Přejít na obsah

Berkoff

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2 242
  • Registrace

2 Sledující

O uživateli Berkoff

  • Datum narození 26.5.1975

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Chlumec nad Cidlinou
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    obchod@jurajgoga.cz
  • Facebook
    https://www.facebook.com/yurajgo

Návštěvy profilu

7 187 zobrazení profilu

Berkoff's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

53

Popularita

  1. To je dál než 60 Km od prahy. Po dálnici je to cca 75 od značky ke značce. A zase přes sezónu to není zas tak klidný. Jinak je to kemp u modernizovaného koupaliště, se vším co k tomu patří, každopádně z prahy cca 45 minut cesty po D11. Jsou tu chatky, místo pro stan i karavan, ceny vesnické. Koupaliště s občarstvením, a spousta památek na dosah na výlety. Do obchodu je to pěšky 10 minut. Klid je tu tak do konce června, a pak až od konce srpna. Jinak napráskáno. Většinou pražáci, kolíňáci a moraváci. A k tomu návštěvníci koupaliště.
  2. Hloupý dotaz: Kartička teď přijde doporučeně někde z brna? Mám něco na poště, jen nestíhám, mají do 14 hodin, a já se vracím až kolem 17. Tak až ve čtvrtek.
  3. Ahoj, tomu rozumim, ale nekolik lidi s timhle motorem melo stejny problem, a taky na 4 valci a taky s chybou, viz obrazek. Takze to beru jako celkem jasnou věc. A vzhledem k tomu, že si to auto mám v plánu nechat, tak mi rezervní vstřik někde v polici nevadí, pokud by to bylo něčím jiným.
  4. Ahojtě, odešel mi pravděpodobně vstřik na 4 váci, tak chci koupit nový. Máte někdo ověřeno co mi do auta bude pasovat? VIN: vf38brfna81280756 Našel jsem VýrobceBOSCH Kód TecDoc® čislo0 280 156 328 Užívaná čísla EV-6-EL
  5. Berkoff

    Co Vám dnes udělalo radost

    Ale tak být jsem tu byl, jen jsem tu nebyl řádně A Schreek mi pomohl k řádnosti.
  6. Berkoff

    Co Vám dnes udělalo radost

    @Berkoff se už vrátit nechce, protože už se vrátil A za pomoc díky @Shrek ovi Pežotům zdar
  7. Takže v Činěvsi opravili, funguje, byla chyba v relé v BSI. Mohu jen doporučit, vše bylo jak slibili, pecka. Děkuji všem za rady a porady
  8. Nakonec to je v roadcars v Číněvsi na opravu Od včera, nejspíš do zítra. BSi opravit umí, raději ať to udělá někdo, kdo ví co dělá. Každopádně díky všem za pomoc.
  9. Prosím, to relé je někde zvlášť? Najdu ho někde? Prošel jsem to, kabeláž je ok, takže bych chtěl vyměnit to relé, jen nemám šanci přijít na to které, kde ho najdu. Díky.
  10. Děkuji! Neskutečně moc.
  11. Samozrejme, napln tam normalne je. Ono tam jde napeti, tj, kdyby nebyl tlak, nepujdou tam volty. Prej kolem 4 baru tam bylo. Problem je pry v tom ruzovem dratu co je v tom konektoru ke kompresoru. ze to prej vypada nekde na prechodak. potrebuju zjistit kam vede, abych prosel konektor .. melo by to jit do ridici jednotky v mot prostoru nekde. Jen nevime do ktere, a treba nekdo neco podobneho uz resil ...
  12. Ahojtě Mám takovou prekérku, nespíná mi klima. Když ji zapojíme napřímo cívku na baterku je to ok, sepne. Ale když to jde přes ten růžovej kabel, tak ne. Volty tam jdou, ale při zátěži to prostě lehne. Tj, mechnik u kterého jsem byl říká, že chce zjistit kam ten růžovej kabel z té cívky vede, na kterej konektor, případně, pokud někdo z Vás již něco podobného řešil, budu vděčný za nakopnutí.
  13. Ahoj, moc prosím, potřeboval bych barvu, potřebuju přestříknout nový práh, a nemůžu nikde nic spolehlivého najít. jen že je to tmavěmodrá metalíza. VIn: vf38brfna81280756
×
×
  • Vytvořit...