Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zřízena sekce pro řádné členy

Recommended Posts

Odesláno

Jak už si řada z Vás všimla, podařilo se nám prozatimně vytvořit sekci jen pro řádné členy klubu. V této sekci bychom členy rádi informovali o interních záležitostech klubu a umožnili jim aktivně se podílet na ovlivňování vývoje klubu. Aktuálně zde bude rozvinuta debata o dalším postupu ve vývoji nových stránek, výběru systému fora a jeho možných podob. Hodláme v této sekci pořádat ankety, které by nám měli pomoci v některých důležitých rozhodnutích.

Sekce je zřízena provizorně kvůli technickým možnostem tohoto fora, pokud by někdo z řádných členů tuto sekci neviděl, tak mne prosím kontaktujte.

Odesláno

Hoj, nejsem tady zas tak dlouho,abych něco rozhodoval, ale sekci nějak nemůžu najít. Kde bych měl hledat?

Odesláno

Dobrá věc, jen se obávám, že z takto \"uzavřené\" sekce nebudou chodit informační emaily o nových příspěvcích... :myslim Aspoň jsem to tak postřehl, když bylo jednou uzavřené vlákno o jednom minisrazu jen pro zvané členy.

Odesláno
Dobrá věc, jen se obávám, že z takto \"uzavřené\" sekce nebudou chodit informační emaily o nových příspěvcích... :myslim Aspoň jsem to tak postřehl, když bylo jednou uzavřené vlákno o jednom minisrazu jen pro zvané členy.
Pokud si daš tema do sledovaných tak chodit budou.
Odesláno

Jsi neřád, sekci bys neměl vůbec vidět.

Toto vlákno je informativní. Je určeno především pro neřády, aby věděli, že řádný člen má přístup k více informacím a může se podílet na rozhodování.

[upravil dne 18/10/13 08:40 od MilanF1]

Guest servisman
Odesláno

Přesně tak jak je možný že se tu dostane neřád čili to vidí ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...