Havlicek.Lukas Odesláno 29. duben 2020 Odesláno 29. duben 2020 před 26 minutami, Milan+ napsal: Ty si nedáš pokoj, že stále makáš na služebních autech? Ja jen pomahal delal to mechanik Citovat
ozzy56 Odesláno 30. duben 2020 Odesláno 30. duben 2020 tak Fischer mi napsal, že pokud trvám na stornu zájezdu (Řecko), musím mu zaplatit 41 tisíc včetně pojištění, zálohu 8 tisíc si nechají-nevrátí , šikovní klucííí v té cestovce taky psali, že je to pro mě nevýhodné (dát 50 tisíc a sedět doma je fakt blbé) , takže mám storno zrušit a budou mi posílat nabídky k pobytu (až se situace uklidní), nebo vrátí zálohu až v srpnu 2021, tak uvidíme, jak to celé dopadne...,kujva, tak jsme se těšili, že si s vnučkama užijemě moře Citovat
Pepito Odesláno 30. duben 2020 Odesláno 30. duben 2020 @ozzy56, kdyby cestovku ještě vlastnil Václav Fischer, tak by se Ti to pravděpodobně nestalo. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 30. duben 2020 Odesláno 30. duben 2020 Konecne jsem dotrel podlahu v garazi - vcera jsem uz musel do sveta ale co se delo na cestach .....?? Bud jsem otupel jak nejsem kazdy den na silnici a nebo lidi totalne "zblbli" ..... A jedna mala k dobru v jednom nejmenovanem obchodu u vstupu "desinfekce" u ni fronta rikam si ne mikrotenove rukavice NEeee tak jsem poseckal - predemnou 5lidi a ti se v tom koupali Ale co me dostalo mlada rodina jede uz od pokladny a zamirila k teto desinfekci s pamatnou vetou - "kdyz jsem to tam videla tak si ruce radsi oplachnu i ted !!" Neudrzel jsem se a rikam a ten vozik nakup co - ten si spokojene odtlacila k autu a tam si to vse naskladala do auta ..... Rikam jeste tak mesic dva a bude to jen tupe stado ..... Pekny den Citovat
ozzy56 Odesláno 30. duben 2020 Odesláno 30. duben 2020 letos poprvé na kole, asi tak 30km odhadem, bolí mě prdel a cítím, že zítra to bude ještě horší Pepito ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 30. duben 2020 Odesláno 30. duben 2020 (upraveno) Sedím a čumím do mapy Semil a hledám body zájmu na 8 hodinový "Road Trip" - viz téma o výletech . . . . Upraveno 30. duben 2020 uživatelem Klemoň Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 30. duben 2020 Odesláno 30. duben 2020 Mapku tam máš i s bodama Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 1. květen 2020 Odesláno 1. květen 2020 před 14 hodinami, vagi napsal: ... zprovozněn Netflix a těšení se na to, až se vyspím ... u Netflixu pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
skypeja Odesláno 1. květen 2020 Odesláno 1. květen 2020 Svátek práce se nejlíp oslaví prací, po obědě dvě hodinky s kočárem do lesa a teď zase práce, zítra nátěr radiátorů v bytě. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. květen 2020 Odesláno 1. květen 2020 jj svatek prace s praci rano k mimozemstanovi pro opraveny telefon - zaruka nebyla uznana kvli poruse tretich stran - doprcic ja chtel vymenit jen nabijeci konektor vyzvednout sluzebni auto na firme - nerad chodim do prace pesky i kdyz az zitra na noc vykopat koren krusne obalene asi tunou brectanu nebo co to bylo za potvoru a na jeji misto udelat bejvak pro filtraci k bazenu (1x1metr) poskladat zamkovku tak abych nemusel rezat - nakonec sem z toho udelal "letokruhy" odplachtoval sem bazen po 3 dennim desti a pulka bordelu z oresaku skoncila ve vode - aspon bude mit moje draha polovicka zitra co delat te uz jen boudcisku na filtraci a sem