Gabriel 307 Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Kurte: to si piš že kdyby jsem měl číslo tak máš hned sms,hlídat se to tady musí ... Citovat
ozzy56 Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Stifler Není rozumnější počkat na oficiální zdůvodnění výpadku fora, než podsouvat fantamagořiny? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Děkuju všem, kteří mi během výpadku nevolali - nebylo vás moc, ale o to víc si toho vážím. Noo, to je tim že jsi posledně řikal proč jsme ti nikdo nezavolal:D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 no ja cislo mam, ale nepsal bych, tak vypadlo, hlavni je, ze se to dalo do kupy. Da se ta svine nejak vysledovat? Ze bychom tam pustili par negru s klestema a letlampou Citovat
Laďa Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Ráno v 06 hod. jsem skončil noční, tak jsem vám to tady vypnul a jak jsem vstal cca okolo 12:30 hod. tak zase zapnul. Že se už nezlobíte? Citovat
ChouLu Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 no ja cislo mam, ale nepsal bych, tak vypadlo, hlavni je, ze se to dalo do kupy. Da se ta svine nejak vysledovat? Ze bychom tam pustili par negru s klestema a letlampou Přema by nestačil? Citovat
OK406 Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Dá se Kurte zjistit, kdo to zapříčinil popřípadě jak to provedl a podle toho učinit na příště opatření, aby se to už nemohlo stát? Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 no ja cislo mam, ale nepsal bych, tak vypadlo, hlavni je, ze se to dalo do kupy. Da se ta svine nejak vysledovat? Ze bychom tam pustili par negru s klestema a letlampou Scratchi nějak si nepochopil slovo \"NEGR\". Protože negry někam pošleš s ničím a z5 jedou z dvoukolákem(ktrerý jsi jim nedal) plným těch jejich PC a Měděnných drátů z rozvodů celé centrály... Až pojedeš do OVY tak se mrkni ven a uvidíš co je víznam toho slova.:-D :-D [upravil dne 19/2/13 18:10 od JJEENNDDAA] Citovat
Lucasao Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 ufff já už se lekl, že mi v práci blokli přístup na fórum Citovat
Péťa Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Děkuju všem, kteří mi během výpadku nevolali - nebylo vás moc, ale o to víc si toho vážím. Nemáš za co PS: Pověřil jsem Hurvajse (on se vlastně sám přihlásil - a nebýt jeho, ani o výpadku nevím). Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 no ja cislo mam, ale nepsal bych, tak vypadlo, hlavni je, ze se to dalo do kupy. Da se ta svine nejak vysledovat? Ze bychom tam pustili par negru s klestema a letlampou Scratchi nějak si nepochopil slovo \"NEGR\". Protože negry někam pošleš s ničím a z5 jedou z dvoukolákem(ktrerý jsi jim nedal) plným těch jejich PC a Měděnných drátů z rozvodů celé centrály... Až pojedeš do OVY tak se mrkni ven a uvidíš co je víznam toho slova.:-D :-D [upravil dne 19/2/13 18:10 od JJEENNDDAA] tem preci rikame indoevropane Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Hlavně že všichni chápou o kterých je řeč... Škoda jen že těm 5% dobrým, pracovitým a úspěšným romům to zbylých 98% kazí :-D Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 zato može určite nejaká organizovaná skupina natúňených hoňďákú Citovat
hawkey Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Hlavně že všichni chápou o kterých je řeč... Škoda jen že těm 5% dobrým, pracovitým a úspěšným romům to zbylých 98% kazí :-D Hele 5%+98%=103% .. To z matematického hlediska prostě není možné .. ledaže bys přidal ještě 3/4 jiné menšiny .. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Ano počítáš správně, ale já jakožto člověk žijící v těmito lidmi osídleném městě, již dnes počítám s pěti přiznanými z šesti narozených dětí na jeden vrh samice.... Samozřejmě cca občas vrhají i několikrát do roka... Citovat
Stifler Odesláno 4. duben 2013 Autor Odesláno 4. duben 2013 Zase mi dnes nešlo přihlášení do klubového emailu a na fórum. Nějaký hacker nás opět napadl? Citovat
vendelinek Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 jj,nešlo,ale dneska relativně brzy obnoveno:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.