Přejít na obsah

Thomashko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    104
  • Registrace

Vše od uživatele Thomashko

  1. Thomashko

    Únik nafty alebo oleja?

    Vďaka ChouLu, takže zbehnem radšej do servisu Ešte pre istotu, klapka bypassu je škrtiaca klapka?
  2. Ahoj chlapi, na priloženom obrázku som označil miesto, odkiaľ mi uniká nafta alebo olej ( neviem, je to mastné, ale asi nafta ) a steká to po hadiciach až dole na kryt motora. Vypadá to ako nejaký ventil alebo regulátor. Viete mi poradiť, čo to je, prípadne ako únik zastaviť? Vďaka za rady.
  3. Thomashko

    Okno piatych dverí

    Vďaka jarokare, odpojil som nachvíľu káblik v tom spoji pod krytom, zapojil naspäť a okno už funguje tak, ako má. Ešte raz díky.
  4. Thomashko

    Okno piatych dverí

    Nedrží. Ďakujem za radu jarokare, vyskúšam a dám vedieť.
  5. Thomashko

    Okno piatych dverí

    Lukáš, tým to nebude, stierač je OK aj zapadne do mechanizmu. Jednoducho vnútri zámok nezacvakne kovový hák na výklopnom okne - pritom tam bez problémov zapadá.
  6. Ahojte chlapi. Včera som otvoril výklopné okno a vôbec mi nejde naspäť zamknúť. Zatvorím ho, ale nezamkne ho a je stále pootvorené, svietia svetlá v batožinovom priestore a pri jazde sústavne upozorňuje na otvorené okno. Mordoval som sa s tým dve hodiny, skúšal všetko a výsledok žiadny. Viete poradiť?
  7. Ďakujem Brizan za podrobný návod. Teraz to zvládnem. Nevedel som ako a kde začať a nevedel som, že ten plastový kryt sa dá demontovať. Ešte raz díky moc.
  8. Ahoj. Roxbury, neopísal by si prosím presnejšie, ako si to rozobral. Tiež mám zaseknutú osku a neviem, ako celý ten mechanizmus mám dať dole z okna.
  9. Ahojte, už dlhšiu dobu mám problém, že na na 4,5 alebo 6 prevodovom stupni pri zošliapnutí plynu na podlahu auto stratí ťah a výkon a zrýchľuje veľmi pomaly, ako slabý hladký diesel na všetkých prevodových rýchlostiach. Kontrolka sa nerozsvieti žiadna. Po vypnutí motora a naštartovaní je znova všetko OK, auto ťahá normálne, pokiaľ znova nedám plný plyn na posledných prevodových stupňoch. Potom znova stratí ťah a výkon. Nemal niekto niečo podobné, nestretol sa s tým niekto z vás?
  10. Ahoj, tak včera večer som sa vrátil od mechanika s presne týmto problémom. Bol to spodný čap. Vravím, to nie je možné, ten mi menili v inom servise pred pár mesiacmi. Lenže vtedy tam dal ten mechanik namiesto kuželového ložiska, ktoré tam patrí, klasické. A problém bol na svete. Nie je to aj tvoj prípad?
  11. Thomashko

    Servo

    Total Fluide LDS
  12. http://www.auto.cz/mate-vuz-bez-filtru-pevnych-castic-mate-6-mesicu-si-ho-sehnat-91330
  13. Dobré ráno chlapi, mám len jednu otázku. Hydraulický blok ABS a riadiaca jednotka ABS je to to isté alebo sú to dve rozdielne veci? Na diagnostike vypísalo chybu hydraulického bloku ABS, ale na nete nič také nemôžem nájsť.
  14. To nebolo adresované tebe, ale tomu, kto ti to povedal. Na inej stránke sa tiež riešili podobné reči a jeden starší uznávaný mechanik ( akých je málo ) sa vyjadril, že neexistuje, aby niekto rozoznal chod motora s iným olejom. Všetko je to len placebo, ktoré si dotyčný vytvorí v hlave, podobne ako keci, že natankoval som na takej a onakej čerpačke a auto mi ide lepšie. Rád by som ti poslal link, ale už to neviem nájsť.
  15. Nechápem, ako môže niekto tresnúť takú volovinu, že pri takom a onakom oleji je motor tichší. Neverím tomu, že by niekto rozoznal zvuk motora, aj keby tam naliaj 30 ročný madit.
  16. 100% ale trvalo mi to dlhšie, fakt dosť ťažké
  17. Thomashko

    Servo problem

    Ešte ma napadlo, či ten roztrhnutý klinový remeň nemohol poškodiť niektorú hadicu do serva.
  18. Thomashko

    Servo problem

    No keď to stále tečie, znamená to, že chytá vzduch. Dolial si to doplna, 2 - 3 cm nad risku?
  19. Thomashko

    Poradte nudzovy rezim

    Neverím, že to bude v nafte. Proste blbá zhoda náhod. Stále dookola to isté: šel je zlá, tesko ešte horšia, oemfau výborná... Neviem ako v Čechách, ale slováci pochopte už, že je jedno na akej pumpe tankujete, všetky vozia naftu aj benzín zo Slovnaftu!!! Iba prémiové palivá si každá značka vozí origo zo zahraničia!!! Choďte sa postaviť pred Slovnaft do BA a pozerajte, aké cisterny odtiaľ vychádzajú. Áno, aj Shell, aj OMW, aj všetky ostatné... Alebo ste videli na Slovensku aj iné rafinérky, aby si každá vyrábala svoju naftu?
  20. No tie ostrekovače by si riešiť mal, pretože zo zákona xenónové svetlomety MUSIA!!! byť vybavené ostrekovačmi. Neprejdeš cez STK. Prípadne ak natrafíš na ceste na iniciatívneho policajta, si bez techničáku.
  21. Pecuch, na 99% je to egr. Pred rokom sa mi stalo presne to, ako to popisujes aj ty a nesvietila ani ziadna kontrolka. Ja som to mal domom cca 60 km, odtiahol ma svokor. Je smutne, ze inzinieri z PSA to nedomysleli tak, ze auto by bolo schopne jazdy aspon v nudzovom rezime.
  22. Thomashko

    Automatické zamykání.

    Dá sa nejako otestovať, či je funkčný? Ja by som ho zobral.
  23. Thomashko

    Automatické zamykání.

    Tak som to skusil podla Premu a na palubovke neukazuju otvorene prave zadne dvere. Skusim teda pozriet kabel, ak to bude ten snimac, dam ho v Pegu vymenit, aj tak tam idem doplnit aditivum do FAP. Diky moc.
  24. Thomashko

    Automatické zamykání.

    Nazdar chlapi. Mám nasledujúci problém. Doteraz, ak som auto dialkovým odomkol a do nejakého času neotvoril žiadne dvere, tak sa automaticky samo zamklo, ak som otvoril hociktoré dvere, tak sa už potom nezamklo. Tak by to malo fungovať. Lenže teraz pár dní dozadu sa deje to, že odomknem, otvorím hociktoré dvere a kým naložím veci do auta, tak sa auto znova samo zamkne. Neviete mi poradiť?
  25. Thomashko

    Dotaz na adminy

    Radek, za mna velke DAKUJEM. S cestinou nemam problem, rozumiem takmer vsetkym vasim slovam, len tie nazvy mesiacov mi akosi do tej mojej blbej hlavy nikdy nesli. Jeste jednou moc dekuji :-)
×
×
  • Vytvořit...