Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Strakiho (ne)komunikace se tady už řešila, myslím, že i vícekrát (např. ). Ale já s ním nemám žádnou zkušenost, tak nedokážu posoudit, jaký je skutečný stav.

Odesláno

já bych tuto debatu ukončil a LOOCK.Co vy na to?Je to pořád do kola,o ničem.

Odesláno

Chapu rozhorceni Hugo Bosse,kdyz s nim jednam a beru od nej dily kdyz zavolam nebo napisu zvedne to nebo zavola...ma jednani a jde tady i o kseft ,kdyby nezvedal podrizl by si pod sebou vetev ,protoze lidi nebavi uhanet nekoho kdo nejevi zajem....

v tomhle mu davam za pravdy stacilo pisnout nebo zvednout mobil a rict kamo omlouvam se zapomel jsem mam toho moc....a komunikovat a ted se na nekoho vymlouvat.ted uz je zbytecny se tady rizcilovat ,kazdy svuj nazor rekl...nikam to uz nepovede,jo povede ,ze se poslem dop... a nadame si do cu....

Odesláno

mě je to uplně jedno, klidně to zamkněte , ale nechápu proč...

jenom mu tady všichni lezete do prdele a když je něco proti němu hned to zamykáte...

doted jsem nedostal rozumný vysvětlení , ale už ho ani nečekám a vlastně o něj už ani nestojím... Udělal jsem si svůj obrázek co je to asi za člověka...

jistý \"podnikatelé\" by si tu měli uvědomit že lidi tu nejsou pro nás, ale my pro ně... Jsou i takoví zákazníci co vymrzují a snaží se s poctivým živnostníkem vymrdat, ale pak tu jsou tací, který jednají slušně a chtějí to co pro ně dotyčný slíbil, od nich ale pak nemůže čekat, že když je zařízne, že se opět ozvou s dalším problémem a budou ho všude chválit a držet hubu...

otevřete oči , i kritika je někdy k něčemu. Z mých zkušeností vím že 1000 spokojených zákazníků kteří chválí 1 debil co začne pomlouvat strčí hravě do kapsy (kor v dnešní době nepřejícných lidí) ,ale tohle si myslím by nasralo každého kdo se ho zastává...

i já nejsem 100procentní, ale za svojí chybou si stojím , uznám ji a řeším ji!

Odesláno

Hugo má 100% pravdu, chybu udělá každý, ale ten zcela zásadní rozdíl v tom je, jak se k ní staví a jak ji dokáže řešit, jestli jako rovnej chlap nebo jako sráč. Kór když zvednout telefon a říct sorry nestojí vůbec nic.

Odesláno
straki007

jsem rád, že v rodině zatím vše OK, přesto si myslím, že toho máš moc, když nemůžeš týden zavolat, napsat SMS nebo mail, podle tvých reakcí vidím, že následné problémy tvých zákazníků jsou ti u prdele, nemluvě o tom, že ti tu polovina klubu vypisuje, jak se tě nemůže dočkat--néé nepatřím mezi ně, tvoje služby nebudu nikdy potřebovat, ale prostě nesnáším, když se domluvím a pak druhá strana dělá mrtvého brouka, dlouho jsem si myslel, že jsi nějaký zastydlý puberťák (kdo jiný by naflákal tolik smajlíků do každého svého písemného projevu??), ale přidám si k tomu, že neumíš ani držet slovo--tím u mě každý chlap skončí. Howgh.

:potlesk a souhlasim , jeste bych neco dopsal k tomu lock atd, ale ....vip >/D

[upravil dne 30/5/13 16:16 od Michael coupé]

Odesláno

Taky ač nerad, tak napíšu, že mám se Strakim jednu nekomunikativní zkušenost.. Taky jsem jel domů z J.čech o den dříve abych se s ním sešel v domluvený den... Bohužel mi pak nebral telefon ani neodepisoval.... Neříkám, že je to špatný člověk, jen jsem chtěl vyjádřit souhlas s tím, že tak jak máme právo chválit, tak máme právo i kritizovat...

