radyn91 Odesláno 25. listopad 2014 Odesláno 25. listopad 2014 Přezuto mám tejden, no nemůžu si zvyknout na to hučení drápot... Je to jak vlak Ještě aby vůbec ňáky srance napadaly Citovat
Mišak Odesláno 25. listopad 2014 Odesláno 25. listopad 2014 Já jsem se dnes vrátil ze Slovenska, přes noc v Hronci kde jsem spal napadlo asi 3cm sněhu... u nás pohoda bez známek zimy Citovat
OK406 Odesláno 28. listopad 2014 Odesláno 28. listopad 2014 Tak jsme se podíval na dlouhodobou předpověď počasí. Jelikož ukazují teploty pod 7 st. Celsia, tak jsem dneska přezul všechny auta, co máme v garáži + jsem vyměnil textilní koberečky za gumové + dolil nemrznoucí směs do ostřikovačů. Letní gumy jsem dofoukl + umyl + vyfoukal a nechal řádně vyschnout. Pak je uklidím do ,,komínků. Pro každě auto zvlášť . Snad uvidí zimní pneu letos i sníh . Citovat
PeterZA Odesláno 30. listopad 2014 Odesláno 30. listopad 2014 Tak jsme se podíval na dlouhodobou předpověď počasí. Jelikož ukazují teploty pod 7 st. Celsia, tak jsem dneska přezul všechny auta, co máme v garáži + jsem vyměnil textilní koberečky za gumové + dolil nemrznoucí směs do ostřikovačů. Letní gumy jsem dofoukl + umyl + vyfoukal a nechal řádně vyschnout. Pak je uklidím do ,,komínků. Pro každě auto zvlášť . Snad uvidí zimní pneu letos i sníh . Tak moje uz dnes sneh videli. Citovat
oddie Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 A já furt nemám, páč jsem na to neměl náladu Tak jsem prostě radši jel o víkendu na hory s kolegou, a bylo to. Ale nakonec by nebyly potřeba ani tam, celou dobu sucho, nad nulou... V Praze ani předpověď nevypadá, že by se to mělo měnit, mimo Prahu už koukám jo. Někam dál ale pojedu stejně až před vánoci, tak do té doby se to stihne. Citovat
Schreek Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Taky jsem ještě na letních, ono tady kolem Prahy je furt klid, sucho a nad nulou. Až začne mrznout tak to asi prehodim,dyt je to za půl hodky hotový Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk Citovat
Vvitty Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Zatím stále letní, sněhu nevidět a za Prahu se letos nechystám tak přinejhorším pojedu tramvají a nebo si dám půl hodinky před odjezdem rozcvičku s heverem. Citovat
OK406 Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Nejde o sníh, ale o teplotu, která je už po 7 stupnů Celsia a to už se mění vlastnosti letních pneumatik. Proto jsem měnil i já pneumatiky. Otázka sněhu v zimě, tak to u je druhá věc . Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 (upraveno) Kdo ví jak se k tomu staví pojišťovna s plněním když ve smlouvě mam uvedeno že v zimním období mám zimní pneumatiky. (přezuto už mám je to ve vlákně o autě) edit: tam se už nehraje na to zda je sníh nebo značka zimní výbava Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk Upraveno 1. prosinec 2014 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Pacho69 Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Teď jsem se vrátil z vycházky po Praze. Tedy dnes už to je rozhodně na zimní. A když vidím, jak hezky prší a mrzne, raději pojedu MHD. Citovat
oddie Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Dnes je to spíš na hřebíky Ráno nepojedou autobusy... Citovat
PAJA106 Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Nejde o sníh, ale o teplotu, která je už po 7 stupnů Celsia a to už se mění vlastnosti letních pneumatik. Proto jsem měnil i já pneumatiky. Otázka sněhu v zimě, tak to u je druhá věc . Můžu Tě ujistit, že těch 7°C je pouze velmi rozšířený mýtus Citovat
Milan+ Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Ted jsem ty piksly taky přezul,maleho i velkého. Citovat
Péťa Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Ráno pohoda, odpoledne z práce na hřebíky. Masakr. Ale i Martina to zvládla Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 ja nasel v 18h auto obaleny vrstvou ledu .... a dlazba (chodniky) taky chutovka ... v Hloubetine vypadek tramvajove dopravy ... no pekny Citovat
chuck11 Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Tak konečně jsem doklouzal domů,takovou ledovici jsem už chvilku nezažil(Na D47 pouze 2 nehody na 2 km než jsem sjel).Sice je pravda, že v autě jsem se cítil bezpečněji jak na chodníku než jsem doklouzal k autu- to je ale věc druhá-Holt Bridgestony nezklamaly Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 a co my chudaci berlaci.......vy si jezdite autem, ale my pesi berlaci to mam slozitejsi.... jsem se jen taktak doklouzal..... a jsem zvedav na rano Citovat
Béďa Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Zatím stále letní, sněhu nevidět a za Prahu se letos nechystám tak přinejhorším pojedu tramvají a nebo si dám půl hodinky před odjezdem rozcvičku s heverem. Vysočina na Vánoce nic? Že by jsme se slezli na kávu (čti čokoládu). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.