VojtouNerCZ Odesláno 30. listopad 2019 Odesláno 30. listopad 2019 Ještě, že na to u nás kálí Jsem mu tam minulej rok dovalil 2 sady z opel kadet, sadu z feldy, z 307, ZX, 2 sady z 309 a jedny z malucha Navíc ano, když nejsou blbí, vemou to, lepší než aby tu zase někdo zakládal skládku (což bych teda neudělal). Nicméně v každým JZD nebo prostě na statku se po tom vrhnou jako po uzeným. A abych udržel téma-dnes jsem komplet domaloval dětský pokoj Teď už jen navrtat lišty na navou plovoučku a mám klid, než koupíme ten barák. Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. listopad 2019 Odesláno 30. listopad 2019 @Pe.Tr Novou pneu jsem koupil v Kelly Citovat
mmartinkovic Odesláno 1. prosinec 2019 Odesláno 1. prosinec 2019 před 12 hodinami, Péťa napsal: @mmartinkovic Tady nestačí? Jasné že stačí, len som myslel že niekto napíše, "bol som na zraze PC" , alebo tak. Citovat
Klemoň Odesláno 1. prosinec 2019 Odesláno 1. prosinec 2019 " bol som na sraze PC" a dobrý Fota a komentáře jsou a budou tam kam patří Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. prosinec 2019 Odesláno 1. prosinec 2019 vrátil jsem se z Luhačovic, hala Vincentky a kolonáda je po rekonstrukci , vdolečky na náměstí pečou furt a jsou furt super, přehrada opravená-naplněná, cesta zpátky ,,zkratkou'' na jesenicko, ve Šternberku na ecce homo jsem dal rallye s passatem a nahoře byl první --nejede zas tak špatně ta moje kára radim.1008 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 1. prosinec 2019 Odesláno 1. prosinec 2019 Dnes jsme dodělali no zprovoznili VRZ na sanitce. Elektrikář to měl asi za hoďku a půl hotové pak poskládat zpátky. A funguje to jen se musí dořešit umístění ŘJ houkačky tu jsem mu zatím hodil do kaslíku a lépe utěsnit spojení kabeláže na střeše mezi autem a majákem. Ale dneska to fakt nešlo protože jsme to museli dělat venku neb sanitka neprojde vraty do dílny na výšku a dopoledne bylo jen slabo nad nulou a byli jsme rádi že se nám povedlo poskládat tu rozházenou palubku aby nic neprasklo. Citovat
Hafity Odesláno 1. prosinec 2019 Odesláno 1. prosinec 2019 před 21 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Nicméně v každým JZD nebo prostě na statku se po tom vrhnou jako po uzeným. Co s tím dělají? Citovat
ozzy56 Odesláno 1. prosinec 2019 Odesláno 1. prosinec 2019 používají to jako zátěž na plachty u silážních jam Klemoň, Hafity a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
MJSytic Odesláno 1. prosinec 2019 Odesláno 1. prosinec 2019 před 20 hodinami, StibTo napsal: @Pe.Tr Novou pneu jsem koupil v Kelly Tak si jim tam tu starou mohl rovnou nechat Já vozím pneu na pobočku AK do Zdib, co to u nás ve sběrném dvoře zpoplatnili. Jak psal Petr, nadšení nejsou, ale vzít je musí Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. prosinec 2019 Odesláno 1. prosinec 2019 @MJSytic No to jsem nemohl protože ta stará pořád ještě byla nasazena na plecháči a k Venovi jsem jel až v pátek Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. prosinec 2019 Odesláno 2. prosinec 2019 Tak ja si sel dneska k lekari, ze jako se necham osetrit a pak skaknu pro nejaky sampano, olivy, pistacie a jedle orechy a oslavim s rodinkou v klidu dnesni narozeniny a misto toho aktualne lezim po operaci na Bulovce. Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. prosinec 2019 Odesláno 2. prosinec 2019 @Scratch viděl sem to už na FB ale nějak jsem se nedozvěděl oč jde (či šlo) ... Citovat
Milan+ Odesláno 2. prosinec 2019 Odesláno 2. prosinec 2019 před 4 minutami, Scratch napsal: Tak ja si sel dneska k lekari, ze jako se necham osetrit a pak skaknu pro nejaky sampano, olivy, pistacie a jedle orechy a oslavim s rodinkou v klidu dnesni narozeniny a misto toho aktualne lezim po operaci na Bulovce. Copak tak? Hlavně ať jsi v cajku. Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. prosinec 2019 Odesláno 2. prosinec 2019 Zanet a komplikace na leve pulce.... Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. prosinec 2019 Odesláno 2. prosinec 2019 (upraveno) Jako na hýždi? EDIT už to vidím krevní sraženina - no a vše v cajku? Upraveno 2. prosinec 2019 uživatelem StibTo Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. prosinec 2019 Odesláno 3. prosinec 2019 no dnes zatim nic ale v nedeli me manzelka poprosila at kouknu na mycku nadobi ze den ode dne z ne tece vic vody podezdreni na prodrenou vypousteci hadici sem mycku polozil na zada a jak se zjistovat zavadu kdyz sem po prvnim prohlednuti nic nezjistil nezbylo nez mycku vypodlozit spalikama a zapnout ji najednou krasny ohnostroj kdy voda tekouci primo na rozbehovy kondenzator motoru udelalo pekne efekty opet mycka na zada a zjistovani kudy to tece - byla to trubka pro horni myci rameno - zadne poskozeni jak gumove hadice tak na tele trubky nebylo ciste nahodou sem zjistil ze mi to prasklo primo v zavitu co vede dovnitr a je to sesroubovane matici jako skuseny "opravar" sem zacal zjistovat ceny nahradnich dilu - jake bylo moje zjisteni ze trubka existuje stoji 600 kc a je v anglii - doruceni cca po vanocich o matici ktera byla strzena a slouzi jako pruchodka pro horni rameno za cenu hodne podobnou ale doruceni do tydne (doruceni air mail - za 400 kc) malem me brali mrakoty a bylo manzelce a tchyni vysvetleno jak funguje drez a houbicka (jak se myje nadobi rucne ) oprava probehla nasledovne - ulomeny zavit seriznut - originalni O krouzek jako tesneni sem vyhodil celou sestavu sem nahodil na silikon a sesrouboval - kondenzator vysusil - a zda se ze oprava byla uspesna - uz probehly 3 myti a ani kapka Citovat
Lihous Odesláno 3. prosinec 2019 Odesláno 3. prosinec 2019 Vcera sel na posledni chvilku jako kazdy rok koupit Raselinu a pri te prilezitosti prihodil neco "ptackum" do kosilu - zaujalo me baleni "susenych moucnych cervu" Toto baleni me zaujalo jeste u pokladny i pani u pokladny koukala celkem prekvapive .... a verim ze si toho prave ti ptacci nebudou vsimat .... No a dnes budeme cestovat opet MB tentokrat muzeum a pak dal Dc a mozna az do sousedniho nemecka ale netusim jak daleko asi jen "Pirna" - doufam. Citovat
Sawoy Odesláno 3. prosinec 2019 Odesláno 3. prosinec 2019 Tak nám pak napiš jak bylo v Drážďanech Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.