Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ta estakáda je s velkou dávkou optimismu do konce r. 2016. Ale vzhledem k tomu která firma se tam začala hrabat tak to většina vidí spíš na jaro r. 2017. Alespoň s ohledem k tomu jak dlouho jim trvala oprava podobného průseru v Prosecké ulici.

Ono teď je to o to horší že něco hrabou na Štěrboholský radiále a aby se tam ulevilo tak byli dočasně puštěny kamiony zpět na Průmyslovou. A ráno stála Kbelská dolů a když jsem před 12 jel na Čerňák tak stála Kbelská i " 0 " až bůh ví kam protože u té OMV nad Kbelskou byla DN náklaďák x osobák.

Odesláno

Jj pekne to tam kamionak pomackal a otocil do svodidel,nastesti jsem z D10 sjizdel dolu na kolbenku,i tak jsem si zanadaval na sofery v tir v levem pruhu pred sjezdem z d10 na kbelskou smer letnany.  Kkti za..daj oba pruhy a pak se snazi nacpat do praveho resp do dvou odbocovacich pruhu a ti co jedou na kolbenku tam stoji jak vocasove kvuli nim kktum.

Odesláno

Co jsem dnes udělal - protrpěl práci, a doma se vzepjal, vyhrabal stoletou nafukovací Pálavu a nafoukl ji, zítra uvidíme, jestli neuchází. Páč kdyby ne nebo jen pomalu, tenhle nejstarší model má jen 13kg, takže se s přehledem vejde do 15kg limitu do letadla a vzal bych si ji s sebou k móři... 

Odesláno

to já v práci nebyl, využil jsem poslední teplé dny a pohrál si na dlaždiče. Budoucí stání pro mazlíka na chalupě. Ještě tak ta 14 dní vyspárovat a na jaře tam vystřihnout stříšku.

IMG_20160914_175411.jpg

Odesláno (upraveno)

Ráno mě "kousla" do levého palce hadicová spona.... V ruce bylo nevhodné nářadí (bo bylo u ruky, vhodné bylo moc daleko, cca 3 metry....) Njn., nešikovný maso musí pryč.... Napřed to vypadalo na malou štěničku pod špičkou nehtu, teď už nějak tmavorudne až fialoví nehtové lůžko.... No nebylo by to poprvé, co mi sleze rohovina.... I když poprvé jsem v tom prsty neměl, teda vlastně ano, v těch dveřích od Žigula.... :D   No ale hlavně, že se kouří z hlavně, potažmo T5 už zase vrčí :super

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno (upraveno)

Dneska odstěhoval mladší dceru na privát do HK a prádelna už taky začíná vypadat k světu. Zítra bude pokračování,ale už teď bolí celej člověk. 

20160917_223354.jpg

Upraveno uživatelem Milan+
foto
Odesláno (upraveno)

Dneska jsme se svezli do Mělníka KAROSOU NO 80, pak Škodou 706 RO z roku 1947, zpět do Prahy motorákem M 262, abychom den zakončili svezením v TESLE a NISSANu LEAF (Pavel si ještě nádavkem zajezdil na dětské elektromotorce). Bylo toho až nad hlavu

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Nic překvapujícího :D

Když jsem ještě dělá v před minulým zaměstnání, přišel jsem z práce najedl se a usnul jak špalek asi za dvě hodiny jsem se vzbudil, kouknu na hodiny ,bylo šero,povídám si,To mám akorát a vyrazil do práce, na vrátnici mi bylo řečeno, co tam v tudle dobu dělám, "No jdu delat" a vratna mě povídá, je večír a směny zatím neděláme :D :super

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno

Taky jsem lomcoval zamčenou bránou o hodinu dřív. :D Vzbudil jsem se, vstal jsem v domnění, že jsem zaspal, hodil na sebe oblečení skočil do auta a u vrátnice se divil, proč je ještě zamčeno a kde jsou lidi. Až tehdy mi došlo, že není před šestou, ale před pátou. :D Tak jsem se jel domů nasnídat a na podruhé to už vyšlo. :D

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno
před 1 hodinou, agresssor napsal:

2sniper: Jak si to muzes splest:D 

Tak nějk jsem zapoměl že mám prohozeno s kolegou :D naštěstí jsem nejel nikam to by byl blbej výlet :D

Odesláno

Kdysi jsem dělal asi rok v nepřetržitém provozu na kontrole. Vlastně se divím, že jsem to taky někdy nepopletl, nemělo to totiž žádná pravidla. Dostávali jsme rozvrh, a tam bylo např.: odpolední, odpolední, ranní, den volna, noční, a tak podobně a pořád dokola...

Odesláno

To se stalo kolegyni asi před 30 lety když jsem dělal v tiskárně ...  dělali jsme ranní jak kdo potřeboval buď od 6, 7, 8 nebo 9 a navazovala "odpolední" od 14, 15, 16 nebo 17, takže dvě směny pokryly čas od 6:00 do 01:00. Tahle přišla někdy v půli prosince ráno na sedmou, normálně ve tři vypadla a doma usnula. V půl sedmý večer se probudila nějaká zpitomělá, koukla na hodiny a v domnění že už je druhej den ráno (tma byla stejná) se zděsila že přijde pozdě, hodila na sebe kabát a letěla do práce .... rozrazila dveře do kanclu a němě zírala na odpolední směnu. Pointa přišla když jsme se dost nasmáli; ona povídá: no nic, když už jsem tady, dám si aspoň kafe. Shodila kabát .... a stála před náma  v kombiné. V tom fofru nějak vynechala pár "mezikusů" :D

Odesláno

Jsem rád, že v tom nejsem sám. Před 25-ti lety jsem na účňáku chodil na praxi. Jezdili jsme panťákem ranní pětkou.

V týdnu jsem si šel odpo lehnout. Vzbudil jsem se kolem šesté. Tak jsem na sebe honem hodil pár věcí a letěl na šestku vlak.

Zarazil mě až kolemjedoucí spolužák na fichtlu kam jakože běžím :D:D

Ano bylo 18:00 :) 

Odesláno (upraveno)

tohle se mi stalo taky jeste za skolnich let - jako chude dite sem jeste nevlastnil mobil a hodinky sem taky nemel
vecer si jdu lehnout - vzdudim se a oblikam se do skoly a ono bylo kolem pulnoci - ale me prislo ze je 7 rano - proste jsem byl uz vyspany dost na to aby mi to neprislo divne - bylo mi cca 10 let

jinac k tematu: trasa v pohode jedu v klidku PH9 rikam si jak mi to krasne vychazi a na Vysocanech u restaurace "U Šebestiána" si rozervu predni gumu o obrubnik
cca 30 minutovy zasek nez se mi tou svini heverem podarilo tu gumu vymenit

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

Manželka říkala, že se blíží pouť (slavíme václavskou) a bylo by dobré umýt okna. Tak jsem s nimi vzal i to okolo. Jen nevím, proč nebyla nadšená :myslim

IMG_20160920_163155.jpg

Upraveno uživatelem RichVa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...