Přejít na obsah

PeterZA

Uživatel
  • Počet příspěvků

    73
  • Registrace

Vše od uživatele PeterZA

  1. PeterZA

    Už je doma nová 308

    Gratulujem, nech poslucha a robi radost. A farba?
  2. PeterZA

    Nová 308

    Žiadny problem. Ked je automaticka klima, tak to nastavim raz a uz nie je co menit
  3. PeterZA

    308 SW Active 1.2 PureTech

    Gratulujem k vyberu auta a nech dlho sluzi. Ta strecha dostala aj mna a po malom prehovarani a odpovediach naco atd. si ju zena teraz nevie vynachvalit . Nase male babo vecer celu cestu kuka hore na lampy. To sa stalo raz aj mne ale po vypnuti motora a pockani asi 10 minut to naskocilo a uz viac ako rok nie je problem. Daju sa nastavit tie gumove dorazy niekde na fore to tu uz niekto riesil. Az teraz som si podla fotky vsimol, ze na streche niesu kolajnice na priecniky. Uz ich tam nedavaju alebo zalezi podla vybavy?
  4. PeterZA

    Peugeot 308 II SW 1,6 HDI Allure

    Tak lionko dostal priecniky na chrbat.
  5. PeterZA

    308 SW GT - Tony :)

    A mozem vediet, co si tam dal? Zadne okna su zatmavene a aj ja by som ocenil viac svetla.
  6. PeterZA

    308 SW GT - Tony :)

    Predpokladam, ze to je spiatocka. Osvetluje to priestor za tebou lepsie?
  7. PeterZA

    Peugeot 308SW 1.2 130k Style

    Ano robi to aj mne. Ale vacsinou ked pouzijem zadny stierac, tak pouzijem aj predny tak to moc neriesim.
  8. PeterZA

    Peugeot 308 II SW 1,6 HDI Allure

    Ano maju, ale nastavit sa daju rucne skrutkou pri svetlach. Presne tak svietili na moj vkus moc blizko pred auto. V meste to nevadi. Vadilo mi to hlavne mimo mesto ked clovek isiel 90 a to treba vidiet trochu dalej. Nasiel som ohladom toho nieco na nemeckom fore. Tam si to ludia nastavovali vo velkom aj sami, aj v servise. Ja som ale nechcel nikoho oslepovat tak som sa stavil v servise a dali to trochu vyssie.
  9. PeterZA

    Peugeot 308 II SW 1,6 HDI Allure

    Tak dnes som sa zastavil v servise a opytal sa , ci by sa nedali svetla nastavit trochu vyssie. Nechcem nikoho v protismere oslepovat, ale svetla svietia na moj vkus trosku kratko. Povedali ze svetla su nastavene ok ale aj tak ich zdvihli trosku vyssie na doraz toho co je povolene aby som nikoho neoslepoval. A voala uz som spokojny
  10. PeterZA

    MATTESSův Žralok

    Krasne. prajem vela stastnych kilometrov.
  11. PeterZA

    Peugeot 308 II SW 1,6 HDI Allure

    Zober so sebou manzelku a hned mas dalsie dva drziaky na kavu
  12. PeterZA

    Peugeot 308 II SW 1,6 HDI Allure

    Tak to potom ano. Teraz chapem ten kombik . Aby sa do kufra vosli stojany s cd-ckami . Nie, nic v zlom len si robim srandu. Neviem ci to bude take jednoduche. Asi by sa musel vymenit cely ten panel .
  13. PeterZA

    Peugeot 308 II SW 1,6 HDI Allure

    Ked som kupoval auto, tak som tiez videl model bez cd prehravaca. Predajca mi povedal , ze to bol model pre svajciarsky trh. Ja sice cd prehravac mam ale cd v nom hadam este ani nebolo. Je tam predsa usb, takze ked tam strcis kluc napr. 16GB ako ja tak si na cd ani nespomenies.
  14. PeterZA

    Zmena grafiky obrazovky

    Ak to niekoho zaujima , na nemeckom fore som nasiel, ze podla info niekoho z peugeotu na vystave IAA vo frankfurte, by mohla obsahovat mirror link aktualizacia softveru na uroven SMEG 6.1 DR4. Neviem co je tam nainstalovane teraz , ale uvidime. Bolo by to zaujimave pustit si napr. vlastnu navigaciu alebo moznost spustat videa .
  15. PeterZA

    Nová 308

    Rozvor ano vraj o 11cm alebo tak nejak, ale ci sa to prejavilo aj na zadnych sedackach neviem. Vzadu som este nesedel.
  16. PeterZA

    Peugeot 308SW 1.2 130k Style

    Krasne. Nech robi radost. Ja som tiez uvazoval nad strednou vybavou, ale stvalo ma ze LED svetla ma len Allure. Skoda, ze sa nedaju priplatit aj v inej vybave.
  17. PeterZA

    Nová 308

    Kombi ma oproti kratkej verzii vyhody aj nevyhody. Za nevyhodu ako vlastnik SW povazujem hlavne to, ze do SW sa neda dat plnohodnotna rezerva . Do kratkej ano. Ale aj tak by som bral SW. Je to nadherne auto.
  18. PeterZA

    Zmena grafiky obrazovky

    Prave som nasiel na stranke peugeotu, ze v niektorom modeli je system mirror link. Na youtube je jedno video aj z 308. .No musim sa v piatok opytat ked budem na garancke.
  19. Ahojte peugeoťáci. Na 308 II su v menu na vyber 2 motivy obrazovky. Pridu mi take suche, hlavne ked povedzme ani kazde radio nevysiela informacie o sebe, napr. obrazok. Neviete teda niekto ci sa s tym da nieco robit alebo, nezachytili ste niekde na zahranicnych forach takuto temu. Ja som nic nenasiel.
  20. PeterZA

    Peugeot 308 GT

    Nádhera. Ta modra mu sekne. Prajem veľa šťastných kilometrov.
  21. PeterZA

    Peugeot 308 SW 1.2 Puretech EAT6 Allure

    To si nastriekal alebo to je nejaka nalepka?
  22. PeterZA

    Peugeot 308 SW 1.2 Puretech EAT6 Allure

    Nadhera. Vela stastnych kilometrov. Ta cierna farba je krasna. No co toto auto by vyzeralo dobre hadam aj ruzove .
  23. PeterZA

    svolavaci akce 308 II

    Ja som menil pre 2 tyzdnami. Asi 45 minut prace. To zo zamkom mi menili uz davnejsie ked som sa pre nieco zastavil v predajni a hned to aj vymenili.
  24. PeterZA

    Peugeot 308 II SW 1,6 HDI Allure

    Ahoj, ja som sa s tym uz zmieril. Mam ju zapnutu stale, iba v zime ked hlasia na noc riadny mraz tak to vypnem a ten zvuk pretrpim. O tempomate som dlho snival a teraz je to moj najvacsi kamos. Panoramaticku strechu chvali kazdy koho veziem. Ja som zatial spokojny nadmieru. A aj tebe prajem vela stastnych kilometrov.
  25. PeterZA

    308sw 1,6hdi 80kw alias Máňa

    No ano zadok to je kapitola sama o sebe, ale je vyvazena vnutornym priestorom a moznostou vlozit treti rad sedadiel. Tak nech sluzi a robi radost.
×
×
  • Vytvořit...