Háček Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 Zdravím klubáky koumáky Dneska jsem zjistil že mám prošlej Občanskej prukaz a to skoro rok .. na netu sem se dočet že mě muže postihnout až pokuta 15.000Kč .. achjo. .. co s tím ? máte zkušenost ? je mi jasné že si mam jit zažádat o novou občanku ale co mi na to na uřadě řeknou ? Citovat
Medvěd Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 Věřil bych tomu, že si nevšimnou .... - a pokud JO, tak bych hrál na city Citovat
Czedisonek Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 jdi tam, jinou možnost stejně nemáš... do smrti s propadlou občankou nevydržíš... Citovat
Guest servisman Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 Včera tam byla sousedka s propadlou a ok , ale zas to neměla tak dlouho jako ty. Citovat
radim.1008 Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 To mi připomíná, že mi začátkem června končí řidičák. Citovat
Háček Odesláno 27. březen 2014 Autor Odesláno 27. březen 2014 oka, zajdu tam přišti tejden .. čekal jsem kdo sem napíše že mu taky něco bude někdy končit a hele radimovi řidičák Citovat
ChouLu Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 Půl roku propadlá a bez problémů O to větší problémy jsem s ní měl přihlásit auto Citovat
čarokněžník Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 ja mel rok propadlou a zjistily to az u voleb chtel jsem odvolyt ale nenechaly me, na urade pak trochu pycovali ale jinak v poho bez pokuty, normalne tam di Citovat
OK406 Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 Zbytečně neotálej!!! Zajdi tam už dneska. Možná dostaneš ,,symbolickou\" pokutu. Ale na nic nečekej!!! Vezmi si sebou všechny náležitosti. Citovat
Almanil Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 Tipuji, že je to trochu na náladě úředníka. A bez občanky se dá vydržet vskutku dlouho, hledané osoby obvykle nevyřizují novou občanku a nejsou k nalezení mnoho let Citovat
maturantka Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 Taky jsem mela propadlou obcanku, zhruba pul roku. Urednici jsou na to zvykli:-). Vetsina lidi to zjisti nekde v bance nebo prave u voleb. Na ma byla pani hodna, rekla mi, at do vysvetelni napisu, ze jsem si \"nepohlidala\" datum na obcance a sla jsem domu myslim ze uplne bez pokuty nebo s nejakou hodne symbolickou. Naklikni si na netu presne termin, pokud to tvuj urad umoznuje, a utikej tam :-). Citovat
KingSpade Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 Občanka do 2018, řidičák do 2016, ještě mám čas Citovat
Háček Odesláno 29. březen 2014 Autor Odesláno 29. březen 2014 tak s obednáním to vypadá takhle : zajdu tam v pondělí .. ale je mi jasny ze tam budu dřepet celej den :/ Citovat
MilanF1 Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 Páne jo ... ještě, že mám malý úřad, úřadují jen v pondělí a ve středu, za to čekačka do 20 minut. Žádné objednání u nás není. Zlatý maloměsto Citovat
vendelinek Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 to buď rád,že tě nestavěli cajti,to by asi bylo i s odměnou:D Citovat
koblih69 Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 Končí mi občanka, ptal jsem se na to co když to prošvihnu a řekli mi, že to neřeší, pokutuje se případně pokud se někde při kontrole prokážeš, ale jen symbolicky. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 málá vzpomínka:)--za komančů jsem šel s půl roku propadlou občankou na policii, v čekárně slyším, jak za dveřma někdo řve cosi o tom, jak si mohla dovolit nechat propadnout občanku dva měsíce!!!, po otevření dveří vyšla uplakaná babička ,a policajt furt řval-- v tu ránu mě napadlo,když mu řeknu že ji mám propadlou půl roku,tak mě zastřelí , nakonec nevím co ta babka vlastně udělala,že na ni tak řval, já jsem neplatil ani pokutu, jednání celkem v pohodě, ohledně výměny dokladů se mi toto vždy vybaví Citovat
Guest servisman Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 Dříve se občanky vypisovaly ručně ,třeba si babka pozměnila rok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.