Vena garážmistr Odesláno 12. září 2016 Odesláno 12. září 2016 No ta estakáda je s velkou dávkou optimismu do konce r. 2016. Ale vzhledem k tomu která firma se tam začala hrabat tak to většina vidí spíš na jaro r. 2017. Alespoň s ohledem k tomu jak dlouho jim trvala oprava podobného průseru v Prosecké ulici. Ono teď je to o to horší že něco hrabou na Štěrboholský radiále a aby se tam ulevilo tak byli dočasně puštěny kamiony zpět na Průmyslovou. A ráno stála Kbelská dolů a když jsem před 12 jel na Čerňák tak stála Kbelská i " 0 " až bůh ví kam protože u té OMV nad Kbelskou byla DN náklaďák x osobák. Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. září 2016 Odesláno 12. září 2016 Jj pekne to tam kamionak pomackal a otocil do svodidel,nastesti jsem z D10 sjizdel dolu na kolbenku,i tak jsem si zanadaval na sofery v tir v levem pruhu pred sjezdem z d10 na kbelskou smer letnany. Kkti za..daj oba pruhy a pak se snazi nacpat do praveho resp do dvou odbocovacich pruhu a ti co jedou na kolbenku tam stoji jak vocasove kvuli nim kktum. Citovat
oddie Odesláno 12. září 2016 Odesláno 12. září 2016 Co jsem dnes udělal - protrpěl práci, a doma se vzepjal, vyhrabal stoletou nafukovací Pálavu a nafoukl ji, zítra uvidíme, jestli neuchází. Páč kdyby ne nebo jen pomalu, tenhle nejstarší model má jen 13kg, takže se s přehledem vejde do 15kg limitu do letadla a vzal bych si ji s sebou k móři... Citovat
Milan+ Odesláno 14. září 2016 Odesláno 14. září 2016 Protrpěl práci? Co vůbec děláš, baví Tě to tam? Citovat
Milan+ Odesláno 14. září 2016 Odesláno 14. září 2016 Tak jsem se dnes pustil do prádelny , aby to zase trošku vypadalo k světu. Citovat
RichVa Odesláno 15. září 2016 Odesláno 15. září 2016 to já v práci nebyl, využil jsem poslední teplé dny a pohrál si na dlaždiče. Budoucí stání pro mazlíka na chalupě. Ještě tak ta 14 dní vyspárovat a na jaře tam vystřihnout stříšku. Citovat
Hafity Odesláno 17. září 2016 Odesláno 17. září 2016 (upraveno) Ráno mě "kousla" do levého palce hadicová spona.... V ruce bylo nevhodné nářadí (bo bylo u ruky, vhodné bylo moc daleko, cca 3 metry....) Njn., nešikovný maso musí pryč.... Napřed to vypadalo na malou štěničku pod špičkou nehtu, teď už nějak tmavorudne až fialoví nehtové lůžko.... No nebylo by to poprvé, co mi sleze rohovina.... I když poprvé jsem v tom prsty neměl, teda vlastně ano, v těch dveřích od Žigula.... No ale hlavně, že se kouří z hlavně, potažmo T5 už zase vrčí Upraveno 17. září 2016 uživatelem Hafity Citovat
Milan+ Odesláno 17. září 2016 Odesláno 17. září 2016 (upraveno) Dneska odstěhoval mladší dceru na privát do HK a prádelna už taky začíná vypadat k světu. Zítra bude pokračování,ale už teď bolí celej člověk. Upraveno 17. září 2016 uživatelem Milan+ foto Citovat
Medvěd Odesláno 17. září 2016 Odesláno 17. září 2016 (upraveno) Dneska jsme se svezli do Mělníka KAROSOU NO 80, pak Škodou 706 RO z roku 1947, zpět do Prahy motorákem M 262, abychom den zakončili svezením v TESLE a NISSANu LEAF (Pavel si ještě nádavkem zajezdil na dětské elektromotorce). Bylo toho až nad hlavu Upraveno 17. září 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Sniper17 Odesláno 19. září 2016 Odesláno 19. září 2016 Vstal jsem a pak u kafe jsem si vzpoměl že mám odpolední a ne raní šichtu tak jsem si zase lehnul Citovat
