Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aha, já myslel, že jsi narážel na prázdný řádek příští výměna km. :myslim

O oleji jsem psal, co tam dává - Total Quarz 9000

Jinak já byl dnes v hlavní vsi.  

Ráno počasí na cestu nic moc (především foukalo a to služební Yeti embéčko nemá rádo) ale stejně jsem byl za 50 minut na Cukráku a pak už díky ucpané Chuchli a části nábřeží za další hodinu na Žižkově. 

Takže až nám dostaví D4 za mnoho a mnoho miliard, tak ušetříme 10 minut, které stejně prostojíme někde v Praze .... a to se vyplatí.

Odesláno

Myslím , že v konfiguraci displeje je možnost jednozóna , dvouzóna a bez klimy . Jsou auta , který mají teplotu na panelu klimy , tak ji nepotřebujou na displeji .

Odesláno

dneska jsem vjel na žel. přejezd v okamžiku, kdy začala blikat červená světla (svítila max. 1 vteřinu), závory byly samozřejmě nahoře, abych pravdu řekl, ještě se mi to nestalo, a to pamatuju vznik hnědého uhlí :), tak doufám, že mi nepříjde dopis s fotkou...

Odesláno

no, začlo to blikat, když jsem byl deset metrů od přejezdu, rychlost cca 40 a za mnou kolona aut..., takže jsem to přejel..., mmch., auto za mnou projelo taky...,ale vím, že tam jsou kamery, tak doufám, že počítají s nějakým zpožděním :myslim

Odesláno

je to divny ale cinani maji v oblibe tu cervenou (tmave oranzovou)
ono cokoliv co je z ciny ma tenhle odstin

uz tam mam radio ovladac oken u ridice
takze predelavka me nemine jen nevim jestli na zlutou nebo na Cinskou oranzovou   :myslim:myslim

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, ozzy56 napsal:

dneska jsem vjel na žel. přejezd v okamžiku, kdy začala blikat červená světla (svítila max. 1 vteřinu), závory byly samozřejmě nahoře, abych pravdu řekl, ještě se mi to nestalo, a to pamatuju vznik hnědého uhlí :), tak doufám, že mi nepříjde dopis s fotkou...

Přesně tohle se mi stalo ve Švýcarsku. Je tedy potřeba napsat, že hned za přejezdem se silnice stáčela doprava podle skály, takže tam nebylo vidět. Sotva jsem vjel na přejezd, začal blikat a ze zatáčky vyjeli policajti a viděli mě na přejezdu, na kterém svítila červená. Zastavili mě a platil jsem tenkrát pokutu, která se rovnala tak 80% hotovosti, kterou jsem měl u sebe. Ukázali na položku tištěného ceníku a žádnou diskusi nepřipouštěli. A protože německy umím tak max. pozdravit (nechápu, proč ten šílený a divný jazyk na světě vůbec existuje), ani jsem se o velké vysvětlování nepokoušel. A to jsem byl na kole.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

No aniz bych se chtel nejak zastavat tech co porusili prednost vim jak chutna zaslapnout brzdy v podobnem miste a pak jen cekat BAC....zezadu.
Ale fakt je ze tu pracku zvednout mohli a tim tak nejak podekovat!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...