Hugo Boss Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 jelikož jsem tady před nedávnem četl přímo o tomhle členovi téma kde ho půlka klubu chválila , rád bych poprosil o kontakt na tohoto člena a pokud možno jiné než toto 723763888 jelikož tady to už 5dní nežije od té doby co mi měl něco vrátit nazpět... zatím nebudu dělat unáhlené závěry i když jsem už pěkně nasra.ý a vím že tento člen sem chodí dost často tak počkám na jeho vyjádření od víkendu nezvedá tel a neodepisuje na sms , slíbil jistou věc a od té doby se po něm slehla zem , samozřejmě kde nic tu nic ... zná mě, moje číslo použil už v minulosti několikrát a na klubu jsem taky celkem dobře k dohledání , tak kde je chyba? navštívil ho někdo v posledních dnech? díky [upravil dne 30/5/13 08:21 od HUGO BOSS]
Guest StibTo Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Pokud vim tak se s nim mnoho klubaku videlo v sobotu na Prazskem srazu pak musel kamsi odfrcet vic mi neprislusi napsat A mas tu jeho prezdivku zkomolenou ....
MilanF1 Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Ano, byl v sobotu dopoledne na měření výkonu a ladil několik HDiček. Poté odjel směr Mladá Boleslav. Za mě více říci nemohu, víc toho nevím.
ChouLu Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Poté psal do vlákna, že je doma a chystá se na slovač
oddie Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 v profilu má i slovenský mobil, pokud pamatuju.
Radek Hurvajz Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 to ma i na netu na strankach - http://www.straki007.cz/contact-us.html
Hugo Boss Odesláno 29. květen 2013 Autor Odesláno 29. květen 2013 díky, jinak když má několik zmeškaných hovorů a smsek tak je slušnost dát vědět, a kor když něco slíbí a ví že na to chvátám a lidi pro které to mám mě volají 10x źa den...
Tantor-BN Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Nepoteši...je to chrapunstvo... je najmenej poslať sms...potom tie výhovorky...
straki007 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 A co sakra nenapises o co jde? Co tady hned mate tendenci nekoho spinit.Kolik clenu mne tady nasralo a nikdy jsem na zadneho nic nenapsal.:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Dnes zjistim od bratranka ktery balik posilal co se stalo. Ti nezvednu telefon a hned pomlouvas. Jsem rozpaleny do ruda. Vic se tady rozepúisovat nebudu jelikoz na to nezbyva cas. Si tady ted vsichni mysli ze jsi mi poslal snad obyvaci stenu. PS:Tak doplnim.Delal jsem bossovi klonovani ecu na tu 206 kterou nemuze rozhybat. Potreboval ji rychle zpet tak jsem jeste posilal v patek bratranka na postu aby to poslal.Kde je chyba nevim.Zjistim. [upravil dne 1/6/13 21:01 od straki007]
Guest tokynecko Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 A na to Slovensko sa chystáš? Ešte stále nemám poriešený ten EGR, Michal sa mi nejako neozýva. 1,6 HDi, 66kW Picasso.
straki007 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 To uz sem radeji nikdy psat nebudu. Aby mne nekdo nechtel shanet a hledat........:D:D
Guest tokynecko Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 No si sám, čo tie veci ovládaš, mal by si sa podeliť o know-how. Si na roztrhanie.
ozzy56 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 o nouhau:D se asi dělit nebude...,ale možná bys měl zvolnit, při tomto vypětí máš určitě problémy i v rodině, i když penízky jsou příjemná věc...,nemám v úmyslu tě čertit, možná se jen zamyslet macka800 ohodnotil 1
straki007 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Legracky vas berou. Dnes bude turbicko. Jinak motor uz prede jako kote a jezdi pekne. Ödpo se ti ozvu. Ozzy: V rodine je to v poho. Mam svoje tempo a delam radeji od 5 rana ale v 17 jsem porad doma.Ikdyz je pravda ze pak se do 01-02 ucim:D
Hugo Boss Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 Hele já tě nepomlouvám, přečti si pořádně můj první příspěvek , jen sonduju co s tebou je jelikož jsem ti několikrát volal a psal sms a TY JSI VŮBEC NEREAGOVAL , tak to se na mě nezlob , ale slušnost je alespon odepsat, pak bych tady nic nepsal... SÁM VÍŠ ŽE NA TO AKUTNĚ SPĚCHÁM , ten borec mi volá 10x denně a já už nevím co mu mám říkat ... sice to není věc za 10tisíc, ale hýbe to s autem který několik desítek tisíc stojí a borec ho po mě chce :-) A DOBŘE SI TO PROČTI, NEPOMLOUVÁM TĚ , VŠE JE VE VŠÍ SLUŠNOSTI - ROZPÁLENÝ DO RUDA JSEM JÁ KDYŽ DĚLÁŠ MRTVÝHO BROUKA! STAČILO ZVEDNOUT MOBIL A NEBO ODEPSAT a říct mi , hele nestíhám zítra nebo mi alespon zaslat číslo balíku o které jsem tě žádal a já bych si to už dohonil...! mě jen sere ne to že to trvá, ale to že se zapíráš, proč?
Hugo Boss Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 já ti taky můžu vyfotit mojí práci, je jí tu daleko víc, ale i když někomu něco slíbím, umím zvednout telefon, ale když ho nezvednu jelikož jsem pod autem, zavolám zpět... smsky taky řeším, když vím kdo mi píše a nebo když je to neznámé číslo a jistý člověk se podepíše...
Recommended Posts