Havlicek.Lukas Odesláno 29. srpen 2016 Odesláno 29. srpen 2016 (upraveno) vyrazil na trasu - jak jinac v poledne skoro hotovo - docela prekvapko domu se dostal pred tim nejvetsim slejvakem cca v 14,30 nalitnul do sroubku a jeden pevnostni sroub M16x1,5 delka 150 skoro 50kc - malem sem se vyvratil u pultu k obedo/veceri pokus o čocku na kyselo - ja osolil, manzelka osolila - malem se to nedalo snist, ale s parkem a chlebem to nejak slo prisaham ze k plotne se uz nepostavim pred hodinou sem si nalil pivko do monitoru, na zed, do klavesnice a na PC do konce tydne klavesnice do mycky (jako kazde 2-3 mesice) monitor dekontaminace a PC je zvyklej - ten az pred vanoci dostane dekontaminaci Upraveno 29. srpen 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
radim.1008 Odesláno 29. srpen 2016 Odesláno 29. srpen 2016 Dnes pršelo? U nás tak dvě kapky na metr. Jsem si myslel, jak dopustím jezírko a ono prd. V neděli jsem nanosil kubík vody z potoka a půlka je pryč. Ještě bude někde díra. Uvidíme kam až hladina klesne. Jinak dnes dalo by se říci přestěhovaný do nového a třetí noc tady. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Sniper17 Odesláno 30. srpen 2016 Odesláno 30. srpen 2016 Dnes super ráno,jen co jsem začal dělat na autě tak mi spadl na nohu pojízdný hever takže už vím že k autu už nikdy bez pevných bot teď to mám jako bačkoru ale zase mi noha ladí s barvou auta Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. srpen 2016 Odesláno 30. srpen 2016 Jaj, tady by z některých z nás měl referent bezpečnosti práce radost. No nebudu dělat že mě se tohle netýká nejoblíbenější boty jsou činčogácký croksy u nás doma řečené " hovnosběrky" . Pravdou je že jsem se naučil když vím že budu brousit nebo tak něco vzít na nohy alespoň kecky. no moc jsem toho neudělal, ráno jsem byl u kámoše na prodejně řešit nějaké obchodní záležitosti pak jsem byl na dvě hodiny hlídat dědu protože tatík byl s babkou na velkém nákupu cestou s tama jsem naložil máti která byla v praze na úřadech a pak jsem trochu pozametal v garáži víc asi dělat nebudu. Citovat
Medvěd Odesláno 30. srpen 2016 Odesláno 30. srpen 2016 Po té, co jsme si v létě koupili kola já a Pavel, jsem vyaukřil kolo i pro Helu (rok stará Autor Vista za 3000,- Kč se nedala nechat ležet) Citovat
Sawoy Odesláno 30. srpen 2016 Odesláno 30. srpen 2016 před 3 hodinami, Vena garážmistr napsal: Jaj, tady by z některých z nás měl referent bezpečnosti práce radost ..... Bezpečák se směje protože zamítne odškodnění a má vyděláno Jinak dnes ráno odvoz dětí na preventivní kontrolu kardio (další za roky v 15) a pak k babi, po návratu nutné dospání ranního vstávání v 6.30, uvaření oběda sobě a tatíkovi (81), poobědový šlofík se zvrtnul do čtyř, vyzvednutí manželky z práce a pak dětí, nákup hnojiva na kytky, tablet do myčky a podestýlky pod morčata, před chvílí návrat. No a teď abych šel něco dělat aby bylo po neděli co fakturovat. Citovat
Hafity Odesláno 30. srpen 2016 Odesláno 30. srpen 2016 Dodělal 1. vrstvu OSB na podlaze ve 2. místnosti.... Uf.... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. srpen 2016 Odesláno 30. srpen 2016 rano nalozil paletu okurek do jumpera - sednul si pekne na prdel kolem obeda si v GME vyzvednul par soucastek a ted premyslim jak ty specificke soucastky zakreslim do "Eagle" nasel sem podobnou jenze ma jine zapojeni a nevim jak to zmenit kdyby nekdo vedel dejte vedet Citovat
RichVa Odesláno 31. srpen 2016 Odesláno 31. srpen 2016 V 26. 8. 2016 at 20:33, RichVa napsal: Tak dnešek se nevydařil :-( Potkal jsem náklaďák s kamením a s částí jeho nákladu (nebo něčím mezi tupláky vzadu) se seznámilo čelní sklo. Děravé sklo je někde na šroťáku a na autě funglovka. Vyšlo mě to na 1200 Kč. Citovat
Fruktis Odesláno 3. září 2016 Odesláno 3. září 2016 Čekám už tři hodiny na uvolnění sálu a možnost jít pod kudlu Citovat
parizov Odesláno 3. září 2016 Odesláno 3. září 2016 Tak držím palce, aby bylo všechno OK. Já jsem si tím prošel začátkem léta v HK... Citovat
Fruktis Odesláno 3. září 2016 Odesláno 3. září 2016 (upraveno) Už jsem po čekání dlouhý...Ale mám to za sebou:-D A už sosam čaj od paty hodiny odstaty...jen nevím kterého dne.. :-D Upraveno 3. září 2016 uživatelem Fruktis Citovat
parizov Odesláno 3. září 2016 Odesláno 3. září 2016 Jj, pitný režim je důležitej [emoji1] Tak ať tě brzo pustěj domů... Citovat
Lihous Odesláno 3. září 2016 Odesláno 3. září 2016 U nas dnes bezna udrzba na povozu. Ja se spis jen pletl delal kamos se zlatyma rukama a trpelivosti neuveritelnou ..... Vymena oleje vsech filtru - tentokrat po ca 6500km Konecne dodelana 6st.prevodovka - gumicka na valecku Serizeni rucni brzdy vymena prednich kotoucu+desticek Trosku laborovani se "silenblokama" snad jdeme spravnou cestou ke klidu v interieru. Zkouska "outdorove" 4K kamery - mimochodem jedine s WIFI dalkou jinak docela problem ovladat. Ted sklenka vina .... a pak Citovat
Péťa Odesláno 3. září 2016 Odesláno 3. září 2016 WiFi dálka dobrá, ale když máš na mobilu puštěnou navigaci, blbě se ovládá kamera. Lepší je sólo ovladač Citovat
Lihous Odesláno 3. září 2016 Odesláno 3. září 2016 Presne tak jsem to myslel staci ten nejlevnejsi ale proste dalka .... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. září 2016 Odesláno 3. září 2016 Tak já jsem se dneska taky pustil do zvelebování autíka. Dopo jsem byl v Lidlu pro tekutiny a cestou jsem ještě natankoval tatíkovo žabáka. 807 je od včera v garáži. Pak jsem se zavřel do garáže a montoval jsem nové klaksony páč ten origo je takovej trochu málo hlučnej. Zítra to snad dorazím. Citovat
myšut Odesláno 4. září 2016 Odesláno 4. září 2016 (upraveno) od rána smontovačka nové postele pro sviště ,hlídání do poledne děcka ,demon druhé menší postele,nabouchat s kapsáře, vygruntovat ,po deváté večerní pod auto ,nahodit konce z poloos SRi X4 na svoje včetně jehliček,kuliček, nahodit z5 diferák s novým guferem,nahodit do nápravy ,projet a někdy ve 3 jít chrnět,a to mám být v 10 v Ovy na zápis do II. ročník....hmmm Upraveno 4. září 2016 uživatelem myšut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.