Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak to tak čtu, tak kdyby naši ,,zákonodárci" dali do zákona, že se zimní pneu musí přezouvat 1. září a konec 1. května, tak by asi každý přezul. Je to lobismus.  Lidi, proboha myslete hlavou!!! Copak už jsou podmínky na zimní pneu? Připravé zimní pneu mám, ale až bude vhodný čas!!!  Samozřejmě, kdo bydlí v horských podmínkách, tak to je něco jiného, ale například v Praze? Znáte v Praze sníh???

Odesláno (upraveno)

Jak to tak čtu, tak kdyby naši ,,zákonodárci" dali do zákona, že se zimní pneu musí přezouvat 1. září a konec 1. května, tak by asi každý přezul. Je to lobismus.  Lidi, proboha myslete hlavou!!! Copak už jsou podmínky na zimní pneu? Připravé zimní pneu mám, ale až bude vhodný čas!!!  Samozřejmě, kdo bydlí v horských podmínkách, tak to je něco jiného, ale například v Praze? Znáte v Praze sníh???

OKčko - nejsem "zákonodárce" - ale kdyby bylo uzákoněno, že MUSÍM používat zimní gumy dle Tvého schématu, tak to holt budu MUSET udělat. Zákon je totiž zákon

K Tvé otázce - i v Praze sníh známe

Nicméně - pracovně si nemůžu dovolit mít auto ve stavu nedovolujícím TEĎ hned vyjet a dojet do cíle. Jelikož sám jezdím se 4mi auty a od zítřka se v pracovní dny takřka nezastavím, byl jediný termín, kdy jsem měl čas všechna auta hodit na zimní, právě dnes.

Co se týče piškota - právě se připravuje na STK a kdybych si byl schopný pro disky dojet dřív, přehodil bych kola i na něm v rámci tohoto servisu. Díky mé neschopnosti holt budu muset ještě příští týden zajet specielně na přezutí a pak až do velikonoc klídeček a pohodička.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

zimní mám celoročně, na to momentální ježdění kolem komína s průměrnou rychlostí kolem 45 km v hodině je to jedno

Odesláno

Tak někomu to prostě vyhovuje jako mě.

Raději přežuju dříve, sjedu pár mm vzorku a co, gumy jsou od toho aby se na nich jezdilo, kdyby mělo auto stát na parkovišti, tak ať stojí třeba na sjetých letních.

Navíc potom až začne mrznout a ráno to bude krásně klouzat, tak už bude pozdě a hlavně se všichni splašenci odebrou co nejdřív do pneuservisů. Takže za mě raději v klidu přezout a mít klid, stejně ty zimní gumy nemám na 10 let, takže si říkám, že o to víc mě to potěší, když mě gumy podrží, bude-li třeba. Je to stejně jenom spotřební zboží.

Odesláno

Já, jakožto uvědomělý četník, jsem už taky přezul...zaprvý mě lehce opotřebovaný vzorek, než začne mrznout, nezabije, za druhé nechci pak čekat neurekom času na objednání a za třetí mám pneu na chalupě, takže rozhodování je jasný :-D

Guest servisman
Odesláno

Na přezutí je čas kdo má kompletní kola v garáži a je schopen si je přezut sám, Pokud se člověk musí objednávat na přezouvání do servisu tak raději dříve než pozdě. Já to ponechám na konec října .

Odesláno

Tak s ohledem na to že kola jsou nachystaná v garáži u našich a přehození je otázka opravdu max 20-30 minut tak je ještě nechám ležet na místě , resp. nechám do příštího týdne. Pak je nahodím abych měl čas na přezouvání aut ostatním kterým se o provoz aut starám.

Odesláno

Treba dneska to bylo nebezpecne jezdit na zimnich a kdo tvrdi ze to neni znat za tepla......tak je potencionalni vrah.......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...