Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím klubáky koumáky :D

Dneska jsem zjistil že mám prošlej Občanskej prukaz a to skoro rok :D .. na netu sem se dočet že mě muže postihnout až pokuta 15.000Kč :D .. achjo. .. co s tím ? máte zkušenost ?

je mi jasné že si mam jit zažádat o novou občanku ale co mi na to na uřadě řeknou ? :D

Guest servisman
Odesláno

Včera tam byla sousedka s propadlou a ok , ale zas to neměla tak dlouho jako ty.

Odesláno

oka, zajdu tam přišti tejden .. čekal jsem kdo sem napíše že mu taky něco bude někdy končit :D a hele radimovi řidičák :D

Odesláno

Zbytečně neotálej!!! Zajdi tam už dneska. Možná dostaneš ,,symbolickou\" pokutu. Ale na nic nečekej!!! Vezmi si sebou všechny náležitosti.

Odesláno

Tipuji, že je to trochu na náladě úředníka.

A bez občanky se dá vydržet vskutku dlouho, hledané osoby obvykle nevyřizují novou občanku a nejsou k nalezení mnoho let :)

Odesláno

Taky jsem mela propadlou obcanku, zhruba pul roku. Urednici jsou na to zvykli:-). Vetsina lidi to zjisti nekde v bance nebo prave u voleb. Na ma byla pani hodna, rekla mi, at do vysvetelni napisu, ze jsem si \"nepohlidala\" datum na obcance a sla jsem domu myslim ze uplne bez pokuty nebo s nejakou hodne symbolickou. Naklikni si na netu presne termin, pokud to tvuj urad umoznuje, a utikej tam :-).

Odesláno

Páne jo ... ještě, že mám malý úřad, úřadují jen v pondělí a ve středu, za to čekačka do 20 minut. Žádné objednání u nás není. Zlatý maloměsto :D

Odesláno

Končí mi občanka, ptal jsem se na to co když to prošvihnu a řekli mi, že to neřeší, pokutuje se případně pokud se někde při kontrole prokážeš, ale jen symbolicky.

Odesláno

málá vzpomínka:)--za komančů jsem šel s půl roku propadlou občankou na policii, v čekárně slyším, jak za dveřma někdo řve cosi o tom, jak si mohla dovolit nechat propadnout občanku dva měsíce!!!, po otevření dveří vyšla uplakaná babička :o,a policajt furt řval-- v tu ránu mě napadlo,když mu řeknu že ji mám propadlou půl roku,tak mě zastřelí :D, nakonec nevím co ta babka vlastně udělala,že na ni tak řval, já jsem neplatil ani pokutu, jednání celkem v pohodě, ohledně výměny dokladů se mi toto vždy vybaví ;)

Guest servisman
Odesláno

Dříve se občanky vypisovaly ručně ,třeba si babka pozměnila rok ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...