Radek Hurvajz Odesláno 23. květen 2021 Odesláno 23. květen 2021 (upraveno) No když ted k tomu tvemu připojiš tenhle vlek přes obě pasoviny tak to při první nerovnosti zlámeš Upraveno 23. květen 2021 uživatelem Radek Hurvajz ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. květen 2021 Odesláno 23. květen 2021 to máš pravdu, ale já vlastně nic netahám, kromě dětského autíčka s vnučkama Radek Hurvajz a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 23. květen 2021 Odesláno 23. květen 2021 @Radek Hurvajz aha, já myslel, že za ty penízky je všechno jako součást výbavy .. Nikdy jsem to nezkoumal, tak jsem nevěděl. To by na to měli mít i konfigurátor Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. květen 2021 Odesláno 23. květen 2021 Když už ten traktor mám tak odvozí všechno dřevo, trávu, větve, bordel, suť, písek, kamení, zahalet nebude Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. květen 2021 Odesláno 23. květen 2021 před 1 minutou, Petr 3008 napsal: @Radek Hurvajz aha, já myslel, že za ty penízky je všechno jako součást výbavy .. Nikdy jsem to nezkoumal, tak jsem nevěděl. To by na to měli mít i konfigurátor Někdy je v akci mulčovací sada + tažný třeba, někdy zase dají olej zdarma, jak se jim zrovna chce, a tyhle doplňky jsou jinak sakra drahý. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 23. květen 2021 Odesláno 23. květen 2021 Chvalil jsem den pred vecerem...v trutnove prurva mracen a jsme durch Citovat
Lihous Odesláno 23. květen 2021 Odesláno 23. květen 2021 @Milan+ Jedna věc se živit a druhá mít to jen jako koníček. Ono nebýt toho bájného covidu bylo vše jinak a na podobné by čas nebyl - teď je a je to možná i dobře. Pravdou je že se na tom dalo vydělat nic méně koníček je koníček a sačí a stačilo že se to zaplatilo. A Kvasiny nejsem na pozici která je prozatím špatná snad jen "naš system" je na H velke krásné H ale jinak ... Měsíc co měsíc drobaky cinknou - no a v dnešní době = k nezaplacení! Citovat
Milan+ Odesláno 23. květen 2021 Odesláno 23. květen 2021 (upraveno) Jsi asi úplně mimo,já bral dobu po revoluci a to co tu stále píšeš, že drobaky,tak bych se snažil jinde. Upraveno 23. květen 2021 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Milan+ Odesláno 23. květen 2021 Odesláno 23. květen 2021 před 9 minutami, Lihous napsal: @Milan+ Jedna věc se živit a druhá mít to jen jako koníček. Ono nebýt toho bájného covidu bylo vše jinak a na podobné by čas nebyl - teď je a je to možná i dobře. Pravdou je že se na tom dalo vydělat nic méně koníček je koníček a sačí a stačilo že se to zaplatilo. A Kvasiny nejsem na pozici která je prozatím špatná snad jen "naš system" je na H velke krásné H ale jinak ... Měsíc co měsíc drobaky cinknou - no a v dnešní době = k nezaplacení! Koukni se co jsem psal a kdy jsem Hi8 kupoval, tak si trošku mimo Citovat
Lihous Odesláno 23. květen 2021 Odesláno 23. květen 2021 @Milan+ Nepletu mě uspěšně živí kvasiny a nemam s tím problém. No a pokud bylo volno chtělo se - šlo se něco udělat .. Tak že audio video je můj koníček a proč ne když "drobáky byly" proč si neudělat radost ... Žijeme jednou a tak nějak se dle toho zařizuju. A systém na H myslím NAš systém v práci nikolv ten náš státní kocourkov. Teď mám třeba 14ctku to je konečná směna je až přez příští čtvrtek - ANO je to MOJE volba. A k Hi8 ve své době lepší než VHS "ale" nutnost dělat min jednu kopii byl prostě problém navíc "hoblovat" stále kameru i jako přehrávač ?? I ohledně stříhaní to bylo asi lepší ale ale ale a zase ale - naše volba byla VHS mimochodem ve stereu video v těch letech byla taky pecka která čítala 30 i víc ... dnes jsou tyto věci k pousmání / ty videa byla potřebná dvě .... Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. květen 2021 Odesláno 23. květen 2021 (upraveno) Děcka, nepíšu o tom co jsem dělal dnes. Raději už teď, preventivně napíšu co bude dělat ráno v 7h plynař. Budou mi přesunovat plynovou přípojku. Ta roura se nečekaně objevila v místě, kde jsem si vymyslel dveře. Tak kdyby jste náhodou v 7h ráno slyšeli ze severu dutou ránu, postavte na kávu. Možná přiletím zrovna k vám... Upraveno 23. květen 2021 uživatelem minimaxa Citovat
Klemoň Odesláno 23. květen 2021 Odesláno 23. květen 2021 Tedy Miníku , ty jsi "...ůl " , ale pobavil jsi. Až se ta rána ozve, otevřu okno - máme je na sever Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. květen 2021 Odesláno 23. květen 2021 Ja ty vokna radsi zavru, nemam rad necekane a neohlasene navstevy Citovat
Klemoň Odesláno 23. květen 2021 Odesláno 23. květen 2021 Tak on k nám stejně nedoletí - někde se cestou staví Citovat
MJSytic Odesláno 23. květen 2021 Odesláno 23. květen 2021 V 20. 5. 2021 at 16:09, vagi napsal: Proč nejde MKV? Prehistorické 3gp, mov, mpg...chlopi, je 21.století v tomto směru. H265 (kvůli poměru komprese\kvalita) by měl být dnes základ. H264 je v pohodě, ale kvalitní záznam spolkne mnoho MB. Jen pro představu, co mi nabízí program na převádění všeho možného v MP4. Pokud budu mít čas a chuť, zkusím, co fórum "zkousne" za kodeky. To je jako by ses zeptal, proč má Peugeot ovládání světel na páčce... Prostě je to fórum tak naprogramované a možná výrobce/komunita usoudili, že to neslouží primárně na vystavování filmů, ale max. nějakých krátkých klipů "běžné" kvality Ale můžeš jim napsat https://invisioncommunity.com/ , aby to předělali do 21. století Péťa a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 A proč má vlastně Peugeot světla na páčce? ozzy56 a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 Aby bylo vidět na volant. Ostatní auta co jsem tak koukal mají světla zvenku na přední masce a tak ... Medvěd a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 Tak dnes druhá dávka Pfizer a už teď mi není dobře. Uvidíme co bude. Silná slabost a pocit teploty. Uvidím co bude dál a snad to zítra povolí. Nicméně 508 mě pronásleduje všude Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 si tam stal tak dlouho az to cislo an tebe vyslo ne ? PaKr a Sawoy ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.