Pepito Odesláno 17. duben 2020 Odesláno 17. duben 2020 @Pe.Tr, to bych rád viděl jak budeš měnit kola, když na nich stojíš? Klemoň a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 17. duben 2020 Odesláno 17. duben 2020 taky je používám, ale na 4 jsem ještě nebyl Citovat
Vena garážmistr Odesláno 17. duben 2020 Odesláno 17. duben 2020 Bych to šacoval spíš na výměnu oleje v motoru nebo v převodovce nebo na nějaký zásah na spodku vozu. Tuším že Hyundai v téhle kategorii obouvá jako většina SUV celoroční pneu. @Pe.Tr hele prodávají se tyhle nájezdy i se zvedákem akorát teda cenovka je vcelku nekřesťanská. Už jsem to viděl i v akci ale za ty peníze to podle mě moc muziky neudělá je tam ten šikmý nájezd a ta rovná část má pohyblivou " podlahu" pod kterou je umístěný 2t zvedák(panenka) a dá se to zvednout o cca 15 cm výše než je ta základní výška. Jinak dnes teda zdárně nainstalované folie o kterých jsem psal včera udělal jsem jen takové dvě rychlé fotky pro představu : aby jste měli představu koho to zajímá jaký je rozdíl při pohledu dovnitř jsou ty krajní skla už nainstalované prostřední je připravené k instalaci a zevnitř také krajíní hotové a prostředek připravený. Nakonec jsme to dělali ve třech a práce asi tak na 4 hodiny. skypeja ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 17. duben 2020 Odesláno 17. duben 2020 Z důvodu rekonstrukce fasády nám budou dělat i okna ve sklepě. Tak jsem musel vyklidit prostor pod oknem. Všech 8 disků s pneu + Kačky jízdní kolo se muselo odvézt k babičce do garáže. No když už jsme tam byli tak se vyluxovaly všechny auta.. celkem 4. resp. Kačka luxovala Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. duben 2020 Odesláno 17. duben 2020 @Pepito @Vena garážmistr @ozzy56 krom mot oleje , teda sundaval i vanu a cistil sitko, ale duvod proc tak stojim je jak pises ,vymena oleje v automatu , plus jsem byl pripravenej menit olej i zadnim difu a v mezinapravovym difu ,ale za a jsem zjistil ze se to delat az pristi rok a za b hyundai dik korone nedodal potrebna teaneni pod vypustaky a pod kontrolni srouby. bohuzel ani k automatu , ale tam to tak neva. ten najezd s heverem sem videl ale pro mne zbytecny , kdyz je potreba mam krokodyla 3t zdvih 80 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 17. duben 2020 Odesláno 17. duben 2020 před 28 minutami, Pe.Tr napsal: krokodyla 3t Ten krokouš je teda macek.... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. duben 2020 Odesláno 17. duben 2020 tak nejak celkem nic asi 3-4 hodinky jsme s detma hazeli sipky do elektronickeho terce skore ej takovy ze z asi 30 her jsem vyhral jen jednou tchyne skoro pokazdy manzelka taky parkrat a holky to hrali spis pro srandu - ono kdyz je terc umisten spravne ta mladsi mela problem vubec na nej dohodit ale bolej me ruky zada krk hruza - ted jdu do pelechu abych byl ready kdyby bylo potreba vyrazit do prace Citovat
ozzy56 Odesláno 17. duben 2020 Odesláno 17. duben 2020 dnes jsem na dvojce ve 12 hodin viděl dokument Země, kdybych měl revolver, tak se po shlédnutí zastřelím , tak depresivní film , přitom je pravdivý--budoucnost lidstva je černá a nedá se ovlivnit, leda by se homo sapiens sapiens přestal množit..., musel jsem vypít flašku červeného, abych se z toho dostal Pepito ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 17. duben 2020 Odesláno 17. duben 2020 Dnes zase skoro nic... Ráno v 8:00 budíček a odjezd směr Litvínov - nejstarší dcera si musela vyklidit věci z internátu a z5 domů 300km jak prd... V Litvínově jsem zjistil, že Bobík má pravděpodobně prasklý svod výfuku - při nastartování se lehce zadýmilo pod kapotou a na volnoběh i při akceleraci motor cvaká jak šicí stroj Ve tři doma - rychlá objednávka elektroniky v Elektroworldu (Tv, anténa, držák Tv, robotický vysavač, a hlásič co/2) - mají super slevové kupóny Ve čtyři přijel kupec na starou postel po holkách - prodáno za 5 tisíc ( chudáci spí na zemi jak 3 $ocky) A v šest přijela nejmladší dcera od sestřenice, že jí bolí koleno z trampolíny. Odjezd do Liberce na pohotovost - berle, ortéza a nalomená kolení jamka... Pred chvili jsem přijel a ani nejsem moc unavený Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. duben 2020 Odesláno 17. duben 2020 Prezuto a rovnou objednany nove zadni trmeny, zase to sezralo desky...... Citovat
