Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Máte uloženou domovní adresu v GPS?  

1. 1. Máte uloženou domovní adresu v GPS?

• Ano - přesná adresa
      17
    • Ano - jen město
      7
    • Ano - ale pod jiným názvem
      1
    • Ne - nemám v navigaci adresu domu
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tato otázka mi stále vrtá hlavou, ptal jsem se pár lidí a až na vyjímky ji tam mají všichni :) jak jsme na tom tady na klubu?

Ukládáte si adresu domova do navigace?

Odesláno

Mám tam uložený jen Brno, nechtělo se mě přesně psát celou adresu, a minimálně 30km kolem Brna na všechny směry to znám jako svý boty, takže při návratu domů mě stačí jen Brno.

Je s nějakej problém, že se ptáš?

Odesláno

Nemám priamo adresu, ale súradnice, ktoré sa aktivujú keď zadám na navigácii \"naviguj domov\". Súradnice nemusia byť priamo na domácu adresu, ale proste niekam odkiaľ už cestu poznám.

Guest minimaxa
Odesláno

Odpověděl jsem ano, ale uloženo mám pouze z důvodu výpočtu času dojezdu a délky trasy, ne z důvodu navigování. A zneužití při její krádeži se nebojím, protože ji vozím v autě ve vyjímečných případech při cestách do zahraničí. Navíc, nepamatuju se, že bych měl odněkud v ČR problém trefit (střízlivý) domů :D:D:D

Odesláno

Používám většinou navigaci v mobilu a uloženou adresu domů nemám, ale ne kvůli paranoii, jen jsem na to nenarazil :) A v čem je vlastně problém s ukládáním vlastní adresy? Teď mě nějak nenapadá proč by to mělo být nebezpečné

Guest minimaxa
Odesláno

Přijedeš svojí Q7 na parkoviště, a při vystupování ti z kapsy vypadne mobil. No a zloděj ho sebere a když vidí čím jsi přijel, je mu jasné, že nebydlíš v paneláku 1+1 a navíc má tvoji adresu ;)

Odesláno

Hm, tak teď v tom mám trochu guláš. Auto mám v hodnotě tak dvou průměrných platů, mobil (služební) v hodnotě jednoho (soukromě bych za to ty prachy nikdy nedal), a je zamknut pinem. A když se do něj zloděj přesto dostane a uvidí adresu panelák, dostane infarkt :D

Guest minimaxa
Odesláno

Co navigace v autě? Zrovna si to do něj z bytu naloží a odveze :D

Odesláno
No a to je snad dobře né? S vhodně zvolenou pojistkou vyměníš komplet Elektroniku za novou a nemusíš to obhajovat před manželkou :D

:D:D:D:D:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...