Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podobné téma jsem nenašel.

Co se spadlým stropem? Jde o ten látkový. Odlepil se od toho molitanu.

Plánuji výměnu šíbru, může mi někdo napsat, jak nejlépe se s tím poprat a jestli jde ze stropu sundat třeba celá stropnice a doma to v klidu nalepit? (Doporučení na lepidlo také uvítám.)

Díky

Odesláno

Za mě mohu doporučit lepidlo Fix All :) a pokud chceš fakt sílu, tak jejich verzi EXTRA.. lepím s tím např lišty na kabely na zeď.... a urveš spíš kus omítky, než lištu :D

Odesláno

v pohodě sundáš celou stropnici, ač nevím jak v kombíku..sám sem ji sundával v sedanu, ale postup bude určitě stejný, chce to oddělat clony proti slunci, středový panel se světlem, dále vrchní madla a komplet plasty kolem dveří...a vidím že máš i šíbr..tak tam oddělat okolo takovou gumovo-látkovou lištu, a jestli se nemylím, tak by ta stropnice měla držet ještě na pár suchých zipech, které jsou vždycky na místech kde je vystužená střecha

[Edited on 6/1/13 18:12 by KingSpade]

Odesláno
sedan a kombi čili break je rozdíl u breaku máš zadní kufr volný ,jde to u breaku lépe vyndat než u sedanu .

jj to máš pravdu..vytáhnout ji ze sedanu chce pevné nervy :D

Odesláno
Za mě mohu doporučit lepidlo Fix All :) a pokud chceš fakt sílu, tak jejich verzi EXTRA.. lepím s tím např lišty na kabely na zeď.... a urveš spíš kus omítky, než lištu :D

EXTRA jsem nenašel. Myslíš turbo?

Odesláno

EXTRA jsem nenašel. Myslíš turbo?

Ano myslel jsem Turbo a napsal jsem extra :) Omlouvám se :papa

Odesláno

Mám také odlepenou látku od stropnice, zatím jsem to vyřešil takovou tenkou plastovou lištou, která látku tiskne ke stropu a je zasunutá za plasty B-sloupku.

Řeším jestli sundat stropnici a pak to lepit, někdo tu říkal, že se látka špatně vypíná a nebude to jako původně. Je třeba si s tím vyhrát a na to asi nemám nervy. Proto mám v plánu spíš zdravou stropnici koupit.

Odesláno

Petrikj: pokud máš možnost koupit zdravou stropnici, tak bych to na tvém místě tak udělal, než se patlat s tou starou. Mě se taky ten potah odlepil na dvou místech, zrovna pod čelním a zadním oknem v rozích, takže přemýšlím taky buď o koupi zdravé, nebo přečalounit starou

Odesláno
Koupit jinou stropnici, lepit to nemá cenu.

To by bylo lepší, ale aby se brzy neodlepila...

V tomhle je zrovna ten blbě hnědej interiér...

A pak, jak jsem zjistil, 405 je na díly asi drahá. Musím lépe hledat, protože nevěřím, že každý chce za díly na 405 ty neskutečné ceny které jsem párkrát slyšel. :blicismajlik

O tom, že bych to udělal lepidlem ve spreji, jsem také uvažoval. Teď jde jen o to, aby se stropnice pak nezcvrkla...

Odesláno

Blbost. Sám jsem teď vyhodil tři téměř kompletní auta, protože díly z toho nikdo nechce a ta moje mrcha se ne a ne rozbít.

Stropnici koupit novou, hezky to asi nenalepíš.

[upravil dne 7.1.2013 02:20 od Tomhais]

Odesláno
Blbost. Sám jsem teď vyhodil tři téměř kompletní auta, protože díly z toho nikdo nechce a ta moje mrcha se ne a ne rozbít.

Bohužel v okolí Prahy dělají ze 405 vzácnost.

Novou - jako v metráži?

Odesláno

Marceli - nabízel jsem tu v létě bráchovu 405ku s padlým motorem, nakonec šla za 1500,- Kč. To je drahá?

[upravil dne 8/1/2013 02:03 od Medvěd]

Odesláno

Škoda, že jsem o tom nevěděl, potřeboval bych nějaké drobnosti blbosti.

Jsi zapomněl že tu mám i 405 viď? ;)

Marceli - nabízel jsem tu v létě bráchovu 405ku s padlým motorem, nakonec šla za 1500,- Kč. To je drahá?

[upravil dne 8/1/2013 02:03 od Medvěd]

Pokud vím, tak jsi mi o tom volal. To byl ten motor co byl trápenej až do Francie nebo kam?

Mě jde o díly - přijet, vymontovat a odebrat, rozumně se domluvit na ceně.

Potřeboval jsem tedy díly, ne celé auto - akorát by s tím byli další starosti.

Měl jsi ji zkusit na Aukro - občas nechápu, za kolik je tam někdo schopen 405 vydražit...

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...