h4wk3y Odesláno 17. prosinec 2020 Odesláno 17. prosinec 2020 před 22 hodinami, Péťa napsal: Já si smontoval novou hračku Teď se učím @ChouLu má konkurenci :D... Citovat
Klemoň Odesláno 18. prosinec 2020 Odesláno 18. prosinec 2020 Tak trénuj - potřebuji figurku řidiče do RC Uralu 1:16 Citovat
Lihous Odesláno 18. prosinec 2020 Odesláno 18. prosinec 2020 Na po ctvrte udelan test pro provoz dronu - kdo to pustil do sveta byl african co mluvil indonezsky a prekladal to ze spanelstiny - BERTE to jako muj nazor .... ale naprosty standart u nas v CZ!! V kazdem pripade trosku nechapu oc tu slo jde a pujde - nejdriv byl nehorlavej stitek a dnes staci "fixem" napsane dane pridelaene cislo - proc a pro koho to bude nechapu. Navic pro nas co to delame poctive se nic nezmeni ale verim ze to co bude "zakazane" bude vic pritahovat a to neresim jak a kdo to bude kontrolovat Chci se "milit" Citovat
MJSytic Odesláno 18. prosinec 2020 Odesláno 18. prosinec 2020 Kolega to dělal taky a říkal, že pohoda. Jen to bylo docela dlouhé Tak hlavní je, aby až to někomu někam spadne, nebo to ohrozí letový provoz, tak aby se vědělo, koho to je, ne? Citovat
Lihous Odesláno 18. prosinec 2020 Odesláno 18. prosinec 2020 JJ to asi ano ale nemam velke nadeje ze prave tito uzivatele na tyto veci "dlabou" a nas zodpovednejsich budou spis jen "buzerovat" Jak jsem napsal pro me se nic nezmeni naopak Nemam s tim sebemensi problem ale stejne timto NEMUZU nic vystavit tak ze je to cele jen a jen takova buzerace nic vic ze strany EU Pokud bych chtel vystavovat svou praci musim mit zkousky pro "Letecke prace" dale pojisteny stroj/e = pro "hobby nesmysl" Tak ze asi tak - nas prcek ma alespon vahu dorostu >2kg ale kolega ma DJI Mini cca 249g Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. prosinec 2020 Odesláno 18. prosinec 2020 (upraveno) Dneska jako vždy urputně pracuju a hele, DPD mi veze balík se stolečkem. No, pro letošek končím... Ještě video pro zájemce... Upraveno 18. prosinec 2020 uživatelem minimaxa Citovat
sitler Odesláno 18. prosinec 2020 Odesláno 18. prosinec 2020 @Lihous ja hlavne vubec nechapu, co tou registraci chteji dokazat? Auta jsou registrovany uz roky, a ze by se nejak snizil pocet prestupku nebo dokonce tr. cinu pachanych autem? Nejak ten pocit nemam. Takze je to jen dalsi nesmyslne utazeni sroubu "pro dobro" Citovat
Klemoň Odesláno 18. prosinec 2020 Odesláno 18. prosinec 2020 Jo je to tak . Pokud to nebudou urputně kontrolovat , což nebudou , kdy by vzali volné lidi - tak je to k ničemu. Modeláři a ti zodpovědní poletovatelé s drony si ty licence udělají a ty "Hovada" co lítaj mezi lidmi a pod. , ti to budou mít "na háku" a i nadále se jim nic nestane . . . . Citovat
jarokare Odesláno 18. prosinec 2020 Odesláno 18. prosinec 2020 před 51 minutami, minimaxa napsal: DPD mi veze balík se stolečkem Ten mám už asi 5 let a je super , na to , jak se k němu chovám , je skoro nezničitelnej Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. prosinec 2020 Odesláno 18. prosinec 2020 já včera o 19. hodině objednával a dnes ve 13. hod. byl balík z Prahy tady, služba PPL , to jsem vážně nečekal skypeja ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. prosinec 2020 Odesláno 18. prosinec 2020 @jarokare mě právě @Péťa říkal, že ho taky má a že je OK, tak jsem ho vzal. Uvidíme. Ještě mám teda v plánu k pokosové pile koupit origo stůl co má vytahovací boky pro podepření prken. Ale to až nějak na jaře, než začnu stavět domek na zahradě Citovat
pavelu96 Odesláno 18. prosinec 2020 Odesláno 18. prosinec 2020 V 15. 12. 2020 at 17:54, HanysR napsal: No a na konzole to stojí prý úplně za prd. Škubalo mi jak jsem měl chuť to taky koupit na PS4 ale odolal jsem. Pak dej @pavelu96 vědět jak to fachčí na PSku. Máš klasiku nebo PRO verzi? Včera jsem stahoval 40Gb instalaci Cyberpunku a o víkendu to zkusím. Mám klasickou PS4 slim verzi. Po tom co dnes vydalo Sony za prohlášení , se mi dělá šoufl... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. prosinec 2020 Odesláno 19. prosinec 2020 (upraveno) Ta hra neměla vůbec vyjít na předchozí generaci konzolí Měla to být PC a PSB/Xbox series X hra. Prostě PS4 (ba i PS4 PRO) jsou hardwarově za zenitem. To je stejný, jako by RDR2 vydali na PS3... Samozřejmě, optimalizace dělá svoje. Upraveno 19. prosinec 2020 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
ozzy56 Odesláno 19. prosinec 2020 Odesláno 19. prosinec 2020 před 19 hodinami, ozzy56 napsal: já včera o 19. hodině objednával a dnes ve 13. hod. byl balík z Prahy tady, služba PPL , to jsem vážně nečekal zapomněl jsem k této informaci napsat (opravdu velice překvapil čas dodání u PPL) , že původní balík výrobce o rozměrech 30x20x25 cm byl v krabici dopravce o rozměrech cca 70x50x50 cm , tak jsem krabici rozbalil už v dodávce, abych se ujistil, že je to pro mne, i slečna řidička od PPL se velice divila, proč relativ. malý balík je v takové krabici , ale to jen tak pro informaci, jak se dá šetřit prostorem v dodávce... Citovat
Sawoy Odesláno 19. prosinec 2020 Odesláno 19. prosinec 2020 Učiněn test - funguje překvapivě dobře. Citovat
radim.1008 Odesláno 19. prosinec 2020 Odesláno 19. prosinec 2020 V 12. 12. 2020 at 15:29, radim.1008 napsal: Zase to začalo. Zabít nejenom krtka... To není krtek, to musí být Metrostav. Ps: Nebylo tu někde zahrádkářské vlákno? Citovat
Péťa Odesláno 19. prosinec 2020 Odesláno 19. prosinec 2020 Radime, to je zbytečná práce. I kdyby náhodou ty lahve zafungovaly, tak krtka jen přestěhují o kousek dál. Jediné řešení je totální likvidace, mě funguje výborně. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 19. prosinec 2020 Odesláno 19. prosinec 2020 Já vím, posouvám ho dolů na obecní. Někde jsem četl, že když je krtek na pozemku, tak je to známka zdravé a bohaté hlíny. Což je asi pravda, protože v kamení a jílu by asi nebyl. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 19. prosinec 2020 Odesláno 19. prosinec 2020 Na tom určitě něco bude, protože tady mám pod překatrovanou hlínou vytáčky, tam krtek nikdy nebyl: Tady už pracuje past: A pro srovnání, soused: (vše foceno před chvílí) radim.1008, Milan+ a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 19. prosinec 2020 Odesláno 19. prosinec 2020 Soused musí pěkně prskat jestli vidí na tvůj trávník Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.