007Blackfranky Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 cawte ludia. neviete v com to moze byt? mam zapnuty tempomat, a niekedy sa sam vypne... idem idem mozno aj 100km nic... a potom sa vypne.. nestlacim ani spojku ani brzdu ani nepridam ..... len tak sam od seba vypne.. potom ho zapnem a v pohode idem.. nic ziadna hlaska... diky moc Citovat
ChouLu Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Může blbnout některý ze spínačů na pedále.. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 podle mě bude chyba v nějakym z čidel... budto na brzdě, nebo na spojce. bud přímo na čidle, nebo na kabeláži. ChouLu mě předběhl Ale nemusel si toho nikdy všimnout a tady se to prozradilo [upravil dne 28/12/13 17:14 od Chozeluizskuner] Citovat
007Blackfranky Odesláno 28. prosinec 2013 Autor Odesláno 28. prosinec 2013 no moze byt.. co teraz? ist do servisu asi co? Citovat
007Blackfranky Odesláno 28. prosinec 2013 Autor Odesláno 28. prosinec 2013 na useku asi 100km mi to urobilo raz..... potom ked som siel asi 60km.h na useku asi 50km mi to spravilo 2krat... takze tak.. niekedy nic a nikedy aj viac krat Citovat
Parc Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 nespravilo ti to nahodou po prejazde nerovnosti? napriklad horsi spoj na dialnici? Citovat
Dave_k Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Mě občas vypne z důvodu, že zlobí snímač rychlosti. Prostě najednou přestane ukazovat rychloměr (třeba jen vteřinu klesne ručička) a při tom vypne tempomat. Citovat
Kupca Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 Většinou to způsobuje koherence mezi spínači brzdového pedálu. Pokud se podíváš na dia hned po události určo to tam uvidíš. Pokud jezdíš dál tak nenajdeš nic, po 5. nastartování se z paměti vymaže, páč je jen přechodná závada. Citovat
maymo Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 Presne tento istý problém som mal na Berlingu, kde bol dorábaný tempomat. Na diaľnici išiel išiel a zrazu ho vyplo. Tiež som nechápal dôvodu prečo to robí. Niekedy to spravilo raz za 500km, a niekedy aj dva tri krát za 100km. Zrejme toto bude dôsledok toho, že v servise, kde mi tempomat aktivovali, mi tvrdili, že nemusí pracovať spoľahlivo, aby som s tým rátal.. Citovat
007Blackfranky Odesláno 29. prosinec 2013 Autor Odesláno 29. prosinec 2013 no pekne.. diky moc za pripomienky.. Citovat
Judes Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 maymo to by maly problém všeci čo majú dorábaný tempmat a zatiaľ to taká častá závada nje je. Citovat
patko79 Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 Presne tento istý problém som mal na Berlingu, kde bol dorábaný tempomat. Na diaľnici išiel išiel a zrazu ho vyplo. Tiež som nechápal dôvodu prečo to robí. Niekedy to spravilo raz za 500km, a niekedy aj dva tri krát za 100km. Zrejme toto bude dôsledok toho, že v servise, kde mi tempomat aktivovali, mi tvrdili, že nemusí pracovať spoľahlivo, aby som s tým rátal.. Vymeň servis, očividne sa chlapci vyznajú Citovat
Bobych Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 taky mi to dělalo, chvíli na to odešlo čidlo na kole a po výměně bylo vše OK. Citovat
straki007 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Nemas nahodou FAPoff? Pokud pujdes na diagnostiku a bude to bez chyby snimacu tak resit egr,tlak turba......prutok vzduchu Citovat
007Blackfranky Odesláno 7. leden 2014 Autor Odesláno 7. leden 2014 FAPoff nemam..... no sak ked pojdem na diag tak zistime uvidime.. o chvilku aj olej budem menit a secko okolo toho.. Citovat
Pedros007 Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 Mě se tempomat sám vypínal když mi auto zlobilo u regenerace fapu, ale od té doby co jsem u Strakiho nechal fap vykuchat už to přestalo. Mám teď jiný problém, od té doby co jsem nechal udělat novou spojku, tak tempomat neudrží auto ve stejné rychlosti když jedu z kopce, prostě samo setrvačností nabere rychlost a když dojedu na rovinu tak auto postupně dojede na navolenou rychlost a zase se v ní drží. Citovat
Thomashko Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 So spojkou to nemá nič spoločné, muselo ti to robiť aj predtým. Tempomat udržuje rýchlosť, ale pokial je kopec príliš prudký, je úplne samozrejmé, že auto naberá rýchlosť, pretože motor sám už nedokáže brzdiť - klásť odpor. To by musel tempomat zasahovať aj do brzdenia. Áno, sú aj také tempomaty - adaptívne, ale nie v 407. Citovat
straki007 Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 Mě se tempomat sám vypínal když mi auto zlobilo u regenerace fapu, ale od té doby co jsem u Strakiho nechal fap vykuchat už to přestalo. Mám teď jiný problém, od té doby co jsem nechal udělat novou spojku, tak tempomat neudrží auto ve stejné rychlosti když jedu z kopce, prostě samo setrvačností nabere rychlost a když dojedu na rovinu tak auto postupně dojede na navolenou rychlost a zase se v ní drží. zkusit s nizsim prevodovym stupnem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.