Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:)
Mladý námorník príde za kapitánom a vraví: "Pán kapitán, ako to, že keď všetci fajčíme ten istý tabak, tak ten váš je aj tak lepší ?"
Kapitán: "Vieš synak to si doňho musíš primiešať par chlpov z lona mladej dievčiny, až potom je to ono."
O par dni príde zas námorník za kapitánom: "Pán kapitán vyskúšal som to, ale ešte stále to nieje ono."
Podá kapitánovi fajku, on si ju znalecky poobzerá, zoberie do úst pobafká, povychutnáva a hovorí: "Trháš moc blízko pri riti."

Odesláno

Syn přijde domů s náušnicí v uchu. Když ho spatří otec, povídá: "Víš, synu, od nepaměti nosili náušnici v uchu buď piráti nebo buzeranti. Já se teď podívám z okna, a chraň tě Pán Bůh, jestli neuvidím tvojí loď!"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tati proč se moje sestra jmenuje rose?protože tvoje maminka miluje růže díky nemáš zač 2017 honda civic type R sedan

Odesláno

Ptá se manželka svého muže: Zlato, proč stojíš u okna, když zpívám?"
Muž odpoví: Aby si lidi nemysleli, že tě mlátím."

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tři nadržení trampové jdou krajem a vidí osamělou ovci.
První povídá: "Ty vole, kdyby to byla Pamela Anderson!"
"..anebo aspoň moje stará." přidá se druhý.
Třetí si jen povzdechne: "Jo, kdyby tak byla alespoň trochu větší tma."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Žena na policii hlásí, že jí někdo ukradl peněženku.
Policajt se ptá:
"A to jste necítila, jak vám na ni sahá?"
"Ale cítila, jenže jsem netušila,
že mi druhou rukou ukradne peněženku."

Odesláno (upraveno)

Ve třídě plné blondýnek říká učitelka studentkám: "Vy jste tak hloupé, že 80 procent z vás propadne!" Jedna blondýnka se ozve a říká: "Hahaha, tolik nás tu ani není

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Příjde kluk do lékárny a ukazuje pět.. Lékárník na něj kouká a říka: co pět? na čež kluk odpoví : pět tablet viagry, dnes ke mě příjde pět luxusních holek..

druhý den přijde kluk do lékárny a ukazuje deset.. Lékárník vytřeští oči a povídá : 10 tablet viagry? A kluk na to odpoví : ne, deset krémů na ruce, NEPŘIŠLY !! :( 

Upraveno uživatelem brixtr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...