Přejít na obsah

maturantka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    501
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

maturantka's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

0

Popularita

  1. maturantka

    Běžci sem!

    Tech bezcu bude asi dost. Ja beham nakdy useky na stadaku, nekdy nejakej fartlek nebo kopce a nekdy jenom klus. A nikdy s hudbou, sice moc nebeham tam, kde je provoz, ale i na tech kouscich se bojim byt hlucha :-). A vic se zadychavam, kdyz bezim podle hudby a ne podle sebe a neslysim se. Kde v OL behas? Na Kopecku, na Podebrady, po parcich...? Ted v sobotu je v parku u Envelopy Mikulassky beh, tak muzes prijit.
  2. Kolik mas dovolene, spocitas velice snadno: odpracoval jsi ctvrtinu roku, takze svuj narok na dovolenou vydelis ctyrma a odectes to, co jsi uz vycerpal. Pokud je to jinak, tak me urcite nekdo opravi :-). A jeste OT: pusobis trochu negativne, firma ti zaplatila papiry na bagr a operaci, tys pak odesel na nemocenskou (chapu, se to nedelas schvalne, ale firme v tuto chvili penize nevydelavas) a pak napises, ze se na tebe z "vysoka vy***ou" s odmenama. Neslo by to napsat "na odmeny nemam narok"? "Vedouci provozu je sibal a zkousi..." kdo je tu sibal a zkousi, co si muze dovolit?
  3. Co Taverna u Pece v Repcine? Meli by tam mit i ubytovani, ale cenik neznam. Od Olomouc City je to kousek (i kdyz v Olomouci je vsechno blizko :-)). Jinak pry dobre vari v restauraci Jizdarna na Lazcich, tam je i penzion, ale bude drazsi.
  4. maturantka

    Investice- práce

    Pres zimu 8 hodin denne? A kdy budes lyzovat?
  5. maturantka

    Tipy na svatební dar

    Kamarad kdysi nekomu daval investicni zlato, ale nevim, jaka je ted cena, jestli to vubec ma smysl.
  6. Casem to stejne resit budete, po maturite nas slo z OL hodne do Brna s tim, ze vystudujeme a vratime se, a malokomu se to povedlo. Misto na zivot a zabavu je to paradni, ale na praci moc ne.
  7. Možná by ses divil, jak by to prcek zvládl. Děti jsou na tohle daleko šikovnější.
  8. maturantka

    Jak si poradit s pytlákem ?

    OK406 a dalsi: napady jsou to sice super, nektery jsou krasne skodoliby, ale tak nejak vetsina jich vyzaduje pritomnost kovy_se u rybnika. Kdyz kovy_s rika, ze pan na pozadani odejde, tak neni potreba mu tam delat naschvaly, ne? Jako prvni bych tam dala ty cedule, pak zacala resit policajty a podobny veci... Akorat neverim, ze pan dostane nejakej flastr nebo neco, co ho odradi od toho tam chodit.
  9. godzilla: neber to prosim jako narazku, jenom me to zajima: tusis, jakou cast pracovni doby zhruba prokouris? //Tvou praci ti moc nezavidim. :-( Ja bych se na ni asi vyprdla, i kdyby mi platili sto tisic. Porad chapu smysl zamestnani jako zdroj prijmu, i kdyz me moje prace bavi. Ale to uz je OT, omlouvam se. [upravil dne 20.5.2014 11:39 od maturantka]
  10. maturantka

    Kde zaparkovat u Semilassa?

    Souběžně s Kosmovou je ještě (jednosměrka) Metodějova, často tam bývá místo, a když ne, tak na konci je placené parkoviště.
  11. maturantka

    Problémy s marihuanou

    V Amsterdamu byla u jednoho domu lavicka s ceduli ve stylu \"uzijte si lavicku v nejklidnejsim koute mesta, ale nekurte na ni \'funny things\', nahore spi deti\". A opravdu to fungovalo. Jenomze to je Amsterdam a ne CR a navic kdyz je nekdo namol, tak si s nejakou ceduli, prosbou nebo zakazem asi hlavu nelame. Nehlede na to, ze misto, kde by neobtezovali tebe nebo dalsi obyvatele te ulice, bude asi v pro ne neunosne vzdalenosti.
  12. A co se uci treba v rodinne vychove na zakladce? My jsme neco takovyho meli snad v par hodinach zakladu spolecenskych ved, ale to az na stredni. Rodinna vychova je podle me idealni predmet, kam se da zaradit financni gramotnost.
  13. maturantka

    Den otevrenych dveri depozitu TMB

    vzhledem k vzdalenosti (asi 5 minut pesky) to mam skoro povinny :-) jinak v Brne je jeste k videni sbirka kolejovych vozidel v Lisni: http://tram.rusign.com/cz/br-mu-c.htm [upravil dne 24.4.2014 08:58 od maturantka]
  14. deeper: mas pravdu, ja jsem se treba provinila tim, ze jsem si koupila auto. Diky tomu uz se taham s CKP skoro dva roky, exekuci taky vyhrozovali, a to mam vsechno v poradku. Zadnej vrak na zahrade, zadny jezdeni bez pojistenyho auta, zadna neodhlasena plechovka. A ted babo rad...
  15. maturantka

    výpověd nájemní smlouvy

    Vetsi polovina? Co mam zkusenosti ze spolubydleni, kdyz jsem se \"jenom\" starala o vybirani dilcich najmu od ostatnich a placeni finalni castky majiteli, tak jak mam v ruce min jak 100%, tratim na tom. Cizi lidi to neresi vubec a pro kamarady je to dobra proverka, uz jsem takhle o par \"kamaradu\" prisla.
×
×
  • Vytvořit...