Stifler Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Vím, že tady již bylo pár vláken věnovaných výpadkům fóra, ale v těch sekcích a podsekcích to nemůžu nějak dohledat, tka zakládám nové vlákno. Dneska skoro celé dopoledne nefungovalo fórum a ani hl. strana klubu. Předpokládám, že to byla \"plánovaná odstávka\" nebo údržba, o které se vědělo dopředu, ale budu se opakovat již po několikáté - nelze sdělit nám všem, že k výpadku dojde? Např. upozornění do hromadné SZ, která není newsletterem nebo na fóru, ale jinak než jen do nějakého vlákna. Nejlepší by bylo upozornění tam, co se zobrazuje červeným textem upozornění na nadcházející srazy a další významné události (\"Novinky a změny\"). Pokud jsem měl výpadek jen já na PC a mobilu nebo upozornění někde týden viselo, tak se omlouvám, ale v opačném případě bych byl rád, kdyby se přihlásil někdo, kdo by byl ochotný upozornění o výpadku ohlásit předem, pokud ho zamýšlí realizovat. Děkuji. Citovat
ChouLu Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Nebylo to v plánu, ale někdo nás napadl.. už po druhé za 24 hodin Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 a na zaklade ceho predpokladas ze se jednalo o planovanou udrzbu ? Citovat
Mysak_Bob Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 hmm, ale je nas tu - zavislaku - behem 10-ti minut, co se to rozbehlo je nas tu pres 70 online Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Myslim Stiflere ze kdyby slo o planovanou udrzbu dozvime se to. Neboj. Bohuzel je to tak jak pise ChouLu .... Nekdo se \"nudil\" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 psal jsem Pe.Trovi mms závisláku je tady dost tady je screen z mobilu co jsem posílal taky jsem si myslel že to bylo v plánu:myslim Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Pardon nez nas zas nekdo napadne tak se vam budu snazit poslat vsem sz mejl a newsletter pardon ze jsme takovi trotlove .boze ty to vidis. Zatim vime jen ze se sem nekdo dostal zkrze fòrum a zacal neco pretahovat datama Vcera taky alè jen chvilicku, zrejme testoval zdali to pujde ci si tohovsimnem cico. Citovat
ChouLu Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Právě od PeTra jsem dostal odpověď, že to někdo bouchnul... a že kluci se snaží vše nahodit zpět (děkujem jim) Citovat
Cinicman Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Už nech sú tie nové stránky... lebo takéto absťáky mi neprospievajú... Citovat
Marcel00 Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 boze zas riesite traposiny... tak vypadlo, aj keby tak co... Citovat
MJSytic Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Planovana, neohlasena udrzba pres den? Maminko, vidis to?! Citovat
pipistrel Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 to je tak ked niekto predpoklada skor ako dostane vysvetlenie ale sa treba si rypnut ze Citovat
Marcel00 Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 ako keby niekoho mzda bola zavisla na P-C fore... Citovat
Kurt Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Děkuju všem, kteří mi během výpadku nevolali - nebylo vás moc, ale o to víc si toho vážím. Citovat
godzila.01 Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 No já byl včera neštastnej, potřeboval jsem pro někoho z PC poslat balík a adresu jsem měl v SZ..... Naštěstí se to nahodilo relativně brzo, tak se všecko stihlo, ale už na mne šli mrákoty [upravil dne 20/2/13 11:35 od godzila.01] Citovat
Lihous Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 JJ me v nedeli tusim neslo pro zmenu AUKRO.CZ Asi je nejake \"chripkove obdobi\" Citovat
Cinicman Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Děkuju všem, kteří mi během výpadku nevolali - nebylo vás moc, ale o to víc si toho vážím. Sakra... nemám číslo, inak by som zavolal... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.