Vena garážmistr Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 před 52 minutami, Petr 3008 napsal: Dneska ráno se mi teda vůbec nechtělo do práce.. V 6 ráno mi zkřížil cestu pán s P 308.. jel přede mnou a chtěl si skáknout pro cigára.. najel k chodníku a pak plná levá otočka do protisměru.. stačil jsem jen šlápnout na brzdu a padla rána.. bus škoda 80 tis., 308 na odpis... a pak mi povídal: "myslel jsem, že jsi dál..." Takže na nějakou tu hoďku jsem měl o zábavu postaráno. Jo a ten borec si toho pežůtka koupil včera... Jsi najížděl nebo už jsi tam měl lidi? Podle obrázků máš MB autobus? Jo tomu se říká dostat babu. Jako Ty s tím samozřejmě nic udělat nedokážeš protože i kdyby jsi to dokázal na tom kousku vytočit do protivky tak by se trefil když hodně dobře tak do zadního rohu pokud hůř tak někam do prostředních dveří. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 @Vena garážmistr Jj, MB Conecto. Jel jsem zrovna chvilku sám, lidi jsem vyložil asi před 5 min.. Ale jel jsem pomalu, asi 40, je to v obci a nijak široká silnice a ještě sjíždíš z kopce, tak to víc ani nejde. Střihnul to přímo před bus, víc s tím nešlo, byl jsem stejně už kus v protisměru.. Ale bylo to bez zranění, tak to vem čert. Ale víš co, naštve to.. bus mám doma před barákem a skoro celý víkend jsem to trochu ladil. Teď už je busík na dílně a budeme čekat na díly, tak pak poladím znova... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 Tak to je jasný, že tohle naštve. Já jsem se ptal spíš jak se na to tvářili četníci a jak z toho vyklouznul protože výš jak to je kdyby jsi tam měl víc jak 9 tak mu mohli střihnout obecní ohrožení nebo jak se tomu říká a to by měl asi na dost dlouho po fialkách. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 dneska výlet nad ostravu, tuž fajne je to ruské kolo , oni pak s tym jedu do ohia (u.s.a) OK406, Milan+, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 No jasný. Všechno proběhlo v pohodě a ani nevím jestli tam řešili nějakou pokutu, alkohol nebyl, uznal plnou vinu, vyplnily se papíry. četníci to nafotili, potvrdili... a bylo hotovo. Citovat
MJSytic Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 před 14 minutami, ozzy56 napsal: oni pak s tym jedu do ohia (u.s.a) Nebylo to spíš do háje? Třeba měli trochu přízvuk skypeja ohodnotil 1 Citovat
OK406 Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 Hlavně, že je to bez zranění. Ještě, že řidič Peugeotu nebyl členem P-C. Domnívám se, že řidič Peugeotu to odnese ,,pouhou" pokutou. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 @MJSyticneee, psali to v ostravských novinách, jako ať lidi příjdou na kolo, bo potom do USA to budou mít trochu dál... MJSytic ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 Hlavně to odnesl docela velkou škodou, cigára ho vyšly docela draho.. vzhledem k tomu, že měl to auto jeden den... No ustlal si mezi sedačkama, naštěstí mu nebylo nic. Překvapilo mě ale, že u auta nevystřelil airbag, 308 má boční v sedadlech.. Citovat
MJSytic Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 Tak jestli skončil mezi sedačkami, tak nebyl přikurtovanej a to ty bagy asi nevyletí Citovat
Návštěvník Odesláno 9. prosinec 2020 Odesláno 9. prosinec 2020 (upraveno) @ozzy56 Bůh ví kaj do Ohia, raději měli jet do Mexika bo to by měli jen pár ulic Upraveno 9. prosinec 2020 uživatelem Návštěvník Citovat
PaKr Odesláno 10. prosinec 2020 Odesláno 10. prosinec 2020 (upraveno) V pondělí jsem přezul poslední kousek a protože jsem zjistil zničené zadní gumy, tak dneska jsem byl na geo. Akorát, zrovna začalo sněžit Upraveno 10. prosinec 2020 uživatelem PaKr čakom ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. prosinec 2020 Odesláno 10. prosinec 2020 Včera jsem byl podepsat smlouvu. Dnes jsem byl první den v " práci " . Pachatel se po 18 letech vrací na místo činu. Akorát pro jinou firmu a zatím do konce března. No dnes jsem měl jít jen na dvě tři hodiny aby mi kolega ukázal rajón a pak že by mi vysvětlil ovládání "nových" sypačů. Když jsem přišel do parkovací haly tak jsem nevěřil vlastním očím jeden ten sypač je pořád na stejných číslech jako byl když jsem tam tenkrát končil. A už tehdy to byl dost veterán je pravda je tam zgenerálkovanej motor podvozek a kabina taky prošly GO ale furt to jezdí. Jen je na tom modernější nástavba. Jinak se tam vcelku skoro nic nezměnilo akorát zmizeli ty dva Mercedesy kvůli kterým jsem já odešel a teď jsou ve vozovém parku taky TATRY dvě 815 a jeden Phenix. Péťa, ozzy56, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 10. prosinec 2020 Odesláno 10. prosinec 2020 Véna - můžeš mi prozradit sladké tajemství a ozřejmit co je na Medvědu tak strašnýho, že to jednoho dožene k podání výpovědi? Citovat
