Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Pamatuju si, někdy v letech 2000 jsme domů brali taky vepřový půlky a cena byla 52,- 

V neděli jsem koukal v Kaufu na bůček za 189,- na kýtu za 209,- a nějak jsem se nestačil divit...

Odesláno
V 26. 5. 2020 at 8:47, PaKr napsal:

... Ale vůbec jsem nevěděl, že mají tak detailní lustraci včetně data a místa STK. Ale ano, uznal jsem a zaplatil jsem.

Bodejť by neměli ... je to dostupný i veřejně kvůli kontrole stáčení tachometru.

Screenshot_2020-06-02-12-12-35-297_com.android.chrome.jpg

Odesláno
před 3 hodinami, minimaxa napsal:

Pamatuju si, někdy v letech 2000 jsme domů brali taky vepřový půlky a cena byla 52,- 

V neděli jsem koukal v Kaufu na bůček za 189,- na kýtu za 209,- a nějak jsem se nestačil divit...

Jo clovek se nestaci divit...

Skladujes pak v pultovym mrazaku separe....predpokladam..?

Guest minimaxa
Odesláno
před 1 hodinou, Fruktis napsal:

v pultovym mrazaku

Přesně tak. Maso do mrazáku. Dělal jsem sádlo, škvarky, zavařil jsem asi 8 sklenic masa ve vlastní šťávě. Jediný co jsem si tradičně nechal jen v lednici je panenka a ta půjde zítra na gril.

Odesláno

Svezeníčko bezvadný, jen jsem zapomněl dodat, že jsme jeli na motorce..... 🤣 O to to bylo lepší. Ráno sice trošku mlha chladno, ale za Moravskou Třebovou už sluníčko a v Mohelnici vyloženě teplo.

Odesláno

Konečně, konečně jsem dolaboroval s posmolenou zadní nápravou na našem autě, geoška, teď nahážu + - 300kg tvárnic do kufru a jde se jezdit. Natírat to voskem zatím nebudu ale zeptám se tady, nemá někdo doma zásobu tohodle nebo nevíte kde by se to dalo sehnat? Našel jsem název, Waxoyl.

Kdysi jsem to aplikoval na 307mu ale tehda to bylo ještě dostupné i u nás.

Odesláno

Marně hledám jedno téma, kde mi někdo radil jakou pružinku dát na třmen brzdy k ruční brzdě...asi jsem na ten google už starej a nepoužitelnej.... :P

Odesláno
před 9 hodinami, Zodiak napsal:

Svezeníčko bezvadný, jen jsem zapomněl dodat, že jsme jeli na motorce..... 🤣 O to to bylo lepší. Ráno sice trošku mlha chladno, ale za Moravskou Třebovou už sluníčko a v Mohelnici vyloženě teplo.

A v Lošticích nejtepleji. :super :papa

Odesláno (upraveno)

Po více jak 20 letech jsem se dal opět na cyklistiku , začínám , mám za 3 dny 90km , prdel má radost, trpím jak pes   🙄

Upraveno uživatelem Davidak79
Odesláno

Dnes se nám v práci málem stala mimořádná událost. Nabíječka mobilu od kolegyně se rozhodla, že uspořádá menší ohňostroj. Naštěstí jistič vybavil včas a u prodlužováku nebylo nic hořlavého. Ale šlupka to byla pěkná.

PS: Prodlužovák je samozřejmě vyhozen taky

IMG_20200605_101108.thumb.jpg.a899ec4f7c3071d741d833da15bfb8e0.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...