Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na po ctvrte udelan test pro provoz dronu - kdo to pustil do sveta byl african co mluvil indonezsky a prekladal to ze spanelstiny - BERTE to jako muj nazor ....  :myslim ale naprosty standart u nas v CZ!!
V kazdem pripade trosku nechapu oc tu slo jde a pujde - nejdriv byl nehorlavej stitek a dnes staci "fixem" napsane dane pridelaene cislo - proc a pro koho to bude nechapu.

Navic pro nas co to delame poctive se nic nezmeni ale verim ze to co bude "zakazane" bude vic pritahovat a to neresim jak a kdo to bude kontrolovat ;)

Chci se "milit"

Odesláno

Kolega to dělal taky a říkal, že pohoda. Jen to bylo docela dlouhé :myslim  Tak hlavní je, aby až to někomu někam spadne, nebo to ohrozí letový provoz, tak aby se vědělo, koho to je, ne? :) 

Odesláno

JJ to asi ano ale nemam velke nadeje ze prave tito uzivatele na tyto veci "dlabou" a nas zodpovednejsich budou spis jen "buzerovat"
Jak jsem napsal pro me se nic nezmeni naopak
Nemam s tim sebemensi problem ale stejne timto NEMUZU nic vystavit tak ze je to cele  jen a jen takova buzerace nic vic ze strany EU

Pokud bych chtel vystavovat svou praci musim mit zkousky pro "Letecke prace" dale pojisteny stroj/e = pro "hobby nesmysl"

Tak ze asi tak - nas prcek ma alespon vahu dorostu >2kg ale kolega ma  DJI Mini ;) cca 249g

Odesláno (upraveno)

Dneska jako vždy urputně pracuju a hele, DPD mi veze balík se stolečkem. No, pro letošek končím... 😁😁😀

IMG_20201218_133457.jpg

Ještě video pro zájemce...

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

@Lihous ja hlavne vubec nechapu, co tou registraci chteji dokazat?  Auta jsou registrovany uz roky, a ze by se nejak snizil pocet prestupku nebo dokonce tr. cinu pachanych autem? Nejak ten pocit nemam. Takze je to jen dalsi nesmyslne utazeni sroubu "pro dobro"

Odesláno

Jo je to tak . Pokud to nebudou urputně kontrolovat , což nebudou , kdy by vzali volné lidi - tak je to k ničemu. :roker    Modeláři a ti zodpovědní poletovatelé s drony si ty licence udělají a ty "Hovada" co lítaj mezi lidmi a pod. , ti to budou mít "na háku" a i nadále se jim nic nestane . . . .   :bacha

Odesláno

@jarokare mě právě @Péťa říkal, že ho taky má a že je OK, tak jsem ho vzal. Uvidíme. Ještě mám teda v plánu k pokosové pile koupit origo stůl co má vytahovací boky pro podepření prken. Ale to až nějak na jaře, než začnu stavět domek na zahradě 😀

Odesláno
V 15. 12. 2020 at 17:54, HanysR napsal:

No a na konzole to stojí prý úplně za prd. Škubalo mi jak jsem měl chuť to taky koupit na PS4 ale odolal jsem. Pak dej @pavelu96 vědět jak to fachčí na PSku. Máš klasiku nebo PRO verzi? 

Včera jsem stahoval 40Gb instalaci Cyberpunku a o víkendu to zkusím. Mám klasickou PS4 slim verzi.

Po tom co dnes vydalo Sony za prohlášení ,  se mi dělá šoufl...

Odesláno (upraveno)

Ta hra neměla vůbec vyjít na předchozí generaci konzolí :) Měla to být PC a PSB/Xbox series X hra. Prostě PS4 (ba i PS4 PRO) jsou hardwarově za zenitem. To je stejný, jako by RDR2 vydali na PS3... Samozřejmě, optimalizace dělá svoje.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno
před 19 hodinami, ozzy56 napsal:

já včera o 19. hodině objednával a dnes ve 13. hod. byl balík z Prahy tady, služba PPL 😯 , to jsem vážně nečekal :super

zapomněl jsem k této informaci napsat (opravdu velice překvapil čas dodání u PPL) , že původní balík výrobce o rozměrech 30x20x25 cm byl v krabici dopravce o rozměrech cca 70x50x50 cm 😯😮, tak jsem krabici rozbalil už v dodávce, abych se ujistil, že je to pro mne, i slečna řidička od PPL se velice divila, proč relativ. malý balík je v takové krabici :), ale to jen tak pro informaci, jak se dá šetřit prostorem v dodávce...

Odesláno
V 12. 12. 2020 at 15:29, radim.1008 napsal:

Zase to začalo. Zabít nejenom krtka... :bacha:bacha

To není krtek, to musí být Metrostav. :roll:DIMG_20201219_102926.jpg

Ps: Nebylo tu někde zahrádkářské vlákno? :myslim:D

Odesláno

Já vím, posouvám ho dolů na obecní. :D Někde jsem četl, že když je krtek na pozemku, tak je to známka zdravé a bohaté hlíny. Což je asi pravda, protože v kamení a jílu by asi nebyl. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...