Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem byl podat vysvětlení na odboru dopravy protože jsem spáchal společensky nebezpečný přestupek a to že mi bylo MP změřeno v obci  55Km/h  přišel jsem tam podal jsem úřednici předvolání vyžádala si občanku vyhledala spis v PC otočila se na mě a " teď Vás poučím " a začala ze sebe sypat § který jsem porušil a podle kterých jsem byl předvolán atd. a skončila " rozuměl jste poučení " já  jo a ona " od teď nemluvte " tak jsem byl zticha  datlovala do PC vytiskla papír podala mi ho a " tady na první straně jednou podpis to je že jsem Vás poučila a na druhé straně podruhé podpis to je Vaše vyjádření k přestupku " tak jsem to jen tak letmo přečet a podepsal. A ona " nashledanou a už Vás tady nechci vidět" já nashledanou a odkráčel jsem jak v jiříkově vidění.  

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno (upraveno)

@Vena garážmistr něco podobného se mi stalo za přecházení cesty pár metrů od vyznačeného přechodu asi před 10 lety, neměl jsem u sebe hotovost na pokutu (200 Kč), tak lustrace a pak pozvánka na místní MP, velmi strohé chování příslušníků, celkem to vypadalo, že mě nechají rozloučit s rodinou a pak zastřelí... 😥, ale asi neměli ostré patrony, tak mě po zaplacení pokuty  pustili :super

už NIKDY v životě nepůjdu mimo přechod, přísahám 🤠😂

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Já si o tom myslím svoje ale nebudu to řešit veřejně aby se to někdy náhodou neotočilo proti mě. každopádně jsem rád že to takhle dopadlo. A můžu říct že výchovnej účinek to mělo možná lepší než pokuta páč tady v těch místech kde mě změřili už jezdím opravdu v limitu. 

Odesláno

Já to vyřeším za tebe bo proti mě se to votoci těžko: paní si o odchycení za 55 myslela svoje ale holt už musela konat. Tak vykonala to nejnutnější co musela. Připomíná mi to scénku z Hospody s ukradenou zabijačkou pana domácího.

Odesláno (upraveno)
Minulý (dost deštivý) víkend jsme prožili v Jeseníkách. Ubytováni jsme byli v sudu v areálu penzionu Stonožka https://www.penzionstonozka.cz/ mezi Karlovou Studánkou a Vrbnem. Sud jsme zvolili záměrně, páč jsme si chtěli ubytování ozvláštnit a hlavně nabídnout synovi něco jinýho - na víkend v pohodě, ale týden bychom asi na prostoru 15 m2 bez skříní, kam by se dalo uložit oblečení, nedali. V penzionu jsme měli domluvenu polopenzi - obě večeře (v pátek hovězí na žampionech s rýží / smažený sýr s hranolkama, v sobotu smažený řízek s bramborovou kaší / losos s bramborem) i snídaně formou švédských stolů byly v naprostém pořádku - jen byly trochu nervy stihnout v pátek dorazil do 20,00, kdy byl původní nejzazší možný čas výdeje večeře, ale nakonec na nás do těch 20,45 počkali (když jeden vyjíždí z Prahy až v 16,00, tak se takové limity těžko stíhají :D ).
V sobotu jsme vyrazili autobusem na Rejvíz (s hodinovou pauzou v Jeseníku - aspoň jsme si mohli koupit pláštěnky :D ) a po výborném obědě v tamním penzionu http://www.rejviz.com jsme v silném dešti vyrazili na 12 km túru směr Vrbno pod Pradědem (https://regiony.rozhlas.cz/udolim-lapku-z-drakova-v-jesenikach-vede-naucna-stezka-pripomina-temne-casy-v-7943277 ). Cesta vede z 80% po asfaltu (cyklostezka) a přiznávám, že vzhledem k počasí jsem byl za ten asfalt i rád (i tak jsme na těch cca 2 km po nezpevněné cestě /spíš potoku/ neudrželi boty suché). Cesta vede údolím Černé Opavy, což je asi za normálního stavu příjemný potůček - v sobotu tu ale byla asi 4 - 6m široká hučící masa vody - byl jsem v šoku, když jsme ve spodní části potkali už na pevnině na odvoz čekající vodáky (prý dostali ze síly vody strach - naštěstí). My jsme tak akorát stihli v Mnichově autobus a s přestupem ve Vrbně se pozdě odpoledne dostali naprosto promočení na penzion, kde nám za chvilku přistála na stole večeře. V sudu jsme si pustili přímotop a za chvilku už byli v teplíčku.
V neděli zase pršelo a tak jsme VZDALI plánovaný výlet z Vrbna na vyhlídku na Praděd (holt někdy příště) a přes Polsko a Náchod vyrazili směr Praha.
Bohužel tenhle víkend měl pro mě dost šílený závěr - a tím byl oběd v motorestu U lípy ve Svinišťanech = strašnější guláš jsem snad v životě nejedl. Manželka z polévky snědla 3 lžíce (naštěstí nám jí nepočítali), klukův kuřecí plátek s hranolkama byl poživatelný, jen ty hrany měly na sobě soli asi tak 2x víc, než by se hodilo. Pokud někdy budete mít mezi Jaroměří a Českou Skalicí hlad, tak Svinišťany fakt ne

sud.jpg

rejvíz.jpg

vír kanálový.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Noo blinkry jsou pro ceske ridice spis pojem jako ze neznam nevim :( ale v autoskole alespon ktere potkavam tak v tech danych je to uci - osobne kolikrat jsem na rozpacich proc mam "blikat" kdyz je krizovatka uplne jina
nez ktera je na dopravni znacce :(

A aby se to odlehcilo tak na nasi "plantazi" prvni male rajcatko za cca 400Kc je fuc .... 😂

230620205028.jpg

220620205026.jpg

Odesláno

@Lihous doufam ze jsi jim to pořádně osolil...😂

Dneska zacla parta hic bourat a vyklizet pudu...ty brdo...takovyho bordelu...a to jsem to chtel delat sam...bych do vanoc nemel hotovo😂

Odesláno
V 23. 6. 2020 at 18:16, ozzy56 napsal:

já obecně velmi málo blikám, takže těch 200 je taková forma zálohy na věci příští 😂

Na prázdné křižovatce, kde nikdo není, neblikám, není pro koho dávat znamení že odbočuji. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...