Medvěd Odesláno 9. březen 2021 Odesláno 9. březen 2021 (upraveno) Protože jsem koupil jiné disky a na ně chci nové gumy? A nejsem si jistej, že bych tu moje kola kdy nabízel, psal jsem, že je ode mě koupil synovec na 508u. Upraveno 9. březen 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Milan+ Odesláno 9. březen 2021 Odesláno 9. březen 2021 Co jsi koupil, jelikož co jsi nabízel jsou dost slušné kvalitou. Citovat
PaKr Odesláno 9. březen 2021 Odesláno 9. březen 2021 (upraveno) před 1 hodinou, ozzy56 napsal: dnes jsem nechal přezout na letní pneu, takže já už mám jaro Tak s přezouváním většinou čekám až po Velikonocích, pokud není opravdu vedro, letos musím koupit 2 letní na modrou 406 - byla špatná geometrie - ale možná dostane Coraily ze stříbrné, to ještě uvidím (hlavně jestli stříbrnou udržím při životě....) před 1 hodinou, ozzy56 napsal: víš co je letos krtků ?? Hodně u nás řádí taky, loni a předloni hrabal pes krátery a teď budeme jezdit se sekačkou slalom Upraveno 9. březen 2021 uživatelem PaKr Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 9. březen 2021 Odesláno 9. březen 2021 Koupil jsem Klebery (ostatně jsem se na ně vyptával v jiném vlákně). Na těch diskách, co bude brát synovec jsou nějaké VIATTI STRADA ASIMETRICO a ty mě teda loni moc nenedchly Citovat
Milan+ Odesláno 9. březen 2021 Odesláno 9. březen 2021 Myslel jsem alu. Gum bych se vůbec nebál to u takhle těžkého auta není ani poznat, maximálně životnost. Citovat
Medvěd Odesláno 9. březen 2021 Odesláno 9. březen 2021 (upraveno) Hliníky jsem koupil stejné jako mám na zimu, tedy origo. Štvalo mě, že na těch druhých byly menší díry a tak jsem musel řešit dvě sady šroubů ... Jinak ty VIATTI na mokru v zatáčkách trochu klouzaly, KLEBERy mám osvědčené a jsem s nima dlouhodobě spokojený Upraveno 9. březen 2021 uživatelem Medvěd Citovat
pavelu96 Odesláno 9. březen 2021 Odesláno 9. březen 2021 před 15 hodinami, Petr 3008 napsal: Soused má zahradnictví a věnoval mi na vyzkoušení Kretox. Soused už krtky nemá, protože jsou u Tebe na zahradě... Klemoň a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. březen 2021 Odesláno 10. březen 2021 před 16 hodinami, Petr 3008 napsal: Jasně vedeš ligu jel jsem kolem pneuservisu a tam nikdo , tak jsem to nechal přehodit, pak budou fronty Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. březen 2021 Odesláno 10. březen 2021 lehce po pulnoci probehla policejni kontrola co delam v techto nocnich hodinach s dodavkou venku nejvetsi vtip byl ze me zastavily primo pred firmou kdyz sem se snazil zminenou dodavku zaparkovat na jejich dotaz co delam v 1 v noci venku sem odpovedel ze parkuju Taxik (8+1) ale ze nema jeste plnohodnotne firemni polepy ani boudicku na strese (coz k ucelu jezdeni na fakturu ji stejne nesmime mit ) policajt se zasmal dal mi dejchnout omluvil se ze taxik nepoznal a odjeli chytat dalsi zlocince Pepito ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 10. březen 2021 Odesláno 10. březen 2021 V 8. 3. 2021 at 21:12, Péťa napsal: Ještě, že můžeš dát jen jeden lajk To by Ti nestačil ani limit 500 No jasně že ne , protože je perou ke každému příspěvku . . . A pak to ztrácí ten efekt hodnocení . . . . to bych si mohl nastavit automat : uvidím příspěvek = cink lajk Ale jak psala @Weri 605 - hrajte si děti Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 10. březen 2021 Odesláno 10. březen 2021 před 22 minutami, ozzy56 napsal: jel jsem kolem pneuservisu a tam nikdo , tak jsem to nechal přehodit, pak budou fronty ccc firma @Vena garážmistr přezouvá na počkání , na přání i s pokecem a ti lepší i s kávou a navíc ti u toho to auto i pohladí. Otevřeno po dohodě nonstop