Guest servisman
Odesláno

zkušenost mám taky,ale nikde jsem to zde na foru nerozebíral, měli si to vyříkat mezi sebou,i když mám na to svůj názor .

Odesláno

No, vlakno se zamykat nebude, není duvod, to že tu někdo vykřikuje zamkněte to ještě neznamená že se podobná vlákna zamykají když se někomu znelíbí.

Hugo má pravdu, už tu padlo že pokud se někdo nepostaví za svou chybu a snaží se ji maskovat další lží je to špatně, takže opakovat se to nemusí, hugovo rozhořčení chápu, sám bych se asi choval stejně.

V Klidu si to tu dořešte, Hugo napiš prosim až ti balik dojde a jestli je vše v pořádku.

Hlavně v klidu bez výkřiků nezučastněných

Odesláno

Tak si taky prihodim polenko ;)

I me se stalo podobne co se zde probira z obou stran jak z te co jsem cekal i z obracene ze jsem mel neco poslat.

Dokonce i tel cas od casu necham vypnuty nebo ho proste nezvedam ....

Neni nalada chut ....

Ale fakt je ze po case kdyz vychladnu na sms odpovim pripadne zavolam.

A tady k tomu problemu \"co kdyz to skutecne bratranek neposlal?\"

Ono je to takove spis naprd davat veci k vyrizeni jinemu dalsimu.

A jsme v CZ a tady se uspech neodpousti - pripadne je urcite podezrelej ....

A sam za sebe jednal jsem s \"obema\" osobne a z me strany pohoda dohodnute klaplo.

Myslim ze jde jen o psany text pochopeny tak trosku obracene. ;):papa

Odesláno

Moje osobní zkušenost byla v prvním případě výborná, Straki sice přijel o cca 5 hodin později přičemž mi až po 3-4 hodinách od smluvenýho termínu vzal telefon a potvrdil že přijede, ale pozdě odpoledne telefonát že do hodiny přijede, přijel, auto chipnul, výborné jednání, skvěle odvedená práce, chválil jsem ho všude až do nebe :super

Po půl roce jsem potřeboval jen na DIAG nastavit nově koupený display, tzn. práce pro člověka kterej to umí možná na 10-15 min, dohodli jsme se asi 15x na nějakém termínu, nikdy se to nerealizovalo s tím, že mi celej dohodnutej den nezvedl telefon, občas mi ho dokonce natvrdo típnul. Při dalších termínech kdy jsem posílal i smsky taky žádná reakce. Tohle se opakovalo asi 4 měsíce s tím, že jsem vždy jak pitomec celej den seděl doma na zadku, co kdyby se přece jen ozval, vždyť mi přece slíbil že tentokrát si na mě chvilku udělá... (nabízel jsem se že dojedu i cca 90 km do Brna tzn. že cestou ze Slovenska by nemusel nikam zajíždět). Pak už mi přestal brát telefony úplně, protože mě už po tolika telefonátech měl uloženého, zvedl mi to jen když jsem v týdnu volal z pevné linky z práce.

Tímto nenadávám, nepomlouvám, tohle byla realita. Stát se může cokoli a vždy se dá pochopit, že to časově nevyjde nebo do toho něco přijde, ale tímhle způsobem komunikace mi bohužel Straki dal jasně najevo, že mě má úplně u prdele. Přitom stačilo hned na začátku říct nemám čas, nebo chuť, nebo je to malej kšeft a kašlu na to, ale ne mě takovou dobu tahat za nos. :roll Na druhou stranu jsem se díky tomu přes Ferryho seznámil s Johnem, kterej mi to na Diag nastavil :super

Nemyslím si, že by to Straki dělal naschvál, nebo v tom bylo něco osobního vůči komukoli, jen to prostě takhle má nastavený. Zkus se na to Straki ale podívat z druhé strany z pohledu toho zákazníka, kterej se s tebou na něčem dohodnul. A lidi jako já, kteří si na spolehlivosti zakládají, tohle vnímají mnohem víc, než Ty.

