radim.1008 Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 Seču naposledy zahradu před zimou. Pauza na oběd, po něm jdu pokračovat. Jsem tak v půli po dvou hodinách. Ráno jsem byl v Rychnově nad Kněžnou s máti u doktora. Takže žádný pospání, ale budík v sedm. [emoji20] Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
myšut Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 (upraveno) stříklý přední nárazník do barvy a kola ,ať nemám dalmatína ,když tak krásně fučí a je teplo ještě dutiny a spodek chybí .... a dorazila rodinka z Valach ....tak mám společnost Upraveno 15. říjen 2016 uživatelem myšut Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 před 10 hodinami, ozzy56 napsal: taky jsem v době, kdy mě živil volant dokázal vyměnit tři Tatry z důvodu poruchy za 12. hodinovou směnu, samé prkotiny jak píšeš (brzdová hadice, defekt na tupláku, předřená trubka hydrauliky serva)--prostě DEN BLBEC, ale ještě dnes pamatuju ty kecy ostatních, že musím být dobrý ,borec', když potřebuju tři auta na šichtu no já jsem výpravčímu říkal pošli někoho jiného, já čuchám prů..r, nevěřil mi tak to takhle dopadlo. A pravda je že nejhorší je poslouchat ty kecy manipulačních řidičů co si s tím dělal zase jsi to rozbil aby jsi nemusel dělat atd. A další věc je psát výkaz vůbec nezávidím výpravčím to luštění protože většina je psaná doktorským písmem však to lékárník přečte má nato školy. Jinak dnes jsem s kolegou dokončil práci pro jejich firmu. Ráno jsem kvůli tomu o volné sobotě vstával ve 4.15 abych byl na 7 v Humpolci. Domů jsem dojel po 15 a od té doby odpočívám. Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 před 22 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: chtel sem poslat jednoho prazskeho MP do prdele ale byl sem tak unavenej cestou do Prahy ze sem se na Vaclavaku otocil a zbozi do hospody odnesl rucne vjezd povolen POUZE do 10:00 ja tam prijel v 10:05 to me mohl fakt pustit Si nevidel Volný pád s Douglasem? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 slavime 5 narozeniny mladsi dcery zatim jen vystrelene konfety, dort sezranej a stehynka na grilu, mezitim kamarad ladi formu na kytaru - to bude vecer Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 před 2 minutami, Pe.Tr napsal: Si nevidel Volný pád s Douglasem? mozna jo - asi zvopakuju filmoteku Citovat
Sawoy Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 (upraveno) Nemusíš - začíná se bejsbolkou a končí sapíkem. A jak něco nenií jak má bejt ..... třeba hambáč jako na reklamní tabuli nebo (to je pro tebe hlavní) v 10:05 ti nedají u meka snídaňový menu protože ho podávají jen do deseti .... P.S. - jestli nemáš bejsbolku tak stejně dobře poslouží třeba přední rameno ... nebo stačí i "kost" ... Upraveno 15. říjen 2016 uživatelem Sawoy Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 asi 15 cm dyka na sedacce ?? sakra to me nenapadlo Citovat
OK406 Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 Vyklízel a ještě vyklízet budu půdu u rodičů. Je tam spousta věcí, jak už to na půdách bývá. Dnes plná kára textilu+koberců odvezena do sběrného dvora. Citovat
Medvěd Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 (upraveno) Dopoledne jsme se s Pavlem svezli krásně zrenovovaným ŠD-čkem, pak se zastavili na Konopišti a před hodinou se celá rodinka vrátila NADŠENÁ z Mejdanu s IMPULSem. Koncert začal v 18,30, skončil přesně ve 23,30 a viděli (spíš tedy slyšeli, páč jsme seděli až pod střechou SAZKA areny) jsme skupinu Jelen, No Name, Chinaski, Miro Žbirku, Dalibora Jandu, Petera Nagyho, Petra Koláře, Ilonu Csákovou, Vaša Patejdla, Leonu Machálkovou, Sagvana Tofiho, Michala Davida a vrcholem večera bylo vystoupení Karla Gotta. Kdo bude na Silvestra čučet na program v TV, na PRIMĚ se bude dívat přesně na tehle koncert - ani jsme netušili, že se obě akce takhle propojí. Upraveno 15. říjen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Dave_k Odesláno 16. říjen 2016 Odesláno 16. říjen 2016 V 15. 10. 2016 at 9:20, Sniper17 napsal: Z hlívy dělá i moje mamka fakt dobrota Naši dělají z mochomůrky růžové (masák). To je taky bašta. Citovat
Lihous Odesláno 16. říjen 2016 Odesláno 16. říjen 2016 Hledani zkratu nekde v "audiu" - nalezeno opraveno a zase hrajeme. Repro bylo zkratovano na kostru dveri minus polem ..... ?? Citovat
Medvěd Odesláno 16. říjen 2016 Odesláno 16. říjen 2016 Zase jsme si zavýletili - http://dkmedved.rajce.idnes.cz/Vylet_16.10.2016_-_parou_do_Luzne_muzeum_USA_vozu/ Citovat
vendelinek Odesláno 16. říjen 2016 Odesláno 16. říjen 2016 Pekný autaky,todle je prohlídka na celej den minimálně ,A tam to na konci řady vzadu je tatraplán? vypadalo to na něj Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Medvěd Odesláno 16. říjen 2016 Odesláno 16. říjen 2016 (upraveno) před 20 hodinami, vendelinek napsal: Pekný autaky,todle je prohlídka na celej den minimálně ,A tam to na konci řady vzadu je tatraplán? vypadalo to na něj Vendi - to vzadu je TATRA 87 (klid, taky jsem si jí často s TATRAPLÁNEM pletl). Jinak - vem vnoučata a o prázdninách si udělejte do Lužné výlet. Je tam velké železniční muzeum, o víkendech v létě jezdí 2x denně parní vláček k dalšímu železničnímu muzeu (nebývá narvaný !!! ) a když připojíte i tyhle veterány, tak budete mít fakt zajímavou celodenní náplň. Upraveno 17. říjen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
ozzy56 Odesláno 17. říjen 2016 Odesláno 17. říjen 2016 jinak Tatraplán má dva světlomety, Tatra 87 tři světlomety vpředu Citovat
MJSytic Odesláno 17. říjen 2016 Odesláno 17. říjen 2016 O víkendu jsem si hrál s 307. Dočasné zimní řešení. Na jaře se to dá udělat k profíkům, aby tu předešlou zfušovanou opravu s 0,5cm vrstvou tmelu, udělali pořádně Citovat
radim.1008 Odesláno 17. říjen 2016 Odesláno 17. říjen 2016 Nebude jednodušší a levnější sehnat blatník v barvě? Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Edit: nebude, protože to je zadní. Už jsem si všiml dveří. Citovat
Sniper17 Odesláno 17. říjen 2016 Odesláno 17. říjen 2016 Dnes po kontrole s ramenem a bude asi kudla jinak nemám vlastně v plánu nic. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.