Medvěd Odesláno 23. prosinec 2015 Odesláno 23. prosinec 2015 (upraveno) Asi tak před hodinou jsem myslel, že zabiju juniora. Byli jsme na nákupu v Letňanech a já jsem potřeboval jít SÁM !!! něco prověřit do DATARTu. Hela potřebovala nutně kamsi a tak jsem pověřil Pavla, aby na mě chvíli počkal s košíkem, kde byla položená moje bunda, před DATARTem. Nevím, co se mu dělo v hlavě (možná jsem tam byl dýl než pár minut), ale najednou se u mě zjevil s mojí bundou v ruce a říkal něco o tom, že mi bundu hlídat nebude, že se chce taky po něčem kouknout. Poslal jsem ho i s bundou ke košíku, za chvilku jsem byl v DATARTU hotovej (to už přicházela i Hela) a vyrazili jsme na nákup do TESCA. Po zaplnění košíku a zaplacení jsme dorazili k autu, já vzal do ruky bundu,hrábnu do kapsy - A KLÍČE OD AUTA NIKDE. Jak za mnou ten mezulán běžel do DATARTu, tak mu prý klíče vypadly a on je pak VOLNĚ položil na bundu (a jaksi mimoděk nám o tom ani neřekl). No byl jsem zralej pomalu na infarkt. Běželi jsme zpátky do TESCA i do DATARTu - klíče samozřejmě NIKDE. Pak volala Hela, že čeká u vchodu do TESCA a že by s klukem sjela domů pro náhradní klíče, ať počkám u nákupu. No a po zvednutí kartonu mléka klíče visely na dně košíku ....Vrchol byl ale když jsme vystupovali doma z auta a Pavel nám s úsměvem oznámil, že má náhradní klíčky v kapse u bundy, jak jsme ho pro něco včera do auta poslali - bundu měl celý odpoledne v kufru No nazabili byste ho ??? Upraveno 23. prosinec 2015 uživatelem Medvěd Citovat
ozzy56 Odesláno 23. prosinec 2015 Odesláno 23. prosinec 2015 asi zabil, ale když jsou ty Vánoce... Citovat
Aluška Odesláno 23. prosinec 2015 Odesláno 23. prosinec 2015 Méďo, dobrý , já se u toho docela nanechtala , ale chápu, že vám asi do smíchu nebylo Citovat
oddie Odesláno 23. prosinec 2015 Odesláno 23. prosinec 2015 Dnešní volný plán byl někdy dopoledne si udělat výlet na kole pro rybu, a odpoledne se zajít podívat na Kampu na Rybovku. Leč dětátko po sednutí na kolo nějak nerozdýchalo silnější vítr, tak jsme kola zase naházeli do garáže a odjeli na zahrádku. Místo nakupování s*aček v tlačenicích jsem tak položil asi 10m obrubníku mezi trávník a záhony a doupravil asi 20m2 plochy budoucího trávníku, pořezal půl kubíku dřeva mojí novou hračkou, a dalších pár podobných srandiček. Bylo nádherně teplo, jasno, svítilo sluníčko, klídek, pohoda, spokojenost. Pro ryby jsme se pak holt stavili k večeru cestou, a na Kampu jsem se vy.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. prosinec 2015 Odesláno 23. prosinec 2015 tak já dnes vzal karabáč a ze tří chlupáčů jsem vymlátil duši. Sušák na prádlo venku dostal co proto, zlaté klepáče, ale ty se všude zrušili a jake fajne hry se naň hráli Citovat
ozzy56 Odesláno 23. prosinec 2015 Odesláno 23. prosinec 2015 u nás klepáče nerušili, ale ty trubky v betonu uhnily, bezďáci je odnesli do žida, takže zbyl jen obdélník betonu dnes by už koberce nejspíš nikdo ručně neklepal Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. prosinec 2015 Odesláno 23. prosinec 2015 Vrchol byl ale když jsme vystupovali doma z auta a Pavel nám s úsměvem oznámil, že má náhradní klíčky v kapse u bundy, jak jsme ho pro něco včera do auta poslali - bundu měl celý odpoledne v kufru ....takže jsi ho taky s úsměvem propleskl ? Nebo mu to "prošlo" ? Citovat
Medvěd Odesláno 23. prosinec 2015 Odesláno 23. prosinec 2015 Věř mi nebo ne, ale na průplesk nějak nebyla síla - euforie z nálezu původně ztracených klíčů, kde hrozila cesta krtkem Letňany - Letná - Letňany, byla jaksi silnější. Ale kdyby domů dojeli a tam zjistili, že náhradní klíče na věšáku nejsou, to by asi byl fakt bugr Citovat
Milan+ Odesláno 23. prosinec 2015 Odesláno 23. prosinec 2015 Ráno horní uložení tlumičů a teď jsem dorazil z hospůdky,kde bylo posezení s kámoši. Citovat
Šalda Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 Méďo, aspoň pro příště víš že máš nosit klíče u sebe, za tohle se nemůžeš na malýho zlobit, svoje osobní věci máš nosit vždy u sebe ;-) Citovat
