Přejít na obsah

Pedros007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    78
  • Registrace

Vše od uživatele Pedros007

  1. Pedros007

    regeneracia fap

    Aha:-) nobtak asi žádnému autu neuškodí jednou začas ho trochu protáhnout na vyšší otáčky, to jo. Já jen že mě tohle radili, když jsem jim tam už podesátý přišel nešťastnej s tím že to pořád škube:-)
  2. Pedros007

    regeneracia fap

    To je k ničemu, jsou to volové. Co to je za hovadinu, aby mi auto neškubalo tak ho budu vytáčet, copak je to nějaká šunka za 15.tisíc? Je to ruplá hadička. Nevím přesně na co a od čeho ale vím kde ji najdeš. Pošli mi na email vernermal@seznam.cz na sebe kontakt a já jak se k tomu dostanu tak ti pošlu fotku o jaké hadice se jedná. Na 100% to je tím, oprava za pár korun. Já to bohužel nevědel a nechal fap odstranit, ale už jsem mluvil se spousta lidma, kteří hadičku opravili, a problém přestal. Ty odborníci z peugeotu jsou úplně na hovno:-(
  3. No jasný, už jsem objednaný, snad nebudu mít smůlu a do příští středy vydržejí.
  4. Byla k tomu serviska, volal jsem do toho servisu do Belgie a všechny údaje mi potvrdili. Tak bych tomu věřil:-)
  5. Jsem druhý majitel, ale ty km mám ověřené. Už jsem se objednal na příští sředu. Jaká je průměrná cena kompletu včteně materiálu?
  6. Pedros007

    životnost dvouhmoty?

    Ve federalcars komplet za 23.000,-kč
  7. Pedros007

    životnost dvouhmoty?

    Já ji musel vyměnit při 180.000km prokluzovala na pátém a šestém stupni. Mám 2.0HDI
  8. Prosim nevíte v kolika km se dělají rozvody u 2.0HDI? Mám najeto 200 tis a ještě jsem je nedělal. Dnes mě jeden servisák vystrašil že už měli být dělané ve 130.tis a já měl zato že je tam řetěz co vydrží přes 200.tis Omlouvám se ale nenašel jsem vlákno. Díky za info.
  9. Pedros007

    Jak rozumně servisovat 407

    Mají tam zajímavé slevy na díly..
  10. Pedros007

    Jak rozumně servisovat 407

    Taky hledám nějakého profika v Praze na 407. Nikdo nezná? Jinak doteď jsem dával do federalcars a spojka dvojhmota komplet za 23.000,-
  11. Tak jsem to také zvládl. Děkuji za všechny rady. Řekl bych že auto má lepší tah a je svižnějši, bohužel kouřivist to nesnížilo jak jsem doufal:-(
  12. Tak jsem to také zvládl. Děkuji za všechny rady. Řekl bych že auto má lepší tah a je svižnějši, bohužel kouřivist to nesnížilo jak jsem doufal:-(
  13. Zdravím, kde se dají sehnat ty spojky k hadicím? Šlo by případně místo spojky použit filtřík jako spojka hadic?
  14. Pedros007

    Olej do 407 2.0HDI 100kw

    Tak to se mi ulevilo, přijít po třetí do auta kelly jestli můžu vrátil okej a vzít si ten původní co mi dali, to nych už nedal:-)
  15. Pedros007

    Peugeot 407 dymivost

    Taky mám FAP venku a taky mi to kouří když to vytáčím černý kouř jak z Avie:-( Bohužel když jsem měl filtr auto mi každých 550km při regeneraci nesnesitelně škubalo, tak raději ať to hulí.
  16. Ahoj poradíte někdo jestli může přijít do 2.0HDI 100kw FAP OFF olej Total guartz 9000 future NFC 5W-30 V Peugeotu mi tam do teď dávali Total ineo 5W-30 A já to popletl, bohužel už dvakrát a po třetí se mi do prodejny nechat vyměnit olej zase za jiný moc nechce.
  17. Pedros007

    Potrháva auto pri jazde

    Měl jsem podobný problém, mám taky 2.0HDI 100kw Trhalo to každých asi 550km zhruba 10.minut Nechal jsem odstranit FAP a mám pokoj. Jen když to hodně ohulím tak to kouří jak hovado:-( Ale lepší než to podělaný škubání.
  18. Pedros007

    Startovanie - beh motora

    Zdravím i já mám problém se starty. Pokud je teplota okolo 2 stupňů a míň už s tim mám problém. Natočím motor, chytne, ale vzápětí hned chcípne, když podřím klíč v poloze startování o trochu déle tak nechcípne, ale má to už pak ošklivej zvuk jak se s tím startér pere. Žhavičky mám nové. Obávám se jestli nejsou načaté trysky. Když je vlhko zima, tak mi to hodně kouří, snad jen pára ale docela hodně. To mi ale dělá až od té doby co jsem nechal vykuchat fap. Mohlo by pomoc pročištění palivového systému přípravkem TECH2000 nebo jak se jmenuje?
  19. Mě se tempomat sám vypínal když mi auto zlobilo u regenerace fapu, ale od té doby co jsem u Strakiho nechal fap vykuchat už to přestalo. Mám teď jiný problém, od té doby co jsem nechal udělat novou spojku, tak tempomat neudrží auto ve stejné rychlosti když jedu z kopce, prostě samo setrvačností nabere rychlost a když dojedu na rovinu tak auto postupně dojede na navolenou rychlost a zase se v ní drží.
  20. Pedros007

    Vynechání motoru 2.0 HDI

    To víš zlobilo mě to od chvíle kdy jsem si auto pořídil, nějaké tři roky. Máš radost z auta a pak tohle a nikdo nedokáže závadu odstranit a pak jsem našel strakiho a bylo vyřešeno:-) [upravil dne 16/8/12 22:43 od Pedros007]
  21. Pedros007

    kroupy

    jojo tomu říkám příkladný vzor jak nato:-) dík
  22. Pedros007

    Tak i já :) 407sw černej....

    No nevypadá špatně, ale můj sedánek je určitě héézčí:-)
  23. Pedros007

    kroupy

    Ani nevím jak si dát fotku do avatara, nebo jako je máš ty tři vedle sebe, taky bych rád ukázal své autíčko, ale nejde mi to. To musím být řádný člen? Nebo stačí být čstný člen?
  24. Pedros007

    kroupy

    Snažil, jsem se ty ďolíky nafotit, ale nebyly na fotce vidět.. střecha se leskla, házela prasátka atd.. a nebylo možné je tam zachytit.. [upravil dne 16/8/12 19:15 od Pedros007]
  25. Pedros007

    kroupy

    Auto už jsem si vygruntoval a ty ďolíky na lištách prý nejdou, tak jsem to nechal být, nejsem až tak náročnej a když je auto nablýskané, tak vidět nejsou..
×
×
  • Vytvořit...