Sawoy Odesláno 10. únor 2020 Odesláno 10. únor 2020 (upraveno) Taky jsem u nich kdysi byl. Pak se začaly rojit různé místní wifiny a byl jsem docela nešťastný, že žádná mi nabídla pokrytí, protože byly rychlejší než to co jsem měl. Nakonec jsem si z donucení nechal pevnou jenom na net a dneska jsem rád. Klika ... Jo a dneska jsem zatím jenom sebral větrem shozené schůdky a jedno plastové křesílko co uletělo z terasy. Upraveno 10. únor 2020 uživatelem Sawoy Citovat
Klemoň Odesláno 10. únor 2020 Odesláno 10. únor 2020 (upraveno) U nás byly v ulici závody dragsterů nebo pinball (záleží na úhlu pohledu) a pak přetlačovaná zakončená "karambolem" tj. - Nejdřív se hnali ulicí dva plastové kontejnery na odpad (čerstvě vysypané a ten popelářský vymaštěnec je nezabrzdil - asi byl zpruzelej, že moc fouká) Bylo to trochu jak Pinball / Flipper - trasu si drželi odrážením od zaparkovaných aut . . . - No a pak vyrazil na cestu ten poslední. Nějak se mu podařilo vyjet z toho výklenku a uháněl za těmi prvními co mi zmizeli z dohledu. Naproti mu jelo auto. Zapíchnul to, kopnul tam zpátečku a couval předtím kontejnerem. Nedal to, asi má problém rychle a rovně couvat. Ve finále ten kontejner odstrčil autem opatrně na stranu a rychle projel kolem něj. Doplněno: Na jízdu kontejnerů ulicí nemusí foukat 80 km/h. Stačí i méně, už se u nás závody konťasů párkrát konaly. Asi je opravdu problém je zabrzdit ! Upraveno 10. únor 2020 uživatelem Klemoň OK406, Sawoy, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. únor 2020 Odesláno 10. únor 2020 V 8. 2. 2020 at 23:49, Klemoň napsal: @vagi mám tento NTB cca14 dní https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-s340-15?dq=5686625 jak jsi spokojen? Dnes jsem ho objednal matce Citovat
Sawoy Odesláno 10. únor 2020 Odesláno 10. únor 2020 (upraveno) Před hodinou, Klemoň napsal: U nás byly v ulici závody dragsterů .... Tady před chvílí lítaly kočky ... koukám z okna jak se na zahradě pod smrčkem krčí straka ... vedle u souseda na třešni si brousí drápy kočka jak malej pes ... tak si to vypočítala, skočila .... a zrovna fouklo, v nárazech to tady ukazuje i 105. Bylo to jak v animáku - fláklo to s ní o prkennej plot těsně pod horní hranu, ale to byla pumelice !! Chvilku tam jakoby zůstala přilepená a pak totálně out sjela rozmázlá po těch prknech, jen jsem čekal jestli se začnou loupat hobliny od drápů No ležela tam snad minutu než se odpotácela ... Dneska to je výzva pro dronaře, ne? A Labe nám teče opačně ... VID_20200210_132335.mp4 Upraveno 10. únor 2020 uživatelem Sawoy Péťa, vendelinek a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 10. únor 2020 Odesláno 10. únor 2020 @Scratch psal jsem v tématu NTB : Ahoj . Takže na konec jsem si opravdu vzal AMD - https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-s340-15?dq=5686625 Na standardní činnosti a web hru Empire se ventilátor ani nespustí a pokud ano nevím o něm - není slyšet. Na hraní WOW také stačí , ale zde už se aktivní chlazení / ventilátor spustí. Není to nic hrozného a to mi to leží na klíně. Ale pořád to netopí a nepálí mne nohy jako u HP Pavilionu co šel do kopru . . . Výdrž na web Empire cca 5 hodin se současným stahováním filmu. Já jsem tedy spokojený a to je asi to nejdůležitější Jen mne na začátku trochu vyplašilo nabíjení - ono to má inteligentní nabíjení pro šetření AKU . Citovat
radim.1008 Odesláno 10. únor 2020 Odesláno 10. únor 2020 V 8. 2. 2020 at 20:19, radim.1008 napsal: Od úterý u matinky probíhá rekonstrukce obýváku. Vystěhovat, sundat staré polystyrenové kazety ze stropu, opravit omítky, napenetrovat a dnes jsem to od dopoledne do půl sedmý maloval. Vymyslela si šedivou a to je za trest. Před tím byla barva taková písková. Vzal jsem to komplet dvakrát a je to pořád flekatý. Uvidím zítra. Případně v pondělí znovu. Potom je v plánu nalepit nový strop, sbalit starý koberec, vyhodit ho a nechat zrekonstruovat parkety. A sestavit nový nábytek. Prý abych se nenudil. Nutné se stalo skutečností. Dnes od půl čtvrtý do půl osmý třetí nátěr šedé barvy. Citovat