Milan+ Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 Tak dnes pohodička.Od rána jen čučíme na pohádky,pod stromkem přibývají dárky,holky teď obalují řízečky a po o se objedou hřbitovy a pak zase jen do večeře klídek,jináč venku vánoční teplota 10° Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 vanocne sem zamrdal cely dvur prepalenym olejem (svine praskl mi sud v aute) takze dopoledne uklid vozu a dvoruted sedim u TV a premyslim co sezeru nez budu moc se vecer vrhnout na salatek a rybku Citovat
radim.1008 Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 Včera jsem strávil odpoledne na štaflích se štětkou v ruce. Pustil jsem se do malování ložnice. Večer se připil s kámošem v hospodě, Zůza balila dárky a dnes jsem zatím ozdobil dva stromky. Jeden u nás v pokoji a druhý u rodičů. Příští Vánoce už ve svém. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 (upraveno) taky mám příhodu s klíčema, ale od bytu--jako mladý taťka za komárů jsem měl udělat nákup (žena byla s dětma na chatě a druhý den se měla vrátit), tak jsem prošel Leninku v Porubě, nakoupil cukr, mouku, krupičku atd. a zbývalo mlíko...,to jsem ještě nechtěl kupovat, protože bych ho rozbil,,jelikož bylo v plánu ještě skočit na pivko, tak jsem dal tři kousky a šel znovu do obchodu pro to mlíko, jenže když jsem vycházel z obchodu, tak jsem igelitkou klepl o dveře, flašky s mlíkem se rozbily a v tašce byl v tu ránu neskutečný maglajz--celý nákup zatopený mlíkem , kua to mě tak rozzuřilo, že jsem tam zašel do průchodu a hodil celou tašku do kontejneru, abych se neušpinil ,ale abych se uklidnil, tak další tři pivka a pak autobusem na Pustkovec 8.obvod (sídliště--bydleli jsme tam), u dveří sahám do kapsy--klíče nikde , po chvilce uvažování zjišťuju, že klíče byly v té igelitce , tak autobus a zpět na Leninku, hodinu hledám ten správný kontejner, už byla tma , začínám v něm hrabat a hledat ty klíče, ovšem přijíždí Policie, kterou přivolaly babky, co mě sledovaly z okna, jak hrabu v kontejneru , tak jsem policajtům vysvětlil celou story, nakonec mi pomohli převrátit kontejner, vyhrabali jsme klíče, u jedné té babky jsem se ještě trochu umyl (v kontejneru byl hrozný humus) a příslušníci mě pak dokonce odvezli žigulíkem domů... Upraveno 24. prosinec 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
Almanil Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 Já jsem teď vyjel umýt auto a přemístit Ježíška a venku je mlha s viditelností tak 40m a dnes pro změnu nikdo neví na co jsou mlhovky. Citovat
Medvěd Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 Méďo, aspoň pro příště víš že máš nosit klíče u sebe, za tohle se nemůžeš na malýho zlobit, svoje osobní věci máš nosit vždy u sebe ;-) Klíče u sebe běžně nosím, tentokrát holt byly v bundě a NIC BY SE S NIMA NESTALO, KDYBY PRĎOLA NECÍTIL POTŘEBU MI TU BUNDU Z KOŠÍKU DOLOVAT. takže sorry, ale ZA TOHLE se na něj zlobit můžu a budu. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 No Méďo nevím ale já osobně do obchoďáku chodím " nalehko" právě z důvodu toho že pak je opruz tahat bundu v ruce nebo ji hlídat v košíku. Navíc však ani není žádná zima takže zimní bundu mám pořád v almaře. Takže zdovolením bych se zastal Tvého juniora ten měl dost rozumu na to nechat bundu v autě v kufru. Ale abych nebyl OT tak dnes ráno budíček 2.40 a na ranní do roboty šichta proběhla vcelku důstojně na to že jsem jezdil do té díry v Dolních Chabrech. Jen mě trochu štvaly ty svíčkový báby co se hned ráno ješte byla skoro tma stěhovaly za svejma dědkama na hřbitovy. Jak prohlásil jeden cestující celej život dědky komandovali na pívo se jich dědkové museli dovolovat a nedaj jim pokoj ani na svátky a musej je komandovat i na krchově. Domů jsem se dostal něco kolem 13 s mezipřistáním v Globusu na Čerňáku kde kupodivu bylo i kde zaparkovat a ani tam nebyli takový davy jak jsem očekával. Pak jsem si dal lehký oběd a teď se tak nějak proflákám k večeři a tak nejdýl v 21 na kutě ráno jdu do roboty. Citovat
Milan+ Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 Tak vše objeto a teď pohoda u kávy a sklenka whisky k tomu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.