vasekwalenta Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 mam letnaky na dojeti tak je pojedu co to pujde ale jakmile spadnouu teploty tak mam kola v garazi jen prehodit...vzdyt je to otazka cca 20min..... Citovat
OK406 Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Jak to tak čtu, tak kdyby naši ,,zákonodárci" dali do zákona, že se zimní pneu musí přezouvat 1. září a konec 1. května, tak by asi každý přezul. Je to lobismus. Lidi, proboha myslete hlavou!!! Copak už jsou podmínky na zimní pneu? Připravé zimní pneu mám, ale až bude vhodný čas!!! Samozřejmě, kdo bydlí v horských podmínkách, tak to je něco jiného, ale například v Praze? Znáte v Praze sníh??? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Služební mám objednaný na 30.10, a svoje ještě uvidim jak se mi bude chtít a jak bude teplo nebo zima Citovat
Berkoff Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 7 dnů za sebou méně jak 7 stupňů, pak dám zimáky, stejne tak letní když to je opačně Citovat
Medvěd Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 (upraveno) Jak to tak čtu, tak kdyby naši ,,zákonodárci" dali do zákona, že se zimní pneu musí přezouvat 1. září a konec 1. května, tak by asi každý přezul. Je to lobismus. Lidi, proboha myslete hlavou!!! Copak už jsou podmínky na zimní pneu? Připravé zimní pneu mám, ale až bude vhodný čas!!! Samozřejmě, kdo bydlí v horských podmínkách, tak to je něco jiného, ale například v Praze? Znáte v Praze sníh??? OKčko - nejsem "zákonodárce" - ale kdyby bylo uzákoněno, že MUSÍM používat zimní gumy dle Tvého schématu, tak to holt budu MUSET udělat. Zákon je totiž zákon K Tvé otázce - i v Praze sníh známe Nicméně - pracovně si nemůžu dovolit mít auto ve stavu nedovolujícím TEĎ hned vyjet a dojet do cíle. Jelikož sám jezdím se 4mi auty a od zítřka se v pracovní dny takřka nezastavím, byl jediný termín, kdy jsem měl čas všechna auta hodit na zimní, právě dnes. Co se týče piškota - právě se připravuje na STK a kdybych si byl schopný pro disky dojet dřív, přehodil bych kola i na něm v rámci tohoto servisu. Díky mé neschopnosti holt budu muset ještě příští týden zajet specielně na přezutí a pak až do velikonoc klídeček a pohodička. Upraveno 14. říjen 2014 uživatelem Medvěd Citovat
punkac Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 zimní mám celoročně, na to momentální ježdění kolem komína s průměrnou rychlostí kolem 45 km v hodině je to jedno Citovat
Tony Stark Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Tak někomu to prostě vyhovuje jako mě. Raději přežuju dříve, sjedu pár mm vzorku a co, gumy jsou od toho aby se na nich jezdilo, kdyby mělo auto stát na parkovišti, tak ať stojí třeba na sjetých letních. Navíc potom až začne mrznout a ráno to bude krásně klouzat, tak už bude pozdě a hlavně se všichni splašenci odebrou co nejdřív do pneuservisů. Takže za mě raději v klidu přezout a mít klid, stejně ty zimní gumy nemám na 10 let, takže si říkám, že o to víc mě to potěší, když mě gumy podrží, bude-li třeba. Je to stejně jenom spotřební zboží. Citovat
Krt€K Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Já, jakožto uvědomělý četník, jsem už taky přezul...zaprvý mě lehce opotřebovaný vzorek, než začne mrznout, nezabije, za druhé nechci pak čekat neurekom času na objednání a za třetí mám pneu na chalupě, takže rozhodování je jasný :-D Citovat
Guest servisman Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Na přezutí je čas kdo má kompletní kola v garáži a je schopen si je přezut sám, Pokud se člověk musí objednávat na přezouvání do servisu tak raději dříve než pozdě. Já to ponechám na konec října . Citovat
Péťa Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Já musím nejdřív koupit nové gumy Pak přezuji... Citovat
oddie Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Jo, korporátní auto, co je už teď přezuté na zimní a já ho dostanu na služebku do Vídně, když je venku přes 20°, je fakt "super" Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Tak s ohledem na to že kola jsou nachystaná v garáži u našich a přehození je otázka opravdu max 20-30 minut tak je ještě nechám ležet na místě , resp. nechám do příštího týdne. Pak je nahodím abych měl čas na přezouvání aut ostatním kterým se o provoz aut starám. Citovat
Dýdý Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Protože mám roční nájezd asi 3-4000 km tak jezdím zimní celoročně. Citovat
FrantaCV Odesláno 18. říjen 2014 Autor Odesláno 18. říjen 2014 Tak jsem to spáchal dnes - BARUM POLARIS. Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 Treba dneska to bylo nebezpecne jezdit na zimnich a kdo tvrdi ze to neni znat za tepla......tak je potencionalni vrah....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.