Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem si řekla, že než bude vedro, konečně dodělám po roce ty opěradla. Sem uvařená, zpocená a prsty mám jak jehelníček.., podle toho taky vypadá :D švadlena ze mě fakt nebude.. :bojim :D

image.jpg

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem koupil mírně jeté pneu....fakt je nechtít tak je tam nechám většího ko*ota jsem fakt už dlouho nepotkal :D

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno

Nick406 sice netusim oc jde ale ted jsem resil standartni objednavku u EVA.CZ kdy za dvanact polozek bylo "lepsi postovne" uvidime co se nam z toho ukaze ale balicek o vaze cca 12kg vcetne jednoho 1m vrtaku me neprislo jako "nadlimit"
Odpoledne na jinem shopu dvakrat "spadla" pri placeni cela podstatne pocetnejsi objednavka na potreti jsem to uz nedelal jen poslal shopu pozdrav ze nejsu piiip a pokud jim nestoji objednavka za cca 9tis jako za to toz nic .....
Proste jejich problem predevsim IT pracovniku.
Vcera PPL klasika podminka platba kartou ale terminal ridic nemel ......

Proste realita CZ - poprat si jen a snad pevne nervy a verit ze se to"snad" zlepsi .....

Odesláno

Já minulý týden v Electroworldu kupoval pračku za 25000, kterou měli na prodejně. Nakonec jsem ji nekoupil, i když to moji švagrovou stálo hodně času a koupil ji jinde. Když jim to je jedno, tak já si u nich nekoupím už ani tužkovou baterii. Chybělo od nich jen vyjet papír z kasy a vzít si peníze. Asi o tom napíšu knížku ;) Budu rád za každou dušičku, která bude ten řetězec bojkotovat.

Odesláno

Ac to bude skoro jako reklama postovne vyresene - rozdil vracen cca 140Kc - tak ze nakonec spokojenost.
A EW no tam jsou jen zamestnanci a prislo me kolikrat ze to delaji "schvalne" neb jsou zaplaceni vykonu - alespon zkusenost z Hk - reklamace a vraceni zbozi tam bylo na jednicku.

Odesláno (upraveno)

Včera jsem našel na Sbazaru celkem slušný jetý pneu napíši email s tím že mě borec kontaktoval během chvilky po telefonu a domluva byla taková že dneska odpoledne dojedu dokonce na čas což by si mohl pamatovat když jsem přijel zastavím před závorou nechám tam auto jdu dovnitř najdu borca na pozdrav nereaguje jen řekne co chcete domluvu si nepamatuje chování jak kdyby ho člověk otravoval...když mu říkám jak otevře závoru nereaguje a vesele odejde dál tak že nevíš ani co jako bude kdybych ho nedohnal tak ani nevím kde ty pneu v tom skladu má.

Dívám se na pneu stojí kroutí se a dělá rypáky že ho asi zdržuju a nakonec to završí tím že když jsem se ho šel zeptat ke kanclu jestli ty pneu i přezouvá tak na mě čumí a začne žvanit Pane ty pneu jsou vzadu už jsem vám to ukazoval tady nic nenajdete když jsem se začal chovat stejně čuměl nekomunikoval až při odjezdu se teda zeptal jestli tu závoru má otevřít nakonec ještě než jsem odjel zmizel někam kdoví kam :D jednoduše chování jak kdyby jsi ho něčím pořádně nas*al.

S lidima dělám denně jako součást prodeje obejdnávky atd.kolikrát je to taky někdy složitý se domluvit ale tohle bylo až fascinující...:D řekl bych že kdybych se tak choval ke každýmu tak jeden odběratel za druhým odejde.To samý podobný chování jsem i když to bylo celkem pohoda  zažil v jednom servisu v Černovicích kde s borcem byla řeč až v momentu kdy věděl že o tom vím víc jak on :D jako žádná katastrofa se bohužel stane ale asi to není tak běžný alespon v mém případě.

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno

Ráno jsem vezl máti k doktorovy a na úřad něco vyřídit při té příležitosti jsem se zastavil připomenout u jedné firmy že jsem tam zadával zakázku poslední týden v červnu a že do dnes nedošli ani návrhy ke schválení to bylo cca  9 tam jsem to vyřídil s tím že ještě dnes budou ty návrhy ke schválení v meilu. V 11 to tam bylo. Pak jsem se cestou do práce zastavil objednat na zítra kubík kačírku cestou tam nemilé překvapení cesta na deponii zavřená závorou a závoru ovládá vrátný od vedlejšího skladu který je ochota sama. Po asi 3 minutovém výslechu konstatoval že tam tudy chci jen projet a že mě tam nepustí. Tak jsem vzal telefon a volám na tu deponii že jestli chtějí moje peníze tak ať si přijdou k tý šraňce že mě tam to ho..do nechce pustit. a v tom se závora zvedla ten ksindl šmíroval tím interkomem kam volám a když zjistil že by byl průšvih tak to otevřel.  Vím že by stačilo na tu deponii zatelefonovat ale mám to při cestě a osobní domluva je operativnější.

Odesláno

dopoledne prochrápal,po obědě chvilku odpočíval,projel TV program,kouknul na růžovku a na zprávy,pak jsem si opět trochu chrupnul a v půl 7 večír už zase na noční 12 ku ,ještě bude zítra jedna :(

Odesláno

No tak trochu kulinářský koutek 

Do Tesca pro oběd, Hovězí vývar s játrovými knedlíčky v mojí režii 

Manželka smažila vepřové řízky a dělala bramborovou kaši

Po obědě sem si na googlu našel dílenskou příručku na Boxera a ve finále zjistil že kontrolka oleje a teplota vody mají dost specifickou závadu - uhnily kabely nebo se to někde střihlo

Odesláno

Včera úklid sklepa - jeden poloplnej Tranzit vyvezen do dvora.

Dneska leháro u filmů - těšil jsem se na Žlutou ponorku (Beatles) - výsledek rozpačitý. Pak jsem si přpomněl dětství u Jen si tak trochu písknout (nostalgie - Zedníčková fakt byla hezká holka) a skončil u návštěvníků s Renem

Odesláno (upraveno)

Docela good vlákno ... se přidám: včera návrat z dovolený, dnes odpočinek a relax po cestě (taky jste servaný stejně ať ujedete 150 nebo 1500? Já teda jo).

Během odpoledne definitivně dokončena domluva s maníkem o koupi druhého auta do rodiny rozjednaná před dovčou + vybral a zařídil povinný ručení a příští týden mě bude čekat krocení úředních šimlů: odhlášení/přihlášení + pokus o výměnu značek (nějak se mi nechce jezdit na pražských), přepis staré makrely (zjistil jsem že jsem ji nebyl schopnej 12 let přepsat z leasingovky na sebe), sesmolení imzerátu na její prodej a pak ještě oprava chyby zápisu v TP u Lancie z chybných 215/65/R16 na správných 215/65/R15.

Přitom jsem skouknul Šifru mistra Leonarda u který jsem včera usnul.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno
před 3 hodinami, Sawoy napsal:

pokus o výměnu značek (nějak se mi nechce jezdit na pražských)

stačí ztratit přední nebo poškodit.. :) já je zlomila vejpůl - nešetrná manipulace při sundavání - AHA oni už se sundavat nemusejí..? - tak to jsem nevěděl..., no co se dá dělat..... :papa
byl tam malej poplatek, ale taky se mi nechctělo jezdit s eSkem.. :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...