Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Od začátku dubna co jsem doma,tak.po chvilkách za provozu tak trochu renovuju asi tak 20tiletou kuchyň 

V paneláku a v rámci svých možností se snažím tak trochu v současné době  teligentně žít a neprizpusobovat se starým zvykům  ,ale pokud to.jde aspon trochu vylepšovat 

prozatím.si skoro všechno dělám sám 

něco povyměňovat  něco předělat něco vyhodit a nahradit novym 

barvu si vybrala mamina a tak nějak si asi zvyknu,docela se mi to líbí 

ještě chybeji dvoje dvířka vyklápěci přidělat,na ty dneska přišly pružinový panty,dneska dopoledne jsem sehnal kousek bílý lamino desky,tak jsem je hned potahnul,tapetu jsem objednaval s lepším povrchem proti vlhkosti pogumovanym

občas tady máme tři" malý kuny😃",jako třeba dneska a zitra,tak se práce zpomaluje

jinak,ted už je povrchová červená úprava skoro hotová ,pod skříňky za linku budu dávat taky tapetu ale kamennou,na to.musim mít opět klid aby to trochu stálo k světu,až bude komplet hotovo ,třeba dám i foto na ukázku 

Jak jsem psal výš,je to za provozu,takže bordelu se prozatím nevyhnu😃

To světlo tam.taky.nebude,mám.objednaný led.pasky a to bude nalepený zespoda pod linkou 

kuchyňská pracovní deska je 42mm lamino nápodobenina měsíčního kamene s povrchovou úpravou proti poškození poškrábání ,z té samé desky mám i jídelní stůl vlevo

a pod linkou bude tady ta kameninová tapeta

Nakonec budou úchyty-madla- na dvířkách v matným chromu ve tvaru bydla ,ty mám teprve objednaný 

kuchyn.jpg

kuchyn1.jpg

kuchyn2.jpg

kuchyn3.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno (upraveno)

Tak takhle to vypadá teda větší. :oJenom bych sundal tu mikrovlnku z té pračky. ;) Aby jsi ji neměl na zemi. :D Nebo doplnit skřinkou a vestavnou mikrovlnkou a dolů pračku. :myslim

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

Já nějak nestíhám tendle tejden ani obědvat,ráno v 8.byl rohlík ,odpoledne asi ve 3 další rohlík  a večer po zprávách ještě jeden rohlík 😃
Normálně jsem.za celej den a tejden přežranej 😃
schválně jestli od minula najdete aspoň jednu změnu 😃
Dneska mi přišla smska že si.muzu dojít vyzvednout do TRACKU objednaný madýlka,tak když mi do toho nic nevleze,zítra asi budu montovat

20200507_180705.jpg

Vlastně,ráno.mi přišel balíček a dostal.jsem.se.na.nej až večer po zprávách 😃

copak mi to asi přišlo 

20200507_225016.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

@Pe.Tr dveře lednice se budou přehazovat :super

@vendelinek to bude spíš na mojí lednici...:aut

Zlobí displej a ovládání - při otevření problikává a nejdou tlačítka... budeme to muset rozhodit a najít příčinu. Snad špatný kontakt, nebo studený spoj :myslim - nevím nejsem elektrikář. A mám obavy, aby to po přehození vůbec fungovalo...:mad:

Odesláno (upraveno)

No dnes jsem si byl zase po půl roce protřepat ruce. Nevím jestli je to tím, že to stojí dost peněz a nebo , že si uvědomuji , že už jsem ztratil ten cvik , ale prostě nervy pracují a ruce se třesou 😟

No prostě - byl jsem si po půl roce zase zapoletovat.  Počasí nádherné , na letišti volno (jen dva podobně postižení) a tak to vyšlo. Nejdřív jsem si to připomenul na "odepsaném" akrobatu (Yak-54) a pak vzal do vzduchu i toho většího ( Pits J3 CUB, rozpětí 150cm )  Krásně zvolna rozjet a zvednout a později zase pomalu z dálky natáhnout a vyklesat.  Byl jsem tam cca od 12 do 15,30 a s ničím nepraštil :potlesk.

Zítra to zkusím znovu , musím se toho třesu zbavit.  Při třetím startu toho žluťáka , už jsem s ním i trochu zacvičil až křídla hvízdala. Chce to prostě chodit častěji . . .   :papa

EDIT pro @ChouLu - když si zvětšíš prostřední foto , tak na křidélkách uvidíš výsledky své práce  :super

IMG_20200508_135654.jpg

IMG_20200508_135715.jpg

IMG_20200508_135729.jpg

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno
před 3 minutami, Klemoň napsal:

Chce to prostě chodit častěji . . .   :papa

No já nevím.... Co na to prostata ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...