Lihous Odesláno 10. únor 2020 Odesláno 10. únor 2020 (upraveno) Dnes po ranu v 1,15 smer Praha letiste - cesta v pohode - snad jen cekani na odbaveni bylo dlouhe skoro dve hodiny ?? Nakonec vse Ok a odlet prez Frankurt do statu .... Cesta domu docela vesela prselo foukalo ale jet se dalo a zase me prekvapilo ze nikdo nejak nespechal. Vsichni do limitu v pohode. Odpoledne v praci a ted uz po sklence vina smer ..... Co me ale v praze zase dostalo byla cervena vlna na kazdem semaforu pekne brzdit k uplnemu zastaveni a dal se zase rozjet - ve ctyri rano kde nebylo nikoho - to je ekologie jako hrom - video asi nebude uz v zaznamu ale fakt toto je na zamysleni Upraveno 10. únor 2020 uživatelem Lihous Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. únor 2020 Odesláno 11. únor 2020 No kdyby jsi pořádně koukal tak by jsi zjistil že ta červená na velkých křižovatkách většinou svítí ze všech stran. Na většině velkých křižovatek je videodetekce přijíždějících vozidel a těm která přijíždějí podle pravidel to " hází " zelenou.A podle pravidel je i to že jedeš v pruhu a neuhýbáš se dírám. Faktem je že tam není moc prostoru na to aby jsi laboroval s rychlostí ale poslední dobou jsem na letišti tak dvakrát třikrát za měsíc a po půlnoci pokud jedu zpátky a držím se +- limitu (-+5km/h) tak se mi daří projet celé město na jedno max. tři zastavení. No včera vcelku plodný den dopolko jsem byl natankovat našim auto pak jsem se zastavil ještě vyřídit v Úvalech nějaký pochůzky. Odpoledne jsme s Pepčou léčil P306 jeho tatíka a ještě jsme rovnali Sabinou strženou střechu z kůlny. Večer když jsem se vracel od Pepči tak jsem se ještě zastavil u účetní s papírama na daňový přiznání. A večer jsem padnul za vlast. Citovat
pavelu96 Odesláno 11. únor 2020 Odesláno 11. únor 2020 Dnes jsem zprovoznil signál DVB T2 našim seniorům... Jak koukali, co je HD vysílání Citovat
jarokare Odesláno 11. únor 2020 Odesláno 11. únor 2020 Myslíš ty dva černý pruhy po straně obrazovky ? Citovat
pavelu96 Odesláno 11. únor 2020 Odesláno 11. únor 2020 Nesmíš to prezentovat na majoru Zemanovi... skypeja a jarokare ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. únor 2020 Odesláno 11. únor 2020 No krome toho ze sem v praci tak sem prehodil antenu na aute skypeja ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. únor 2020 Odesláno 11. únor 2020 (upraveno) vcera jsem jezdil po praze jako neridic asi po stoletech a tak jsem koukal okolo sebe vic nez kdykoliv jindy, asi nejvic mne zaujala uzkokolejka pod jizni spojkou v urovni krče. @Vena garážmistr by mohl vedet co to je presneji a odkud kam to vede. celkem me to zajima Upraveno 11. únor 2020 uživatelem Pe.Tr skypeja ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. únor 2020 Odesláno 11. únor 2020 @Pe.Tr Tě zklamu nevím o coby mohlo jít. Okolí jižní spojky to není můj rajon. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. únor 2020 Odesláno 11. únor 2020 No vím že z depa Kačerov vede nějaká propojka na systém kolejí SŽDC. Ale kudy a kam to přesně vede nevím. Citovat
RichVa Odesláno 11. únor 2020 Odesláno 11. únor 2020 Ano, podle mapy.cz to je vlečka z nádraží Krč do depa Kačerov. Ale úzkokolejka to není, má to standardní rozchod. Na úzkokolejku je třeba vyrazit např. na jih a projet se z Obrataně (mezi Táborem a Pelhřimovem) do Jindřichova Hradce a dál pokračovat do Nové Bystřice. V Jindřichově Hradci je ještě krásná technická zajímavost - z nádraží vede trať o třech kolejnicích, která se nejprve v Dolním Skrýchově a pak ještě za silnicí J, Hradec - Jarošov nad Nežárkou rozbočí na standardní a úzkokolejnou trať. Holt naši předkové byly šetrní. A já dnes náhodou zapnul telku a tam mě hodně zaujal "propagační" pořad k 45 letům pražského metra. https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/12718505776-24-hodin-prazskeho-metra/21938256757 skypeja ohodnotil 1 Citovat
jarokare Odesláno 11. únor 2020 Odesláno 11. únor 2020 (upraveno) před 19 minutami, RichVa napsal: Ale úzkokolejka to není, má to standardní rozchod Nevím , mě ta pravá část nepřipadá jako normální rozchod Upraveno 11. únor 2020 uživatelem jarokare Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.