Návštěvník Odesláno 10. prosinec 2020 Odesláno 10. prosinec 2020 Jooo Tatra 815 ta už poslala chlapů do důchodu Vím to z práce když k nám kdysi jezdila CAS 815 a kolik chlapů se na ní vystřídalo a ona pořád jezdí a jezdí a jezdí... Dokud ji zelení nezakážou nebo neshnije tak bude jezdit dál Citovat
Medvěd Odesláno 10. prosinec 2020 Odesláno 10. prosinec 2020 (upraveno) Tak dnes mě snad po 3 letech bez ztráty květinky zastavila hlidka PČR - a rovnou s pokutou. Včera mě požádala sousedka (paní +70, momentálně léčená na nějakou vážnější nemoc) zda bych jí neodvezl auto do myčky, nedotankoval a nedoplnil směs do ostřikovačů - o auto se běžně staral její manžel, ale je už skoro rok po pádu na eskalátorech špatně pohyblivý a tak to holt padlo na mě. Jel jsem z Letný do Holešovic, u tržnice mě dojela hlídka PČR, majáky a hned STOPka. Tak jsem vylezl z auta a Pavel začal prohledávat, kde má paní OTP (věda, že jedu jenom cca 5 km, opravdu jsem takovou věc jako OTP neřešil). Policajt byl ve velké pohodě, asi za čtvrt hoďky mi řekl, ať nic nehledám a řeknu mu na koho je auto hlášený, že už si ho prolustroval. Majitele jsme si potvrdili a já se dozvěděl, že důvodem zastavení nebyl viditelně nic-moc stav auta, ale STK, která propadla 5.12. Pak mi řekl, že mě musí aspoň nějak "vyřešit", že kdyby mi to dal domluvou, tak by mě mohl cestou domů potkat horlivější kolega a mohl bych mít větší problém. Zaplatil jsem neuvěřitelných 100,- Kč a po tlf. dohodě se sousedkou auto rovnou odvezl Tnkošovi, který tu starou peleš slíbil připravit na STK. Takže z akce plánované na hodinu se stala akce na půl odpoledne Upraveno 10. prosinec 2020 uživatelem Medvěd Péťa, Hafity a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 10. prosinec 2020 Odesláno 10. prosinec 2020 Tomu se Méďo říká za dobrotu na žebrotu Péťa ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 10. prosinec 2020 Odesláno 10. prosinec 2020 Ne. Tomu se říká shůry seslaná příležitost jak si dvojitě vybarvit modré okénko za dobrý skutek. (Modří - v tomto případě starší a dříve i rychlí - vědí). Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. prosinec 2020 Odesláno 10. prosinec 2020 Před hodinou, Medvěd napsal: Véna - můžeš mi prozradit sladké tajemství a ozřejmit co je na Medvědu tak strašnýho, že to jednoho dožene k podání výpovědi? Hele na těch autech tenkrát nic strašnýho nebylo. Akorát to byli nový mašiny jinak to tam už tehdy byl veterán club většina těch vozů byla starší jak já nebo minimálně stejně stará. A já byl mladej na volant dravej a když na středisko přišel první Mercedes Atego 4x4 se sypací nástavbou tak jsem ho spolu s jedním kolegou zajížděl ( vedoucí byl stará škola) a i snad to bylo od dodavatele stanovené že by to auto mělo mít najeto xxx km než půjde do "služby" no a bylo slíbeno že se o to auto budu dělit s tím kolegou. Jenže pak přišel zaučující se vedoucí a ten dosluhujícího přesvědčil že jsem na takové auto mladý, (byl jsem dva roky po vojně) no vedoucí mě teda ukecal že přijde ještě jeden Mercedes a to že bude Unimog který bude mít sypací nástavbu a spoustu dalšího nářadí a že bude nutné jet na týden na školení a to že nikdo ze starých dědků co tam byli že nebude chtít. No jenže Unimog přišel asi tak dva týdny než vedoucí odcházel z funkce a nový vedoucí mě opět obešel auto dal někomu jinému no a já to nerozdejchal. To Atego jsem ještě zkousnul protože to bylo auto jen na zimu ale ten Unimog měl bejt v provozu celej rok tak jsem si říkal domazlím si ho a na zimu si vyberu kdo mě bude střídat. Protože dosluhující vedoucí si na tom rozhodnutí trval a vlastně i chlapy chtěli abych s tím jezdil já že oni se s tím nechcou učit a že nikam na školení nepojedou ale nový soudruh vedoucí byl jiného názoru tak jsem dal výpověď a šel jsem do Penny na kamion. Medvěd, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Návštěvník Odesláno 10. prosinec 2020 Odesláno 10. prosinec 2020 Takže ne Mercedes, ale vedoucí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.