Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 41 minutami, Medvěd napsal:

Do ruční myčky jezdím se svým tak 1x (možná 2x?) ročně. S firemníma a vlastně i se svým jezdím do kartáčů kdykoli usoudím, že se to hodí - což např. při parkování na Letné pod stromy a ptačími hnízdy vychází téměř na každý týden. No a žádná poškození laku po myčce nepozoruju - když auto přežije parkování na ulici, tak kartáčová myčka musí být v OuKeji 

No celkem na první pohled poznáš, jestli je auto pravidelně myté v myčce nebo šetrně ručně. Možná na nemetalickém laku to není tolik vidět, na metalíze jsou mikroškrábance vidět po pár umytích. Povětšinou se to dá rozleštit. Ale vidět to je, u čistýho auta na slunci je to vidět na první pohled.

Odesláno

No to je zase výbušné téma myčka. Jasně že pokud budeš mít místo auta nějakej unikát tak ho budeš pucovat doma ale nevidím důvod pohoršovat se nad tím že někdo meje auto na kartáčové myčce. Je to každého věc ano je jasné že znalec nebo odborník to dokáže poznat jestli se auto koupalo jen wapkou a hadicí nebo jestli ho někdo protahoval kartáčema ale tak jako jo ať si odborník řekne svůj názor a nevnucuje ho ostatním. Já jezdím na kartáčovou myčku 2-3x do roka a možná když se dobře vyspím tak 2-3x do roka auto opláchnu doma wapkou nebo hadicí. 

Ráno jsem byl na deponce pro štěrk na dosypání výkopu pod TČ u našich pak jsem vytáhnul venkovní koberec který se u našich dává pod stůl u kterého se sedává po obědě mi přijel balík a upravil jsem zvedák aby byl šetrnější k zákaznickým vozům.

Odesláno

Pacho69 - v tom případě položím otázku 

Škodí laku víc kartáčová myčka nebo ptačí trus v kombinaci s květovou "smolou" (nevím jak líp ten sladký lep, co z auta během několika nocí udělá bonbon, nazvat). 

A rovnou si dovolím odpovědět, že myčka bude škodit určitě míň. No a páč bydlím rám, kde bydlím a parkuju tamtéž na ulici, tak holt musím být v myčce častým hostem. Garáž kupovat nehodlám a tady bych jí ani nezaplatil. 

Odesláno (upraveno)

U služebního mě to vůbec nebere,tam to musí sloužit,přijedu do práce, skočí do toho někdo jinej a jede třeba zase zpět směr Jičín. Tady je očista jen ,aby se nejezdilo,jak prasata. 

Doma Mazda do kartáčů také nee,Japonci jsou vyhlášení slabým a ne moc tvrdým lakem.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Dneska, díra 80sátkou vykružovákem do štítu, následně kabelový rošt, husí krk s 5x6mm2 silového vodiče, cca 25m, 2xhusí krk s datakabelem a s kabelem pro soláry. Pak uvázat páskami, zapěnit. Potom oheň a buřtíčky. zapojovat se bude v sobotu. Mezitím fofr na Hondě pro matroš do Hornbachu.

received_493483468477641.jpeg

Návštěvník
Odesláno
před 15 hodinami, ozzy56 napsal:

gdo to nězna, tak je to focene z Bazalů 🤠

Jo, z lávky co je nad cestou že? Onehdy jsem na to taky čuměl co se tam narvalo peněz. Ze stejného místa 🙂

Odesláno
před 23 hodinami, Medvěd napsal:

Škodí laku víc kartáčová myčka nebo ptačí trus v kombinaci s květovou "smolou" (nevím jak líp ten sladký lep, co z auta během několika nocí udělá bonbon, nazvat). 

Jen souhlas !!!!  Ten kdo si může vybrat kde zaparkuje , mytí v myčce asi nepochopí . . .     Já teď patřím mezi Covid pozitivní se špatným průběhem, včera se doktorka rozhodovala zda mne nechá doma a nebo už pošle do nemocnice a ta radost, že mne pod dozorem nechá doma se ještě znásobila, když jsem viděl, jak mám napravoboku posrané auto od ptáků a že to na něm měsíc ještě bude . . .