S Hugem mám taky osobní zkušenost, jednali jsme spolu osobně několikrát a zkušenosti pouze 100% pozitivní, absolutní férovost a spolehlivost :super

Odesláno

Jeeejda.

Vy ted budete resit za kym jsem prijel a neprijel.

Jsem se po tomhle vlaknu rozhodl ze dokoncim auta ktere mam a pokud se nekomu nelibilo ze jsem prijel pozde neboi zatim vubec tak nebudu uz jezdit.

Alepson ne pro lidi kterim to prekazi.

Pokud to co delam ja,nikdo nedelal,tak nema sanci pochopit co to obnasi.

Ku*va proc soudite kdyz ani nemate sajn jake to je? !!!

Delal nekdo z Vas tady chytraku pres 3000 km za vikend??

tankovali jste nekdy v prubehu 3-4 dnu 3x plnou nadrz??

Proc porad otevirate drz*y?? !!

Tady to uz jde do poradnych intrik a na toto ja nemam silu,naladu,chut a ani cas.

Priklad:

Prijedu k cloveku na dohodnuty cas.Ten mne zdrzi treba o dve hodiny dele.

Samozrejme uz mam skluz.

Nemusim snad pokracovat.

A stalo se ze mne lidi zdrzi i pul dne.

tak uz do prcic prestante resit takove ptakoviny.

Dostal jsem nekolik SZ od clenu kteri se sem ani nevyjadrili a jen tuhle trapnost sleduji.

Dam na jejich rady.:papa:papa:papa:papa

PS: Dotycni lidi vedi o co jde.....

[upravil dne 1/6/13 10:26 od straki007]

Odesláno

Straki - já celé vlákno pochopil tak, že Tvým zásadním problémem je neschopnost komunikace. Ber to jak chceš, ale CHLAP když něco slíbí a vidí, že slib nebude moc splnit, udělá všechno pro to, aby se skontaktoval s protistranou a nějak se s ní dohodl. Nezvedání tydlifonu, což byl zásadní problém a důvod vzniku vlákna, k tomu určitě nepřispívá.

Mám názor zcela shodný s Ozzym56 - holt jsme jiný ročník a slovo chlapa je pro nás poměrně důležité.

Odesláno

Jenze ty si hochu pletes pojem a dojem...

Jestli si myslis ze ty mas praci a my se tady vsichni stourame do zadku, tak to.jsi malinko vedle. A nikdo tady neresi tvoje nabizene.sluzby , urcite je delas dobre to nezpochybnuji , ale.resime tu to ze mas chovani reznickeho psa! Tak se uz zamysli nad tim.kdo ti tady co pisle...

Kdyz mam naplanovane 3 zakazniky na den a ten me zdrzi ,coz je uplne normalni , zvednu.telefon a obvolam ty dalsi dva a posunu je. Pokud jsem v zapalu boje a ten dalsi zakaznik mi vola , zvednu to a vysvetlim mu ze je situlace takova a takova... on vi na cem je a uz ti nebude milionkrat volat , ty mas klid od telefonu a muzes makat... jenze kdyz.na.tebe nekdo ceka x hodin a ty mu ani nedas ze slusnosti vedet, borec ceka doma na.prdeli a nevi..... no tak to kdyby si prijel a ja byl na smluvenem miste,coz po peti hodinach asi tezko ,tak to by bylo na facaka... tak si uvedom to ,ze nejsi vytizeny jen ty , ale.i ostatni co na tebe cekaji! A to ze se nekde zdrzis je uplne normalni , ale patri k tomu i omluva a upozorneni pro druhou stranu aby vedel a necekal... delas takhle.z.lidi kreteny! Uvedom si to

A jestli te nekdo v tomhle podporuje do sz , tak me to vubec nezajima, az je.poseres jako nektere dalsi.lidi, jsem zvedavy jak se jim to bude.libit.....

