Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

JIndřichův Hradec. Tento týden, respektive ve čtvrtek- ráno v cca 7:3 slunce, od cca9:30 zataženo, vítr . odpoledne trochu déšť . Pátek s přestávkami snad celý den pršelo a dnes dopoledne slunečno ale docela chladno, po obědě v asi 13:00 déšť a kroupy (malinké)  a chvíli teď večer jasno ale stále chladno. X dnů před tím bylo slunečno a teplota na trika a kraťasy a rána pak na kabáty-Nikoliv Kabáty!!

Odesláno (upraveno)

Dnes poctivě celý den pršelo. Stále mám zapnuté topení, nevzpomínám si, že bych někdy ještě v půlce května topil 😮 Ale statistiku si teda nevedu :D

Dnešní teplota (venku):

obrazek.png

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno (upraveno)

stačí mi 18, ale doslova chcípám, když přijedou ,mladí' 🙈(cca 50), zatopí na 25 a já se chodím ochlazovat ven 🤠, jinak obvykle jen večer lehce zatopím, nějaký ten rum a jdu spat  😉    ty ,noční' brikety jsou fakt super--ráno jsou stále tak žhavé, že stačí přidat suché dřevo a krb se roztopí 😯👍

Upraveno uživatelem ozzy56
  • O 3 týdny později...
Odesláno

konečně leje a bude prý i přes víkend 👍, tak doufám, že příští týden se to projeví ve studni,  dneska autem s barelama pro pitnou vodu, bo studna prázdná , jedna fůra 100 litrů, nechci auto přetěžovat 

Odesláno (upraveno)

jsem na chatě v Jeseníkách, tak to vidím bledě, ale je zataženo, tak uvidíme 😉, jde to na Ostravu, takže mimo nás... 😢

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...