MilanF1 Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 Dneska trochu nahazovani. Fruktis, skypeja, Péťa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Medvěd Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 Dneska v rámci TRIPPERování trošku překvapení. Dodnes jsem se domníval, že Ostrov nad Ohří je jen to šeredné město proslavené budovatelskou architekturou 50tých let. Dnes jsem zjistil, že má i hezkou historickou část včetně zámku a zámeckého parku, která teda fakt překvapila. Určitě se sem ještě vrátíme vendelinek, radim.1008 a MilanF1 ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 před 25 minutami, Medvěd napsal: Ostrov nad Ohří Toto označení jsem také používal, teprve docela nedávno jsem zjistil, že správně je pouze Ostrov.... brutall ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 @Klemoň Mam to stejne ted jsem po vic jak pulroce provetral dron a prvni vzlet byl jako pred lety poprve .... Ano chce to letat pravidelne pak je to normal a clovek si nepripusti ze je ve vzduchu treba rekneme 40tis a bere to jako ze je to normal ... Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 Porovnávat letadlo a dron je trochu "mimo" Dron se dá řídit s pomocí GPS a senzorů. Letadlo jen rukama. A co teprve vrtulník, to je jiný level Lihous, Klemoň, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Lihous Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 Ano pravdu mame ale i tak pokud to nemam kazdy tyden v ruce tak i tak je to podobne - chtej nechtej clovek z toho tak nejak "vyjde" a zase se uci - ne v nejake velke "pilotazi" nad polem , ale v te presnejsi v mensim prostoru proste to co je rizenim modelu RC a je fuk ze GPS udela hodne prace .... ikdyz u dronu udela jen to ze pokud "pustim ovladani" zustane "stat" tot vse na zem ho musim dostat "nejak" A nekdy je to ohrisek ze se s nim peru i kdyz ho drzim mrsku za pristavaci nohu Citovat
pavelu96 Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 Vybaleno a už mi visí vendelinek, MilanF1 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 No já ho tedy také občas "vybalím" , ale většinu času visí . . . . Asi není proč se chlubit skypeja, Péťa, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 (upraveno) před 52 minutami, Lihous napsal: ikdyz u dronu udela jen to ze pokud "pustim ovladani" zustane "stat" tot vse No to je právě to co má na mysli @Péťa !!! Já nemohu v problémové situaci pustit kniply a počkat až se uklidním . . . Mám pár vteřin a to doslovně (2 - 5 , podle toho jak jsem vysoko) abych to vyřešil . . . Pak už není co řešit Upraveno 8. květen 2020 uživatelem Klemoň Citovat
Péťa Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 Ani to přistávání s dronem bych tak nedramatizoval. Já teda letadla nikdy nezkoušel, měl jsem vrtulník, ale v podstatě rozbitý jsem ho prodal. Na ten jsem opravdu neměl ruce. Na simulátoru vynikající, ale v reálu těžká tragédie. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 V 4. 5. 2020 at 18:44, Vena garážmistr napsal: Já jak jsem byl pro štěrk minulí týden tak povídám maníkoj na nakladači hele potřebuju tak o tři kýble víc než čtvrt kubíku on jasný. A hrcnul mi na káru 680 kg. A říkám hele to je trochu víc než jsem chtěl a on jen tak lehce max. o kolečko měl jsem spočítáno že mi zbyde pár lopat po tom co jsem minulí týden dělal ty desky a že až budu dělat ten přídavek na panelu u gumárny že si dojedu pro jinej štěrk no dneska jsem to tam vykopal nahrubo zavez štěrkem a pořád mi ho přebejvá tak o 3-4 kolečka. Tak štěrku přebylo asi tak o jedno kolečko. Ve středu jsem to v mezičase jedné zakázky položil. Včera jsem držel poloviční neděli dopolko jen tak trochu úklid v gumárně a v dílně. Odpoledne tu byl brácha s vnučkama a potřeboval upravit pomocný kolečka na kolo pro tu menší tak jsem dělal to, pak jsem se staral o buřty na grilu. Dneska jsem poprvé vyzkoušel rozšířený panel pro gumárnu a vypadá že to bude fungovat. Tatík si už několikrát stěžoval že má olezlý ráfky na Acentovy tak jsem to tam ráno postavil s Pepínem jsme z toho sundali kola auto jsme nechaly stát na kozičkách a kolům jsme dali trochu péče při té příležitosti jsem konstatoval že pneu už mají svoje nejlepší dost dlouho za sebou takže příští týden objednáme novou sadu celoročních aby tady byli a před zimou to obujeme. Citovat
Klemoň Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 (upraveno) @Péťa Jo tak to je obrovská pravda a realita - to samé mám já . . . A víš proč ? Na simulátoru to napálím s 3metrovou Extrou na zádech metr nad zemí a jsem pryč a ve skutečnosti ? Ani na to nemyslím. Protože na simulátoru jsem v pohodě - vím, že nic nerozbiju , realita je však krutá a bolí to u srdíčka a zejména peněženku ! Upraveno 8. květen 2020 uživatelem Klemoň Péťa ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 Vlasto podvozky rovnat umíme a hřídel u motoru taky zvládáme. Takže když to rozbiješ tak to přivez a něco z toho vraku vyrobíme třeba vyorávačku na brambory Klemoň a skypeja ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 Tak první zkouška s novým mobilem takhle to vypadá,když už sviteji diodový pásky na kuch.stůl Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 Klemon byl litat a trefil se mi pri pristani pod parez, no aspon to nemusim kutat . Jak sam r3kl, ma za sebou 356 vzletu a 356x ho sestrelili, on vlastne nikdy nepristal Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 Čeče ten parez kutas uz asi 5 let radim.1008, Péťa a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 9. květen 2020 Odesláno 9. květen 2020 Ok dron neni letadlo a uz vubec ne vrtulnik - ten byl a asi i bude hodne "vysoka skola letani a predevsim ovladani" Ale je jine ridit dron velkosti VHS kazety a nebo prcka o vaze >2kg a pak je kategorie vetsi potvora ( Yuneec 920) - tu bohuzel jen cas od casu muzu na chvilku "ridit" A urcite se lepe leta bez problemu na volne louce u lesa a jinak se leta na presnost nekde v hale podobne mensimu kostelu .... Kde tocime neco dle zadani ne jen to co nam zrovna dron natocil pri pruletu Ale schodneme se A TO PRAVDU MATE ze dron neni letadlo vetron a nebo vrtulnik Pekny den .... Péťa a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 9. květen 2020 Odesláno 9. květen 2020 Dneska vyvrtany diry do vany...nova baterie dorazila..tak jsem se do toho pustil..pro jistotu jsem to prelepil...ale stejne nebylo treba...lepenku to strhlo hako prvni...a vyrizlo to nastesti krasne bez otrepu.... skypeja, VojtouNerCZ, Péťa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.