a 15 km tam a zpět není žádná zajížďka !!! Tímto ho zdravím a po technické se také stavím Vena garážmistr, Sawoy a miroska ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 10. březen 2021 Odesláno 10. březen 2021 Ja tam asi letni uz ani letos nedam.... autu konci v zari technicka, dalsi by byla nesmyslna investice vzhledem k cene auta (asi komplet podvozek - zadni naprava, vepredu ramena+ulozeni, tlumice...), navic konci platnost nadrze plynu, zacinaj reznout dvere odspodu, lehce zacina mizet olej (asi litr mezi vymenama)... Ceka me tedy vymena auta a vubec se na to netesim Citovat
Klemoň Odesláno 10. březen 2021 Odesláno 10. březen 2021 (upraveno) Tak jsem napsal příspěvek o x řádcích, aby mi to pak při pokusu o přidání smajloše zkolabovalo ??? Foxka zaprděná No nicméně to zkusím znovu . . . Takže nálada z práce je mizerná a současná doba tomu moc nepřidá , ale zatím stále Covid negativní . Ale už to začalo v práci práskat i kolem mne a tak už za nikým a nikam nechodím a vyjímkou byl (téma co jsem dělal) včerejší nákup z druhé ruky. Ti co to tu čtou a ti ti co mne znají vědí , že nejsem žádný biker (radši to uložím) Ale psycholog říkal , že nejlepším řešením je si dělat radost a tak abych to nějak rozumně přežil, poslouchám jeho radu. Na letošek mám připraveno povození v tom Chargeru ´73 A přestože nejsem žádný , tak už mám z dřívějška výklopnou helmu a rukavice . Dolu stačí džíny a kanady. No a nedávno jsem si udělal radost a po více jak půlročním hledání si koupil z druhé ruky i koženou HD bundu i s vložkou . A protože se rukavice sice osvědčily, ale na léto už jsou moc teplé, tak jsem si včera pořídil ještě jedny lehčí. Nejsou tak tvrdé , ale na Trike na kterém se vozím to nebude vadit. Které jsou ty "letní" asi poznáte Po konzultaci s klubovým jsou opět "dlouhé" . Toť asi vše . . . Upraveno 10. březen 2021 uživatelem Klemoň Pepito ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 10. březen 2021 Odesláno 10. březen 2021 před 18 hodinami, ozzy56 napsal: dnes jsem nechal přezout na letní pneu, takže já už mám jaro To měli i ti kluci v autě, co ráno rozstřelilo sousedovi sloupek s elektrikou k baráku.... Citovat
Návštěvník Odesláno 10. březen 2021 Odesláno 10. březen 2021 (upraveno) Dneska jsem dával tažné na GTéčko. Pěkný auto to je. Bylo to včetně kódování řídících jednotek a vše funguje Upraveno 10. březen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Klemoň Odesláno 10. březen 2021 Odesláno 10. březen 2021 před 23 minutami, kirkiz napsal: tažné na GTéčko. Hned jak jsem si ten úvod přečetl , řekl jsem si v duchu : To je magor - dávat tažné na GT ! Ale beru zpět , ono to není GT , jen GT line , tak pak asi ano . . . Citovat
Medvěd Odesláno 10. březen 2021 Odesláno 10. březen 2021 U nás v ulici občas stává Panamera s koulí. Dlouho jsem se tomu taky divil, až jsem si vzpomněl na fotky Scratchova kupé 406, když jezdíval s károu na chatu. Proč by nemohl majitel supersportu mít potřebu vyjet si na výlet s karavanem v zádech? miroska a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 10. březen 2021 Odesláno 10. březen 2021 No Míro Panamera už moc supersport není , tedy to je můj názor Ale představa že za 911 táhnu něco na kouli ? Ale jak říkáš - je to věci majitele a do toho mi nic není Citovat
MJSytic Odesláno 10. březen 2021 Odesláno 10. březen 2021 Tak nějak tu svojí jachtu přemístit musí, ne? Klemoň, Hafity a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 10. březen 2021 Odesláno 10. březen 2021 No jasně, panička táhne za V70 na kouli jachtu a páníček se v 911 řítí napřed , aby vyvětral zimní zatuchlinu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.