Ajdamek Odesláno 5. květen 2020 Odesláno 5. květen 2020 před 36 minutami, RichVa napsal: Krásná práce. Jakou tam budeš dávat krytinu? Tuhle plechovou v tmave sedy, aby to pasovalo k domu https://www.regamet.cz/plechova-stresni-krytina-glorie-leskla Citovat
RichVa Odesláno 5. květen 2020 Odesláno 5. květen 2020 Pěkná Tak ta by se mi hodila v tmavě červené - akorát že potřebuji necelé 3m2. Citovat
Ajdamek Odesláno 5. květen 2020 Odesláno 5. květen 2020 Koupis v hornbachu https://www.hornbach.cz/shop/Plechova-krytina-PRECIT-profilovana-1100-x-1170-mm-3009-oxidovana-cervena/7934225/artikl.html nebo v Deku Citovat
vendelinek Odesláno 5. květen 2020 Odesláno 5. květen 2020 (upraveno) Od začátku dubna co jsem doma,tak.po chvilkách za provozu tak trochu renovuju asi tak 20tiletou kuchyň V paneláku a v rámci svých možností se snažím tak trochu v současné době teligentně žít a neprizpusobovat se starým zvykům ,ale pokud to.jde aspon trochu vylepšovat prozatím.si skoro všechno dělám sám něco povyměňovat něco předělat něco vyhodit a nahradit novym barvu si vybrala mamina a tak nějak si asi zvyknu,docela se mi to líbí ještě chybeji dvoje dvířka vyklápěci přidělat,na ty dneska přišly pružinový panty,dneska dopoledne jsem sehnal kousek bílý lamino desky,tak jsem je hned potahnul,tapetu jsem objednaval s lepším povrchem proti vlhkosti pogumovanym občas tady máme tři" malý kuny",jako třeba dneska a zitra,tak se práce zpomaluje jinak,ted už je povrchová červená úprava skoro hotová ,pod skříňky za linku budu dávat taky tapetu ale kamennou,na to.musim mít opět klid aby to trochu stálo k světu,až bude komplet hotovo ,třeba dám i foto na ukázku Jak jsem psal výš,je to za provozu,takže bordelu se prozatím nevyhnu To světlo tam.taky.nebude,mám.objednaný led.pasky a to bude nalepený zespoda pod linkou kuchyňská pracovní deska je 42mm lamino nápodobenina měsíčního kamene s povrchovou úpravou proti poškození poškrábání ,z té samé desky mám i jídelní stůl vlevo a pod linkou bude tady ta kameninová tapeta Nakonec budou úchyty-madla- na dvířkách v matným chromu ve tvaru bydla ,ty mám teprve objednaný Upraveno 6. květen 2020 uživatelem vendelinek skypeja, Pepito, Fruktis a 4 další ohodnotil 7 Citovat
KoudaK Odesláno 6. květen 2020 Odesláno 6. květen 2020 Tak celý den okolo baráku a k podvečeru zas trošku toho soustruženíčka... 310 mm venkem... vendelinek, MilanF1, radim.1008 a 7 další ohodnotil 10 Citovat
pavelu96 Odesláno 7. květen 2020 Odesláno 7. květen 2020 Tak se to dneska dodělalo... Klemoň, regius, vendelinek a 4 další ohodnotil 7 Citovat
radim.1008 Odesláno 7. květen 2020 Odesláno 7. květen 2020 Wau, tak ještě druhou na protější stranu. vendelinek a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 7. květen 2020 Odesláno 7. květen 2020 To klame. Je tam jen metr a půl od zdi. A myslím, že 5 metrů i s lednicí na kuchyň je až až... vendelinek ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 7. květen 2020 Odesláno 7. květen 2020 (upraveno) Tak takhle to vypadá teda větší. Jenom bych sundal tu mikrovlnku z té pračky. Aby jsi ji neměl na zemi. Nebo doplnit skřinkou a vestavnou mikrovlnkou a dolů pračku. Upraveno 7. květen 2020 uživatelem radim.1008 Klemoň a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 7. květen 2020 Odesláno 7. květen 2020 (upraveno) To je sušička a je klidná jak beránek... Bez širokoúhlého objektivu to vypadá takto... Upraveno 7. květen 2020 uživatelem pavelu96 Vena garážmistr, vendelinek a Péťa ohodnotil 3 Citovat
vendelinek Odesláno 7. květen 2020 Odesláno 7. květen 2020 (upraveno) Já nějak nestíhám tendle tejden ani obědvat,ráno v 8.byl rohlík ,odpoledne asi ve 3 další rohlík a večer po zprávách ještě jeden rohlík Normálně jsem.za celej den a tejden přežranej schválně jestli od minula najdete aspoň jednu změnu Dneska mi přišla smska že si.muzu dojít vyzvednout do TRACKU objednaný madýlka,tak když mi do toho nic nevleze,zítra asi budu montovat Vlastně,ráno.mi přišel balíček a dostal.jsem.se.na.nej až večer po zprávách copak mi to asi přišlo Upraveno 7. květen 2020 uživatelem vendelinek pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 7. květen 2020 Odesláno 7. květen 2020 (upraveno) pozadí Ta tapeta. A CZC, takže mobil? Upraveno 7. květen 2020 uživatelem Péťa vendelinek ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 škoda té lednice že se otvírá naopak, jinak super kuchyn Klemoň ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 (upraveno) @Pe.Tr Díky☺ lednice je mimo objektiv ta je v pravo a "čočka "ji nezabrala Upraveno 8. květen 2020 uživatelem vendelinek Péťa ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 @Pe.Tr dveře lednice se budou přehazovat @vendelinek to bude spíš na mojí lednici... Zlobí displej a ovládání - při otevření problikává a nejdou tlačítka... budeme to muset rozhodit a najít příčinu. Snad špatný kontakt, nebo studený spoj - nevím nejsem elektrikář. A mám obavy, aby to po přehození vůbec fungovalo... Pe.Tr a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 (upraveno) No dnes jsem si byl zase po půl roce protřepat ruce. Nevím jestli je to tím, že to stojí dost peněz a nebo , že si uvědomuji , že už jsem ztratil ten cvik , ale prostě nervy pracují a ruce se třesou No prostě - byl jsem si po půl roce zase zapoletovat. Počasí nádherné , na letišti volno (jen dva podobně postižení) a tak to vyšlo. Nejdřív jsem si to připomenul na "odepsaném" akrobatu (Yak-54) a pak vzal do vzduchu i toho většího ( Pits J3 CUB, rozpětí 150cm ) Krásně zvolna rozjet a zvednout a později zase pomalu z dálky natáhnout a vyklesat. Byl jsem tam cca od 12 do 15,30 a s ničím nepraštil . Zítra to zkusím znovu , musím se toho třesu zbavit. Při třetím startu toho žluťáka , už jsem s ním i trochu zacvičil až křídla hvízdala. Chce to prostě chodit častěji . . . EDIT pro @ChouLu - když si zvětšíš prostřední foto , tak na křidélkách uvidíš výsledky své práce Upraveno 8. květen 2020 uživatelem Klemoň pavelu96, Hafity a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 před 3 minutami, Klemoň napsal: Chce to prostě chodit častěji . . . No já nevím.... Co na to prostata ? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 Tak jsem si dnes dovezl opožděný narozeninový dárek Milan+, Fruktis, Klemoň a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Milan+ Odesláno 8. květen 2020 Odesláno 8. květen 2020 Jsem se pustil do bazénu a byl tu známý z Mazda fóra a stahoval si mapu motoru a uvidíme ce se s tím dá dělat, nějací oslíci tam asi půjdou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.