Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Bych to šacoval spíš na výměnu oleje v motoru nebo v převodovce nebo na nějaký zásah na spodku vozu. Tuším že Hyundai v téhle kategorii obouvá jako většina SUV celoroční pneu.  @Pe.Tr hele prodávají se tyhle nájezdy i se zvedákem akorát teda cenovka je vcelku nekřesťanská. Už jsem to viděl i v akci ale za ty peníze to podle mě moc muziky neudělá je tam ten šikmý nájezd a ta rovná část má pohyblivou " podlahu" pod kterou je umístěný 2t zvedák(panenka) a dá se to zvednout o cca 15 cm výše než je ta základní výška. 

Jinak dnes teda zdárně nainstalované folie o kterých jsem psal včera udělal jsem jen takové dvě rychlé fotky pro představu

WP_20200417_15_03_32_Pro.thumb.jpg.28a2f150f5dfa5c6ce76e6d7eff85aa8.jpg

WP_20200417_15_04_03_Pro.thumb.jpg.ca7390fc906a4d626b4d4b486548f754.jpg

aby jste měli představu koho to zajímá jaký je rozdíl při pohledu  dovnitř  jsou ty krajní skla už nainstalované prostřední je připravené k instalaci a zevnitř také krajíní hotové a prostředek připravený.  Nakonec jsme to dělali ve třech a práce asi tak na 4 hodiny. 

Odesláno

Z důvodu rekonstrukce fasády nám budou dělat i okna ve sklepě. Tak jsem musel vyklidit prostor pod oknem. Všech 8 disků s pneu + Kačky jízdní kolo se muselo odvézt k babičce do garáže.

No když už jsme tam byli tak se vyluxovaly všechny auta.. celkem 4. resp. Kačka luxovala :D 

93974832_2659531870949026_8708117463327309824_n.jpg

Odesláno

@Pepito

@Vena garážmistr

@ozzy56

krom mot oleje , teda sundaval i vanu a cistil sitko, ale duvod proc tak stojim je jak pises ,vymena oleje v automatu , plus jsem byl pripravenej menit olej i zadnim difu a v mezinapravovym difu ,ale za a jsem zjistil ze se to delat az pristi rok a za b hyundai dik korone nedodal potrebna teaneni pod vypustaky a pod kontrolni srouby. bohuzel ani k automatu , ale tam to tak neva. 😉 

ten najezd s heverem sem videl ale pro mne zbytecny , kdyz je potreba mam krokodyla 3t zdvih 80 😉

Odesláno

tak nejak celkem nic
asi 3-4 hodinky jsme s detma hazeli sipky do elektronickeho terce

skore ej takovy ze z asi 30 her jsem vyhral jen jednou 😕
tchyne skoro pokazdy
manzelka taky parkrat
a holky to hrali spis pro srandu - ono kdyz je terc umisten spravne ta mladsi mela problem vubec na nej dohodit

ale bolej me ruky zada krk hruza - ted jdu do pelechu abych byl ready kdyby bylo potreba vyrazit do prace :P

Odesláno

dnes jsem na dvojce ve 12 hodin viděl dokument Země, kdybych měl revolver, tak se po shlédnutí zastřelím 😉, tak depresivní  film , přitom je pravdivý--budoucnost lidstva je černá a nedá se ovlivnit, leda by se homo sapiens sapiens přestal množit..., musel jsem vypít flašku červeného, abych se z toho dostal :(

Odesláno

Dnes zase skoro nic... :roll

Ráno v 8:00 budíček a odjezd směr Litvínov - nejstarší dcera si musela vyklidit věci z internátu a z5 domů 300km jak prd...

V Litvínově jsem zjistil, že Bobík má pravděpodobně prasklý svod výfuku - při nastartování se lehce zadýmilo pod kapotou a na volnoběh i při akceleraci motor cvaká jak šicí stroj :nevim

Ve tři doma - rychlá objednávka elektroniky v Elektroworldu (Tv, anténa, držák Tv, robotický vysavač, a hlásič co/2) - mají super slevové kupóny 😂

Ve čtyři přijel kupec na starou postel po holkách - prodáno za 5 tisíc :super ( chudáci spí na zemi jak 3 $ocky😂)

A v šest přijela nejmladší dcera od sestřenice, že jí bolí koleno z trampolíny. Odjezd do Liberce na pohotovost - berle, ortéza a nalomená kolení jamka...

Pred chvili jsem přijel a ani nejsem moc unavený :papa

Guest Scratch
Odesláno

Prezuto a rovnou objednany nove zadni trmeny, zase to sezralo desky......

IMG_20200417_200857.jpg

Odesláno

Zkus tam místo desek dát brzdové destičky.    Oni ty desky na dokumenty fakt nic nevydrží 😂               A jinak ahoooj Jiříku  :papa

Odesláno

@Vena garážmistr Folie pekne. Chapu ze se to polepuje kde jsou v mistnosti treba nejake drazssi sbirky predmety to UV je mrska a nemusi jen primo svitit na predmety slunicko
 ale trosku me unika smysl udelat okna jako "vylohu" a pak to zastinovat aby tam nikdo nekoukal .... a neslo me tam moc svetla neutikalo moc tepla ... pripadne teplo neslo dovnitr  ....   :myslim

No a od zacatku odstavky co mame ve Skodovce jame travil vcera zcela neplanovane na zahrade ..... Prijel me pan na prorez stromu - pak to jeste nastepkovat "protoze"
zakladat ohen bez ohlaseni by dobre asi nebylo - ikdyz jsem mel pripraveno na vic jak 2m3 vody ...

A dnes .....? Mozna oprasim dron nasadim opravenou kameru a zkusime v praxi zda se operace povedla - ti co to delajiale predevsim opravuji - smekam pred nima -
vymena ele.svazku trvala cca 4hod protoze tak titerne a neposebne zarizeni udrzet v ruce  bylo na me hranici "svihnout s tim o zem"  :)  nicmene cenovka me to pribrzdovala NEUDELAT.

Odesláno (upraveno)
před 14 hodinami, Scratch napsal:

Prezuto a rovnou objednany nove zadni trmeny, zase to sezralo desky......

Další chatař z Prahee co rozváží virus 😀🤗

Upraveno uživatelem brixtr
odstraněn obrázek z citace
Odesláno

Chtel jsem vymenit tri prkna v podlaze co byly rozlezly...tak misto tri jsem jich sundal 69...vyhodil pulku podlahy hobry protoze byla mokra a plesniva...a ted susim...pan minuly majitel dostane fakturu...a hned potom tecku...

A az budu delat v koupelne instalace...po instalaterovi...to bude teprve sprostejch slov...protoze obezdil vanu bez revizniho otvoru...

20200418_132459.jpg

Odesláno

@Fruktis To mame za sebou ale na oblozeni pod "umakartem" to ze se to drve delalo OK byla takova doba nekomu se to muze zamlouvat i dnes ale ze na starou kamennou zed udelaji dreveny rost bez izolace
to jsem jeste taky pobral Ok byla takova doba kdy nebylo nic a i hmozdinka byl posledni vykrik moderni tehdejsi doby ale ze na tuto vlhkou zed daji "hobru" - presne jak se pise
Vlhke a od zeme cca 40cm si s tim uz poradil vysavac - bonus byl cervotoc a prekvapive po odsati tohoto zed prestal vlhnout ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...