Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Napad je to dobrej, ale musis sehnat sponzory ktery by ti dodali ceny do tomboly, pak nejaky finance na zaplaceni treba kapelky, nejakyho programu, a hlavne salu. A taky by musela bejt hodne velka ucast, abys nemel drahy listky a vubec ti tam nekdo prisel....

Odesláno

zorganizovat ples není žádná prdel. Nyní jeden organizujeme v 6 lidech a doufáme , že to vyjde. Lidi máme již zajištěné, cca 260 . Tak jen pevně věřím, že nám to pokreje výdaje.Děláme na tom cca 3 měsíce.

Odesláno

O tomhle jsem uvažoval kdysi dávno, před hodně lety, ještě když jsem byl s bývalou, s kterou jsem tancoval. Ale zorganizovat vyloženě Peugeotclubový ples je podle mě utopie.

Odesláno

No ak si vsimnete tak na plesy nechodia len ludia uzko spojeny s danou spolocnostou ktora to organizuje. Nikde nie je povedane ze sa musia plesu zucastnit len clenovia PC. A tiez nie je dane ze musi byt mi nimalne 100 ludi. Bol som na viacerych plesoch kkde bola ucast o 50 ludoch a zabava teda skvela. A rok po roku sa to zvacsovalo a zvacsovalo. Na zaciatok by stacilo mala miestnost-nejaka hasicarna alebo skolsky klub alebo co. A bolo by. Tombola nemusi byt nic extra,..... Hlavne aby sa clovek dobre citil a bol v pohode. Je to nieco podobne ako zraz, len je clovek inac obleceny. A nakoniec sa natrunkuje aj tak.:D

Aj ked je pravda ze organizovat nieco take je dost narocne. A neda sa aby bol v tom len jeden clovek. Vsetko je len o ludoch.

Odesláno

Sranda to zařídit není, ale jde to :)

Náš maturiťák jsme měli například ve Velkém Beranově :) Sál 29 tisíc a 600 se tam vejde bez problému. Alkohol a pití jsme si zajistili z velkoskladu a zapůjčili si jej, zaplatilo se pouze to co se nevrátilo. Měli jsme najmuté 4 lidi na výčep/panáky a hromada peněž se vydělala ještě na tomto. Lístek stani/sezeni 100/160Kč a na ples příšlo odhadem 450 lidi... a vydělalo se kolem 50 tisíc navrh.

Samozřejme jsou v tom započítány všechny výdaje.. balonky,kapela atd :)

Za mě ples klidně :)

Odesláno

Jsem na tom podobně jako Péťa - jediný ples, na kterém jsem kdy byl, byl můj maturiťák (a i to jen kvůli tomu, že tam byla celá třída).

Docela mně baví představa, jak se na ples sjíždějí pežoťáci z celé republiky, když na velký víkendový sraz má spousta lidí problémy s dálkou.

Odesláno

Naprosto souhlasím s Medvědem. Na srazy nikdo nejezdí a na ples přijede? Taky jsem měl možnost organizovat ples a nikdy více. A to byl firemní ples kde s tím pomáhala spousta lidí. Koukněte se kolik lidí jede na Zimní klouzání a nekoukejte jen do přihlašovadla, psal Pe.Tr že už minimálně 12 lidí se odhlásilo. Nejedou ani Ti co to mají za humny, někteří dokonce proto, že to mají za humny :( Pro některé to je jako vždy daleko, další zase nemají peníze ..... Na srazy jezdím rád, na plesy jen z donucení, takže se mnou nepočítejte.

Odesláno

Možná SK členů by se sešlo dost, však účasti na jejich srazech jsou velmi dobré. V CZ tomu moc nevěřím, tedy pokud by to měl být pouze ples pro P-C. Navíc se mnou taky nelze počítat. Nesouhlasím s tím, že jsme jenom jinak oblečeni, pokud budete chtít, klidně na sraz pojedu v obleku ... ale to bych tam asi vypadal divně ...:myslim

Odesláno
Jsem na tom podobně jako Péťa - jediný ples, na kterém jsem kdy byl, byl můj maturiťák (a i to jen kvůli tomu, že tam byla celá třída).

Docela mně baví představa, jak se na ples sjíždějí pežoťáci z celé republiky, když na velký víkendový sraz má spousta lidí problémy s dálkou.

Tak koukám, že nás neplesáků je tu více. Já nebyl ani na maturitním (byl jsem pryč a už si nepamatuji proč) a na další mě to netáhlo ani netáhne.

Nechodím ani na firemní i když vstupné je zadarmo.

[upravil dne 2/2/13 15:41 od Pinďa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...