Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

vyrazil na trasu - jak jinac
v poledne skoro hotovo - docela prekvapko
domu se dostal pred tim nejvetsim slejvakem cca v 14,30

nalitnul do sroubku a jeden pevnostni sroub M16x1,5 delka 150 skoro 50kc - malem sem se vyvratil u pultu
k obedo/veceri pokus o čocku na kyselo - ja osolil, manzelka osolila - malem se to nedalo snist, ale s parkem a chlebem to nejak slo
prisaham ze k plotne se uz nepostavim

pred hodinou sem si nalil pivko do monitoru, na zed, do klavesnice a na PC
do konce tydne klavesnice do mycky (jako kazde 2-3 mesice)
monitor dekontaminace a PC je zvyklej - ten az pred vanoci dostane dekontaminaci

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Dnes pršelo? U nás tak dvě kapky na metr. :D Jsem si myslel, jak dopustím jezírko a ono prd. V neděli jsem nanosil kubík vody z potoka a půlka je pryč. Ještě bude někde díra. Uvidíme kam až hladina klesne. Jinak dnes dalo by se říci přestěhovaný do nového a třetí noc tady. ;)

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno

Dnes super ráno,jen co jsem začal dělat na autě tak mi spadl na nohu pojízdný hever takže už vím že k autu už nikdy bez pevných bot :D teď to mám jako bačkoru ale zase mi noha ladí s barvou auta :D

Odesláno

Jaj, tady by z některých z nás měl referent bezpečnosti práce radost. No nebudu dělat že mě se tohle netýká nejoblíbenější boty jsou činčogácký  croksy u nás doma řečené " hovnosběrky" . Pravdou je že jsem se naučil když vím že budu brousit nebo tak něco vzít na nohy alespoň kecky.

no moc jsem toho neudělal, ráno jsem byl u kámoše na prodejně řešit nějaké obchodní záležitosti pak jsem byl na dvě hodiny hlídat dědu protože tatík byl s babkou na velkém nákupu cestou s tama jsem naložil máti která byla v praze na úřadech a pak jsem trochu pozametal v garáži víc asi dělat nebudu.

Odesláno

Po té, co jsme si v létě koupili kola já a Pavel, jsem vyaukřil kolo i pro Helu (rok stará Autor Vista za 3000,- Kč se nedala nechat ležet)

Odesláno
před 3 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Jaj, tady by z některých z nás měl referent bezpečnosti práce radost .....

Bezpečák se směje protože zamítne odškodnění a má vyděláno :roker :super :potlesk

Jinak dnes ráno odvoz dětí na preventivní kontrolu kardio (další za  roky v 15) a pak k babi, po návratu nutné dospání ranního vstávání v 6.30, uvaření oběda sobě a tatíkovi (81), poobědový šlofík se zvrtnul do čtyř, vyzvednutí manželky z práce a pak dětí, nákup hnojiva na kytky, tablet do myčky a podestýlky pod morčata, před chvílí návrat. No a teď abych šel něco dělat aby bylo po neděli co fakturovat.

Odesláno

rano nalozil paletu okurek do jumpera - sednul si pekne na prdel
kolem obeda si v GME vyzvednul par soucastek a ted premyslim jak ty specificke soucastky zakreslim do "Eagle"
nasel sem podobnou jenze ma jine zapojeni a nevim jak to zmenit

kdyby nekdo vedel dejte vedet

Odesláno
V 26. 8. 2016 at 20:33, RichVa napsal:

Tak dnešek se nevydařil :-( Potkal jsem náklaďák s kamením a s částí jeho nákladu (nebo něčím mezi tupláky vzadu)  se seznámilo čelní sklo.

Děravé sklo je někde na šroťáku a na autě funglovka. Vyšlo mě to na 1200 Kč.

IMG_20160830_163812.jpg

Odesláno (upraveno)

Už jsem po:aut čekání dlouhý...Ale mám to za sebou:-D

A už sosam čaj od paty hodiny odstaty...jen nevím kterého dne.. :-D

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

U nas dnes bezna udrzba na povozu.
Ja se spis jen pletl delal kamos se zlatyma rukama a trpelivosti neuveritelnou .....

Vymena oleje vsech filtru - tentokrat po ca 6500km 
Konecne dodelana 6st.prevodovka - gumicka na valecku
Serizeni rucni brzdy vymena prednich kotoucu+desticek
Trosku laborovani se "silenblokama" snad jdeme spravnou cestou ke klidu v interieru.

Zkouska "outdorove" 4K kamery - mimochodem jedine s WIFI dalkou jinak docela problem ovladat.

Ted sklenka vina ....   a pak :papa

Odesláno

Tak já jsem se dneska taky pustil do zvelebování autíka. Dopo jsem byl v Lidlu pro tekutiny a cestou jsem ještě natankoval tatíkovo žabáka. 807 je od včera v garáži. Pak jsem se zavřel do garáže a montoval jsem nové klaksony páč ten origo je takovej trochu málo hlučnej. Zítra to snad dorazím.

Odesláno (upraveno)

2016-08-31-2994.jpg

od rána smontovačka nové postele pro sviště ,hlídání do poledne děcka ,demon druhé menší postele,nabouchat s kapsáře, vygruntovat ,po deváté večerní pod auto ,nahodit konce z poloos SRi X4 na svoje včetně jehliček,kuliček, nahodit z5 diferák s novým guferem,nahodit do nápravy ,projet a někdy ve 3 jít chrnět,a to mám být v 10 v Ovy na zápis do II. ročník....hmmm

2016-08-31-2997.jpg

Upraveno uživatelem myšut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...