vendelinek Odesláno 19. září 2016 Odesláno 19. září 2016 Nic překvapujícího Když jsem ještě dělá v před minulým zaměstnání, přišel jsem z práce najedl se a usnul jak špalek asi za dvě hodiny jsem se vzbudil, kouknu na hodiny ,bylo šero,povídám si,To mám akorát a vyrazil do práce, na vrátnici mi bylo řečeno, co tam v tudle dobu dělám, "No jdu delat" a vratna mě povídá, je večír a směny zatím neděláme Odesláno z Samsung J 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. září 2016 Odesláno 19. září 2016 jojo, taky se mi jednou stalo, že jsem si brzy ráno až na zastávce MHD uvědomil, že mám odpolední... Citovat
radim.1008 Odesláno 19. září 2016 Odesláno 19. září 2016 Taky jsem lomcoval zamčenou bránou o hodinu dřív. Vzbudil jsem se, vstal jsem v domnění, že jsem zaspal, hodil na sebe oblečení skočil do auta a u vrátnice se divil, proč je ještě zamčeno a kde jsou lidi. Až tehdy mi došlo, že není před šestou, ale před pátou. Tak jsem se jel domů nasnídat a na podruhé to už vyšlo. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Sniper17 Odesláno 19. září 2016 Odesláno 19. září 2016 před 1 hodinou, agresssor napsal: 2sniper: Jak si to muzes splest:D Tak nějk jsem zapoměl že mám prohozeno s kolegou naštěstí jsem nejel nikam to by byl blbej výlet Citovat
parizov Odesláno 19. září 2016 Odesláno 19. září 2016 Kdysi jsem dělal asi rok v nepřetržitém provozu na kontrole. Vlastně se divím, že jsem to taky někdy nepopletl, nemělo to totiž žádná pravidla. Dostávali jsme rozvrh, a tam bylo např.: odpolední, odpolední, ranní, den volna, noční, a tak podobně a pořád dokola... Citovat
Sawoy Odesláno 19. září 2016 Odesláno 19. září 2016 To se stalo kolegyni asi před 30 lety když jsem dělal v tiskárně ... dělali jsme ranní jak kdo potřeboval buď od 6, 7, 8 nebo 9 a navazovala "odpolední" od 14, 15, 16 nebo 17, takže dvě směny pokryly čas od 6:00 do 01:00. Tahle přišla někdy v půli prosince ráno na sedmou, normálně ve tři vypadla a doma usnula. V půl sedmý večer se probudila nějaká zpitomělá, koukla na hodiny a v domnění že už je druhej den ráno (tma byla stejná) se zděsila že přijde pozdě, hodila na sebe kabát a letěla do práce .... rozrazila dveře do kanclu a němě zírala na odpolední směnu. Pointa přišla když jsme se dost nasmáli; ona povídá: no nic, když už jsem tady, dám si aspoň kafe. Shodila kabát .... a stála před náma v kombiné. V tom fofru nějak vynechala pár "mezikusů" Citovat
Dodo1976 Odesláno 19. září 2016 Odesláno 19. září 2016 Jsem rád, že v tom nejsem sám. Před 25-ti lety jsem na účňáku chodil na praxi. Jezdili jsme panťákem ranní pětkou. V týdnu jsem si šel odpo lehnout. Vzbudil jsem se kolem šesté. Tak jsem na sebe honem hodil pár věcí a letěl na šestku vlak. Zarazil mě až kolemjedoucí spolužák na fichtlu kam jakože běžím Ano bylo 18:00 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. září 2016 Odesláno 19. září 2016 (upraveno) tohle se mi stalo taky jeste za skolnich let - jako chude dite sem jeste nevlastnil mobil a hodinky sem taky nemel vecer si jdu lehnout - vzdudim se a oblikam se do skoly a ono bylo kolem pulnoci - ale me prislo ze je 7 rano - proste jsem byl uz vyspany dost na to aby mi to neprislo divne - bylo mi cca 10 let jinac k tematu: trasa v pohode jedu v klidku PH9 rikam si jak mi to krasne vychazi a na Vysocanech u restaurace "U Šebestiána" si rozervu predni gumu o obrubnik cca 30 minutovy zasek nez se mi tou svini heverem podarilo tu gumu vymenit Upraveno 19. září 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
RichVa Odesláno 20. září 2016 Odesláno 20. září 2016 (upraveno) Manželka říkala, že se blíží pouť (slavíme václavskou) a bylo by dobré umýt okna. Tak jsem s nimi vzal i to okolo. Jen nevím, proč nebyla nadšená Upraveno 20. září 2016 uživatelem RichVa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.