Odesláno
V 24. 3. 2021 at 21:12, Klemoň napsal:

Ale jinak jsem na tom vlastně dobře , na rozdíl od těch v nemocnicích, takže nač si stěžovat . .

Můj stav se od tohoto "nevědomého" příspěvku podstatně zhoršil. Kdo zná můj pracovní vztah , tak mu asi stačí hláška - nepracuji . . .

Odesláno

Držím palce @Klemoňi. Ať tu mrchu přemůžeš. ;)

před 28 minutami, Klemoň napsal:

Já teď patřím mezi Covid pozitivní se špatným průběhem, včera se doktorka rozhodovala zda mne nechá doma a nebo už pošle do nemocnice a ta radost, že mne pod dozorem nechá doma se ještě znásobila, když jsem viděl, jak mám napravoboku posrané auto od ptáků a že to na něm měsíc ještě bude . . .

Škoda, že jsi tak daleko, bych ti auto umyl. ;) Třeba se někdo najde, kdo ti ho proveze myčkou. :myslim

Návštěvník
Odesláno
před 32 minutami, Klemoň napsal:

Můj stav se od tohoto "nevědomého" příspěvku podstatně zhoršil. Kdo zná můj pracovní vztah , tak mu asi stačí hláška - nepracuji . . .

Opatruj se a přeji hodně sil. Drž se chlape! 

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Klemoň napsal:

TVL přestávám se v tom orientovat. 57 let nadváha, kardiak, hypertonik, chronickej zánět průdušek. Podle všeho při covid nakažení JIP jistá, návrat možná .... snad ...

V pondělí 15.3. únava, 3 dny slaboučká teplota, trochu pokašlávání. Vůbec mě nenapadlo že by .... Od tý doby nic jen jsem k smrti unavenej i po oholení. Dvojčata týden přede mnou hnisavá rýma dle lékařky ORL jednoznačně necovidova, týden je vše bolelo a pak OK. Tatík 85 let 4 dny po mně totéž co já, jen díky věku a CHOPN problémy s dechem. Po konzultaci s plicním toto pondělí bezpochyby covid. Nějaký léky ale je doma a zlepšuje se. Mezitím minulý úterý manželka bez jakýchkoliv příznaků firemni AG test pozitivní, potvrzeno konfirmačním PCR. Já i dvojčata v sobotu PCR negativní (zřejmě už). Takže jsme tím evidentně prošli všichni, "nejtěžší" průběh dvojčata 16, já 57 se 4 chronickými chorobama vysloveně "ani ne chripecka" a táta 85 taktéž rizikové diagnózy a o něco málo hůř.

Tak to mi teda pos..te ... buď nějaká pididávka nebo mám tak skvělou přirozenou imunitu nebo co ... čert ví.

Možná ty léky na plíce co berem všichni kromě dvojčat ... nějaká nevědomá prevence nebo co ... ale už tři týdny jak kdybych denně složil 90 metráků uhlí. Jen ležím ...

@Klemoň DRŽ SE.

Upraveno uživatelem Sawoy
Návštěvník
Odesláno

@SawoyBohužel ne vše má logiku a u nemocí to platí tuplem. Ty reakce jsou hrozně individuální. 

Odesláno

Nojo ... ale jak já k tomu přijdu, ani ve statistice se neobjevim:bacha

Ale vážně: celkem by mě zajímalo kolik set tisíc až jednotek mega lidí takhle "bezpříznakově" s negativním testem prošlo sítem a už vůbec nerozumím systému kterej nejen mě evidentně po skončení choroby bez přítomnosti viru v organismu potvrzené PCR testem drží v karanténě. Ty ženský z hygieny mi volaly tři, všechny věděly že jsem příznaky měl týden až deset dní před pozitivním testem manželky a přesto všechny trvaly na testu až za dalších pět dní. Přitom bylo evidentní že to chytla ona ode mě a ne naopak. Takhle jsem to ofiko vůbec neměl a ty příznaky byly od něčeho jinýho. No tak takhle to nevyřešíme ani za pět let.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...