pipistrel Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Pratele kamaradi neviem ci uz tu niekedy padol takyto navrh ale kedze mame plesove obdobie tak ma napadlo ci by nestalo za to pokusit sa nieco taketo spachat co vy na to? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Hmm, zajimavej napad, ale každej si musí vzít sebou nějakou tu polovičku, protože Pežoťaček je tu nějak pomálu:D Citovat
OK406 Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Zajímavý nápad, ale je okolo toho mnoho práce a financí. Poznal jsme to, když měli děti maturitní plesy. Citovat
pipistrel Odesláno 1. únor 2013 Autor Odesláno 1. únor 2013 Radku jasne ze s polovickami tak ako sa patri. Citovat
agresssor Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Napad je to dobrej, ale musis sehnat sponzory ktery by ti dodali ceny do tomboly, pak nejaky finance na zaplaceni treba kapelky, nejakyho programu, a hlavne salu. A taky by musela bejt hodne velka ucast, abys nemel drahy listky a vubec ti tam nekdo prisel.... Citovat
ozzy1 Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 zorganizovat ples není žádná prdel. Nyní jeden organizujeme v 6 lidech a doufáme , že to vyjde. Lidi máme již zajištěné, cca 260 . Tak jen pevně věřím, že nám to pokreje výdaje.Děláme na tom cca 3 měsíce. Citovat
pipistrel Odesláno 1. únor 2013 Autor Odesláno 1. únor 2013 Je jasne ze to neni tyzdnova zalezitost. Len mozno do buducna taky napad napriklad namiesto zrazu maleho. Citovat
Péťa Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Kolik vas tam bude? Deset? Se mnou nepočítej, na plesy nechodím. Ani na firemní, které mám povinně Citovat
oddie Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 O tomhle jsem uvažoval kdysi dávno, před hodně lety, ještě když jsem byl s bývalou, s kterou jsem tancoval. Ale zorganizovat vyloženě Peugeotclubový ples je podle mě utopie. Citovat
jofo Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 No ak si vsimnete tak na plesy nechodia len ludia uzko spojeny s danou spolocnostou ktora to organizuje. Nikde nie je povedane ze sa musia plesu zucastnit len clenovia PC. A tiez nie je dane ze musi byt mi nimalne 100 ludi. Bol som na viacerych plesoch kkde bola ucast o 50 ludoch a zabava teda skvela. A rok po roku sa to zvacsovalo a zvacsovalo. Na zaciatok by stacilo mala miestnost-nejaka hasicarna alebo skolsky klub alebo co. A bolo by. Tombola nemusi byt nic extra,..... Hlavne aby sa clovek dobre citil a bol v pohode. Je to nieco podobne ako zraz, len je clovek inac obleceny. A nakoniec sa natrunkuje aj tak. Aj ked je pravda ze organizovat nieco take je dost narocne. A neda sa aby bol v tom len jeden clovek. Vsetko je len o ludoch. Citovat
jofo Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Toho roku nestihnem pomoct, ale buduci rok ratajte so mnou na 100 percent. Citovat
ChouLu Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Sranda to zařídit není, ale jde to Náš maturiťák jsme měli například ve Velkém Beranově Sál 29 tisíc a 600 se tam vejde bez problému. Alkohol a pití jsme si zajistili z velkoskladu a zapůjčili si jej, zaplatilo se pouze to co se nevrátilo. Měli jsme najmuté 4 lidi na výčep/panáky a hromada peněž se vydělala ještě na tomto. Lístek stani/sezeni 100/160Kč a na ples příšlo odhadem 450 lidi... a vydělalo se kolem 50 tisíc navrh. Samozřejme jsou v tom započítány všechny výdaje.. balonky,kapela atd Za mě ples klidně Citovat
Medvěd Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Jsem na tom podobně jako Péťa - jediný ples, na kterém jsem kdy byl, byl můj maturiťák (a i to jen kvůli tomu, že tam byla celá třída). Docela mně baví představa, jak se na ples sjíždějí pežoťáci z celé republiky, když na velký víkendový sraz má spousta lidí problémy s dálkou. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Naprosto souhlasím s Medvědem. Na srazy nikdo nejezdí a na ples přijede? Taky jsem měl možnost organizovat ples a nikdy více. A to byl firemní ples kde s tím pomáhala spousta lidí. Koukněte se kolik lidí jede na Zimní klouzání a nekoukejte jen do přihlašovadla, psal Pe.Tr že už minimálně 12 lidí se odhlásilo. Nejedou ani Ti co to mají za humny, někteří dokonce proto, že to mají za humny Pro některé to je jako vždy daleko, další zase nemají peníze ..... Na srazy jezdím rád, na plesy jen z donucení, takže se mnou nepočítejte. Citovat
MilanF1 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Možná SK členů by se sešlo dost, však účasti na jejich srazech jsou velmi dobré. V CZ tomu moc nevěřím, tedy pokud by to měl být pouze ples pro P-C. Navíc se mnou taky nelze počítat. Nesouhlasím s tím, že jsme jenom jinak oblečeni, pokud budete chtít, klidně na sraz pojedu v obleku ... ale to bych tam asi vypadal divně ... Citovat
Pinďa Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Jsem na tom podobně jako Péťa - jediný ples, na kterém jsem kdy byl, byl můj maturiťák (a i to jen kvůli tomu, že tam byla celá třída). Docela mně baví představa, jak se na ples sjíždějí pežoťáci z celé republiky, když na velký víkendový sraz má spousta lidí problémy s dálkou. Tak koukám, že nás neplesáků je tu více. Já nebyl ani na maturitním (byl jsem pryč a už si nepamatuji proč) a na další mě to netáhlo ani netáhne. Nechodím ani na firemní i když vstupné je zadarmo. [upravil dne 2/2/13 15:41 od Pinďa] Citovat
punkac Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 plesy byly fajn. Tak do petadvaceti jsem chodil. Pak me to prestalo nejak bavit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.