Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem se dnes vrátil ze Slovenska, přes noc v Hronci kde jsem spal napadlo asi 3cm sněhu... u nás pohoda bez známek zimy

Odesláno

Tak jsme se podíval na dlouhodobou předpověď počasí. Jelikož ukazují teploty pod 7 st. Celsia, tak jsem dneska přezul všechny auta, co máme v garáži + jsem vyměnil textilní koberečky za gumové + dolil nemrznoucí směs do ostřikovačů. Letní gumy jsem dofoukl + umyl + vyfoukal a nechal řádně vyschnout. Pak je uklidím do ,,komínků. Pro každě auto zvlášť ;) . Snad uvidí zimní pneu letos i sníh :mrk:roll:nevim .

Odesláno

Tak jsme se podíval na dlouhodobou předpověď počasí. Jelikož ukazují teploty pod 7 st. Celsia, tak jsem dneska přezul všechny auta, co máme v garáži + jsem vyměnil textilní koberečky za gumové + dolil nemrznoucí směs do ostřikovačů. Letní gumy jsem dofoukl + umyl + vyfoukal a nechal řádně vyschnout. Pak je uklidím do ,,komínků. Pro každě auto zvlášť ;) . Snad uvidí zimní pneu letos i sníh :mrk:roll:nevim .

Tak moje uz dnes sneh videli. :mrk

Odesláno

A já furt nemám, páč jsem na to neměl náladu :P Tak jsem prostě radši jel o víkendu na hory s kolegou, a bylo to. Ale nakonec by nebyly potřeba ani tam, celou dobu sucho, nad nulou... V Praze ani předpověď nevypadá, že by se to mělo měnit, mimo Prahu už koukám jo.  Někam dál ale pojedu stejně až před vánoci, tak do té doby se to stihne.

Odesláno

Taky jsem ještě na letních, ono tady kolem Prahy je furt klid, sucho a nad nulou. Až začne mrznout tak to asi prehodim,dyt je to za půl hodky hotový :)

Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk

Odesláno

Zatím stále letní, sněhu nevidět a za Prahu se letos nechystám tak přinejhorším pojedu tramvají a nebo si dám půl hodinky před odjezdem rozcvičku s heverem.

Odesláno

Nejde o sníh, ale o teplotu, která je už po 7 stupnů Celsia a to už se mění vlastnosti letních pneumatik. Proto jsem měnil i já pneumatiky. Otázka sněhu v zimě, tak to u je druhá věc :(:D .

Odesláno (upraveno)

Kdo ví jak se k tomu staví pojišťovna s plněním když ve smlouvě mam uvedeno že v zimním období mám zimní pneumatiky. (přezuto už mám je to ve vlákně o autě) :myslim

edit: tam se už nehraje na to zda je sníh nebo značka zimní výbava ;):P:aut

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Nejde o sníh, ale o teplotu, která je už po 7 stupnů Celsia a to už se mění vlastnosti letních pneumatik. Proto jsem měnil i já pneumatiky. Otázka sněhu v zimě, tak to u je druhá věc :(:D .

Můžu Tě ujistit, že těch 7°C je pouze velmi rozšířený mýtus ;)

Odesláno

ja nasel v 18h auto obaleny vrstvou ledu .... a dlazba (chodniky) taky chutovka ... v Hloubetine vypadek tramvajove dopravy ... no pekny

Odesláno

Tak konečně jsem doklouzal domů,takovou ledovici jsem už chvilku nezažil(Na D47 pouze 2 nehody na 2 km než jsem sjel).Sice je pravda, že v autě jsem se cítil bezpečněji jak na chodníku než jsem doklouzal k autu- to je ale věc druhá-Holt Bridgestony nezklamaly

Odesláno

a co my chudaci berlaci.......vy si jezdite autem, ale my pesi berlaci to mam slozitejsi.... jsem se jen taktak doklouzal..... a jsem zvedav na rano :D

Odesláno

Zatím stále letní, sněhu nevidět a za Prahu se letos nechystám tak přinejhorším pojedu tramvají a nebo si dám půl hodinky před odjezdem rozcvičku s heverem.

Vysočina na Vánoce nic? Že by jsme se slezli na kávu (čti čokoládu). :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...