Klemoň Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 Zkus tam místo desek dát brzdové destičky. Oni ty desky na dokumenty fakt nic nevydrží A jinak ahoooj Jiříku skypeja ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 @Vena garážmistr Folie pekne. Chapu ze se to polepuje kde jsou v mistnosti treba nejake drazssi sbirky predmety to UV je mrska a nemusi jen primo svitit na predmety slunicko ale trosku me unika smysl udelat okna jako "vylohu" a pak to zastinovat aby tam nikdo nekoukal .... a neslo me tam moc svetla neutikalo moc tepla ... pripadne teplo neslo dovnitr .... No a od zacatku odstavky co mame ve Skodovce jame travil vcera zcela neplanovane na zahrade ..... Prijel me pan na prorez stromu - pak to jeste nastepkovat "protoze" zakladat ohen bez ohlaseni by dobre asi nebylo - ikdyz jsem mel pripraveno na vic jak 2m3 vody ... A dnes .....? Mozna oprasim dron nasadim opravenou kameru a zkusime v praxi zda se operace povedla - ti co to delajiale predevsim opravuji - smekam pred nima - vymena ele.svazku trvala cca 4hod protoze tak titerne a neposebne zarizeni udrzet v ruce bylo na me hranici "svihnout s tim o zem" nicmene cenovka me to pribrzdovala NEUDELAT. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 dnes na me vyskocila vzpominka na FB jak sem lepil na okna obyvaku zrcvadlove folie svetla mozna trochu mene ale kdyz sviti ostre slunce stejne na televizi prd vidim jediny pozitivum asi je ze tam neni takove horko Citovat
Milan+ Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 (upraveno) před 14 hodinami, Scratch napsal: Prezuto a rovnou objednany nove zadni trmeny, zase to sezralo desky...... Další chatař z Prahee co rozváží virus Upraveno 18. duben 2020 uživatelem brixtr odstraněn obrázek z citace Citovat
Fruktis Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 Chtel jsem vymenit tri prkna v podlaze co byly rozlezly...tak misto tri jsem jich sundal 69...vyhodil pulku podlahy hobry protoze byla mokra a plesniva...a ted susim...pan minuly majitel dostane fakturu...a hned potom tecku... A az budu delat v koupelne instalace...po instalaterovi...to bude teprve sprostejch slov...protoze obezdil vanu bez revizniho otvoru... radim.1008, skypeja a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 (upraveno) Bože to je voser... soudruh minulý majitel by zasloužil Upraveno 18. duben 2020 uživatelem pavelu96 Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 ohřivám převodovku a dnes bude druha vymena oleje v automatu dopoledne jsem delal servis oil jedné klubačce Citovat
MJSytic Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 @Fruktis To je tak, když se chytrej Pražák přestěhuje na venkov Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 @Fruktis To mame za sebou ale na oblozeni pod "umakartem" to ze se to drve delalo OK byla takova doba nekomu se to muze zamlouvat i dnes ale ze na starou kamennou zed udelaji dreveny rost bez izolace to jsem jeste taky pobral Ok byla takova doba kdy nebylo nic a i hmozdinka byl posledni vykrik moderni tehdejsi doby ale ze na tuto vlhkou zed daji "hobru" - presne jak se pise Vlhke a od zeme cca 40cm si s tim uz poradil vysavac - bonus byl cervotoc a prekvapive po odsati tohoto zed prestal vlhnout Citovat
MJSytic Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 Jinak já dnes "renovoval" světla na poslední 307, co nám zbyla... radim.1008, regius, *nohafuc* a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.