Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Protože jsem koupil jiné disky a na ně chci nové gumy? 

A nejsem si jistej, že bych tu moje kola kdy nabízel, psal jsem, že je ode mě koupil synovec na 508u.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, ozzy56 napsal:

dnes jsem nechal přezout na letní pneu, takže já už mám jaro :super

Tak s přezouváním většinou čekám až po Velikonocích, pokud není opravdu vedro, letos musím koupit 2 letní na modrou 406 - byla špatná geometrie - ale možná dostane Coraily ze stříbrné, to ještě uvidím (hlavně jestli stříbrnou udržím při životě....)

před 1 hodinou, ozzy56 napsal:

víš co je letos krtků ?? 😂

Hodně :grr u nás řádí taky, loni a předloni hrabal pes krátery a teď budeme jezdit se sekačkou slalom:D

IMG_20210228_130603.jpg

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

Koupil jsem Klebery (ostatně jsem se na ně vyptával v jiném vlákně). Na těch diskách, co bude brát synovec jsou nějaké VIATTI STRADA ASIMETRICO a ty mě teda loni moc nenedchly 

Odesláno (upraveno)

Hliníky jsem koupil stejné jako mám na zimu, tedy origo. Štvalo mě, že na těch druhých byly menší díry a tak jsem musel řešit dvě sady šroubů ...

Jinak ty VIATTI na mokru v zatáčkách trochu klouzaly, KLEBERy mám osvědčené a jsem s nima dlouhodobě spokojený

disk.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

lehce po pulnoci probehla policejni kontrola co delam v techto nocnich hodinach s dodavkou venku
nejvetsi vtip byl ze me zastavily primo pred firmou kdyz sem se snazil zminenou dodavku zaparkovat
na jejich dotaz co delam v 1 v noci venku sem odpovedel ze parkuju Taxik (8+1) ale ze nema jeste plnohodnotne firemni polepy ani boudicku na strese (coz k ucelu jezdeni na fakturu ji stejne nesmime mit :D)
policajt se zasmal dal mi dejchnout omluvil se ze taxik nepoznal a odjeli chytat dalsi zlocince

Odesláno
V 8. 3. 2021 at 21:12, Péťa napsal:

Ještě, že můžeš dát jen jeden lajk :D To by Ti nestačil ani limit 500

No jasně že ne , protože je perou ke každému příspěvku . . .  A pak to ztrácí ten efekt hodnocení . . . . to bych si mohl nastavit automat : uvidím příspěvek = cink lajk   :roker

Ale jak psala @Weri 605 - hrajte si děti  🙃

Odesláno
před 22 minutami, ozzy56 napsal:

jel jsem kolem pneuservisu a tam nikdo 😯, tak jsem to nechal přehodit, pak budou fronty

ccc firma @Vena garážmistr přezouvá na počkání , na přání i s pokecem a ti lepší i s kávou a navíc ti u toho to auto i pohladí. Otevřeno po dohodě nonstop a 15 km tam a zpět není žádná zajížďka  !!!  Tímto ho zdravím a po technické se také stavím :papa

Odesláno

Ja tam asi letni uz ani letos nedam.... autu konci v zari technicka, dalsi by byla nesmyslna investice vzhledem k cene auta (asi komplet podvozek - zadni naprava, vepredu ramena+ulozeni, tlumice...), navic konci platnost nadrze plynu, zacinaj reznout dvere odspodu, lehce zacina mizet olej (asi litr mezi vymenama)... Ceka me tedy vymena auta a vubec se na to netesim :D

Odesláno (upraveno)

:xvul  Tak jsem napsal příspěvek o x řádcích, aby mi to pak při pokusu o přidání smajloše zkolabovalo ??? Foxka zaprděná 😞   No nicméně to zkusím znovu . . .  Takže nálada z práce je mizerná a současná doba tomu moc nepřidá , ale zatím stále Covid negativní .  Ale už to začalo v práci práskat i kolem mne a tak už za nikým a nikam nechodím a vyjímkou byl (téma co jsem dělal) včerejší nákup z druhé ruky. Ti co to tu čtou a ti ti co mne znají vědí , že nejsem žádný biker 🏍️  (radši to uložím)  Ale psycholog říkal , že nejlepším řešením je si dělat radost a tak abych to nějak rozumně přežil, poslouchám jeho radu.  Na letošek mám připraveno povození v tom Chargeru ´73 :super    A přestože nejsem žádný 🏍️ , tak už mám z dřívějška výklopnou helmu a rukavice . Dolu stačí džíny a kanady.  No a nedávno jsem si udělal radost a po více jak půlročním hledání si koupil z druhé ruky i koženou HD bundu i s vložkou . A protože se rukavice sice osvědčily, ale na léto už jsou moc teplé, tak jsem si včera pořídil ještě jedny lehčí. Nejsou tak tvrdé , ale na Trike na kterém se vozím to nebude vadit. 😉 Které jsou ty "letní" asi poznáte :mad:   Po konzultaci s klubovým 🏍️ jsou opět "dlouhé" . Toť asi vše . . .

IMG_20210310_105353.thumb.jpg.08ecf870efb8bb549f93c61d2e375a7f.jpg

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno
před 18 hodinami, ozzy56 napsal:

dnes jsem nechal přezout na letní pneu, takže já už mám jaro :super

To měli i ti kluci v autě, co ráno rozstřelilo sousedovi sloupek s elektrikou k baráku.... :roker

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem dával tažné na GTéčko.  
Pěkný auto to je. Bylo to včetně kódování řídících jednotek a vše funguje 👍🏻

851943A9-128E-4C40-8F36-E5BBA3E49973.jpeg

E1A212C5-DE1C-4901-ACFF-F531DF1302B7.jpeg

125D38C1-3765-45CE-A16D-247B07E293B5.jpeg

3F888890-CBC4-4101-9F85-DA69A448AE67.jpeg

62EFC2EB-BD98-44C6-9D1E-E1D901928254.jpeg

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno
před 23 minutami, kirkiz napsal:

tažné na GTéčko.  

Hned jak jsem si ten úvod přečetl , řekl jsem si v duchu : To je magor - dávat tažné na GT !  Ale beru zpět , ono to není GT , jen GT line , tak pak asi ano . . .  😎

Odesláno

U nás v ulici občas stává Panamera s koulí. Dlouho jsem se tomu taky divil, až jsem si vzpomněl na fotky Scratchova kupé 406, když jezdíval s károu na chatu. 

Proč by nemohl majitel supersportu mít potřebu vyjet si na výlet s karavanem v zádech? 

Odesláno

No Míro Panamera už moc supersport není , tedy to je můj názor :papa    Ale představa že za 911 táhnu něco na kouli ? :myslim    Ale jak říkáš - je to věci majitele  a do toho mi nic není :super

Odesláno

No jasně, panička táhne za V70 na kouli jachtu a páníček se v 911 řítí napřed , aby vyvětral zimní zatuchlinu 😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...