ready - ale to az tak za tyden - si mylsim ze na svatek prace te prace bylo az moc - boli me nohy ruky zada a jeste sem si od zidky rozdrbal ruku az do krve jo a manzelka se chopila smirglu a obrousila altan - zitra nahodi lazuru "pinie" skypeja ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 2. květen 2020 Odesláno 2. květen 2020 Objednal jsem si na zítřek kadeřnici dojede k nám na chalupu hurááááá ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Davidak79 Odesláno 2. květen 2020 Odesláno 2. květen 2020 asi by to nebyl problém ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 2. květen 2020 Odesláno 2. květen 2020 Dnes jsem ve sklepě pod bordelem (dřevo, uhlí a asi hlína ze záplav v 2010 ) našel dlažbu RichVa, Péťa a skypeja ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. květen 2020 Odesláno 3. květen 2020 hele já teď defakto dva měsíce doma, tak mám blbej dotaz.... je možnost už zase na benzinkách typu Mol, Shell,Benzina ,OMV z kávovaru káva ? nebo furt jen natankovat zaplatit vypadnout? Citovat
Lihous Odesláno 3. květen 2020 Odesláno 3. květen 2020 V patek Benzina v Tebechovice a taky v pohode kafe - jen nejsou kelimky u kavovaru ale obsluha ho dava jednotlive. Navic jsem platil - zetonkem ne penezma tak me to bylo jedno ze musim k pokladne a kolem benzinek je celkem plno mysleno venku .... hloucky ... rodiny ... Citovat
Fruktis Odesláno 3. květen 2020 Odesláno 3. květen 2020 Oplachnul jsem auto...teda...pod dlouhe dobe je zase stribrne...a bez much a treti den montuju skrine a policky a skrine a policky... tak zitra pro zmenu skrine a policky... skypeja ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 3. květen 2020 Odesláno 3. květen 2020 Dneska konečně po dlouhý době zase skoro normální neděle v Medvědím pojetí. Ráno jsem pohledem na oblohu usoudil, že dneska "by to šlo". Takže jsem po snídani oznámil mladýmu, že se na výlet JEDE (zaržál jak splašenej osel ). Z Prahy jsme vyjeli po D 10 směr Liberec a za hoďku a čtvrt už jsme stavěli v Malé Skále, kde je nad silnicí krásná vyhlídka. Po sestoupení dolů (zvažovali jsme pokračování na hrad Frýdštejn, ale necháme na jindy) výborná pizza v místním "pizzařství" a přesun do Besedic, kde jsme dvě hodiny trajdali místním skalním městem (procházku fakt dopobručuju, stojí za to). Po návratu k autu rychlý párek v rohlíku a přejezd k rozhledně na Kozákově - původně v plánu sice bylo dojít tam pěšky, ale 7 km jedna cesta ve vztahu k cca 15 hodinám na našich orlojích neodpovídala rozumnému nápadu. Rozhledna stejně byla zavřená - tak jen rozhled od parkoviště, nějaký to pitivo a návrat směr Praha. Péťa, pavelu96 a vendelinek ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. květen 2020 Odesláno 3. květen 2020 Tak já jsem teda dneska celé odpoledne proseděl u počítače ale myslím že to stálo za to. Venku stejně nebylo nic moc počasí dokonce jsem ráno rozvášnil kotel protože když jsem se ráno hrabal z pelechu tak tu bylo chladno. A v násypce jsou pelety který jsem tam nasypal ze dvou havarovaných pytlů. A do zimy by asi nevydrželi. Citovat
Sawoy Odesláno 3. květen 2020 Odesláno 3. květen 2020 @Medvěd Kdybyste přešli přes tu loučku vlevo od rozhledny tak jste došli k hraně odkud startujou paraglidisti a hlavně odkud jsou k vidění Trosky vlastně v údolí. Takových míst moc není (pokud vůbec nějaký jiný je). Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.