Schreek Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Jak už si řada z Vás všimla, podařilo se nám prozatimně vytvořit sekci jen pro řádné členy klubu. V této sekci bychom členy rádi informovali o interních záležitostech klubu a umožnili jim aktivně se podílet na ovlivňování vývoje klubu. Aktuálně zde bude rozvinuta debata o dalším postupu ve vývoji nových stránek, výběru systému fora a jeho možných podob. Hodláme v této sekci pořádat ankety, které by nám měli pomoci v některých důležitých rozhodnutích. Sekce je zřízena provizorně kvůli technickým možnostem tohoto fora, pokud by někdo z řádných členů tuto sekci neviděl, tak mne prosím kontaktujte. Citovat
machulda Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Hoj, nejsem tady zas tak dlouho,abych něco rozhodoval, ale sekci nějak nemůžu najít. Kde bych měl hledat? Citovat
John Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 machulda : sekce je v seznamu hned nad INZERCE Citovat
Schreek Odesláno 16. říjen 2013 Autor Odesláno 16. říjen 2013 machulda: No jak říkám, je to uděláno provizorně a má to drobné mouchy Ted už bys tu sekci měl vidět... Citovat
Stifler Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 Dobrá věc, jen se obávám, že z takto \"uzavřené\" sekce nebudou chodit informační emaily o nových příspěvcích... Aspoň jsem to tak postřehl, když bylo jednou uzavřené vlákno o jednom minisrazu jen pro zvané členy. Citovat
Medvěd Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 informační maily mám - díky bohu - už nějaký ten rok zablokované a vůbec mi nechybí Citovat
ChouLu Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 Stiflere jedná se o provizorní řešení.. samozřejmě, že nové forum to umět bude... Citovat
Stifler Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 ChouLu: takže to znamená, že mám pravdu? Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 Chválím pokud by někdo z řádných členů tuto sekci neviděl, tak mne prosím kontaktujte. toto zní krásně Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 Dobrá věc, jen se obávám, že z takto \"uzavřené\" sekce nebudou chodit informační emaily o nových příspěvcích... Aspoň jsem to tak postřehl, když bylo jednou uzavřené vlákno o jednom minisrazu jen pro zvané členy.Pokud si daš tema do sledovaných tak chodit budou. Citovat
Stifler Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Mám právě dojem, taťuldo, že u toho jednoho uzavřeného vlákna nechodily... Citovat
brutall Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Neřádi nemohou přispívat, nebo se tam vůbec nedostanou? Citovat
MilanF1 Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Jsi neřád, sekci bys neměl vůbec vidět. Toto vlákno je informativní. Je určeno především pro neřády, aby věděli, že řádný člen má přístup k více informacím a může se podílet na rozhodování. [upravil dne 18/10/13 08:40 od MilanF1] Citovat
Guest servisman Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Přesně tak jak je možný že se tu dostane neřád čili to vidí ? Citovat
MJSytic Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Protože tohle vlákno je jen informativní a je správně viditelné pro všechny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.