Tohle tema neni traparna , to ty jsi trapny! Zamysli se chlapce

Odesláno

Dostavate 40 - 50 telefonu denne?

U toho proste pracovat nejde.

jak tady nekdo napsal.

Az se mi hlava uklidni a jsem v rovine tak odpovidam.

Kdyz ale dostanete 20 sms se zadosti o radu a mezi tim vsim je dulezita sms tak se stane ze to zapadne.

Berte to jak chcete.

Jak jsem psal.

Noikdy nic neslibuji.

A uz to budu v telefonatech zduraznovat.

Bossovi jsem i rekl ze nevim jestli to stiham do patku udelat.

Udelal jsem to.To ze se \"nepovedlo\"poslat v patek resp ctvrtek , za tohle si ruce nemuzu useknout.

Ja vim svoje a vim jak to bylo a urcite nemam za potreby se tady pred vama klanet a omlouvat se vam kdyz nevite o co slo.

Boss taky vedel ze jsem mu rikal ze to na postu proste nedam.

A ECU uz davno ma a neni schopen napsat jestli funguje nebo ne.

Tak a co si mam myslet o tom ja?

Odesláno

Tady nekteri jedinci nemaji nic jine na starost jen probirat veci jinych.

A hned kdyz nekomu se nevyhovi jak prostistrana chce tak hned sup vlakno jaky to je hajzel a nespolehlivec.

Neprijde ti toto trapne?

Vzdyt to je maximalni ubohost delat vlakna tohodle tipu.

Ano kdyz te nekdo ojebe tak ano.

Ale ne toto.......

Neni to jen na tebe.

Ale to je fuk.

Reste si to tady dal.

Do toho vlakna nemam za potreby uz lezt.

Muj nazor mate.

Odesláno

Nejlepší jsou rýpalové, kteří o tom vědí kulové.... Straki, já bych tohle neřešil, jsou tu stále lidi, kteří ti vděčí za pomoc a ti jsou důležití... :papa já bych tu na tvém místě už více nepsal a nenervoval se kvůli tomu :)

Odesláno

Lukasi, nikdo tady nezpochybnuje strakiho schopnosti, co se tyce kvality jeho prace (osobni zkusenost nemam, jen cerpam info z fora).

Chapu ho, ze nastane pracovni zdrzeni, ale na druhou stranu mi trochu pripada jako moje tchyne.

Naplanuje si 3 (v jeho pripade asi vice) aktivity na den, ktery jdou stihnout za idealnich podminek. Jenze ty idealni podminky nastanou tak ve 20% a pak se nervuje, ze nic nestiha.

Ja taky neslibuju terminy hned za sebou, protoze se vetsinou neco vyvrbi - treba predchozi zakaznik prijde pozdeji...

Odesláno
Ku*va proc soudite kdyz ani nemate sajn jake to je? !!!

Delal nekdo z Vas tady chytraku pres 3000 km za vikend??

tankovali jste nekdy v prubehu 3-4 dnu 3x plnou nadrz??

Proc porad otevirate drz*y?? !!

Ty brdo, po tehle Tve posledni reakci fakt vidim, ze Ty v te svoji aroganci nepripustis ani krapet z toho, co se Ti tady lidi snazi naznacit, a to jsem moje zkusenosti psal slusne a nejmírněji, jak jsem mohl. Jinak jsem totiz vzdycky nadaval do ***, kdyz ses na me pokazdy vysral, a Ty jsi jak zaslepenej a pises jestli nekdo vi co to je ujet tolik km... co to s tim ma spolecnyho??? Itinerař si delas sam a nemas si toho tolik planovat, a to ze se nekde zdrzis, neni duvod nezvednout telefon. Po tehle Tve reakci jsi u me klesl opravdu na dno, at jsi kvalitou odbornik, po lidske strance totalni chudak... :roll
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...