Marcel505 Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Podobné téma jsem nenašel. Co se spadlým stropem? Jde o ten látkový. Odlepil se od toho molitanu. Plánuji výměnu šíbru, může mi někdo napsat, jak nejlépe se s tím poprat a jestli jde ze stropu sundat třeba celá stropnice a doma to v klidu nalepit? (Doporučení na lepidlo také uvítám.) Díky Citovat
ChouLu Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Za mě mohu doporučit lepidlo Fix All a pokud chceš fakt sílu, tak jejich verzi EXTRA.. lepím s tím např lišty na kabely na zeď.... a urveš spíš kus omítky, než lištu Citovat
KingSpade Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 v pohodě sundáš celou stropnici, ač nevím jak v kombíku..sám sem ji sundával v sedanu, ale postup bude určitě stejný, chce to oddělat clony proti slunci, středový panel se světlem, dále vrchní madla a komplet plasty kolem dveří...a vidím že máš i šíbr..tak tam oddělat okolo takovou gumovo-látkovou lištu, a jestli se nemylím, tak by ta stropnice měla držet ještě na pár suchých zipech, které jsou vždycky na místech kde je vystužená střecha [Edited on 6/1/13 18:12 by KingSpade] Citovat
KingSpade Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 sedan a kombi čili break je rozdíl u breaku máš zadní kufr volný ,jde to u breaku lépe vyndat než u sedanu . jj to máš pravdu..vytáhnout ji ze sedanu chce pevné nervy Citovat
Péťa Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Za mě mohu doporučit lepidlo Fix All a pokud chceš fakt sílu, tak jejich verzi EXTRA.. lepím s tím např lišty na kabely na zeď.... a urveš spíš kus omítky, než lištu EXTRA jsem nenašel. Myslíš turbo? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Na tohle je dost dobrý lepidlo ve spreji, při aplikaci maš jistotu že ti to nikde neproteče Citovat
ChouLu Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Za mě mohu doporučit lepidlo Fix All a pokud chceš fakt sílu, tak jejich verzi EXTRA.. lepím s tím např lišty na kabely na zeď.... a urveš spíš kus omítky, než lištu EXTRA jsem nenašel. Myslíš turbo? Ano myslel jsem Turbo a napsal jsem extra Omlouvám se Citovat
Petrikj Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Mám také odlepenou látku od stropnice, zatím jsem to vyřešil takovou tenkou plastovou lištou, která látku tiskne ke stropu a je zasunutá za plasty B-sloupku. Řeším jestli sundat stropnici a pak to lepit, někdo tu říkal, že se látka špatně vypíná a nebude to jako původně. Je třeba si s tím vyhrát a na to asi nemám nervy. Proto mám v plánu spíš zdravou stropnici koupit. Citovat
KingSpade Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Petrikj: pokud máš možnost koupit zdravou stropnici, tak bych to na tvém místě tak udělal, než se patlat s tou starou. Mě se taky ten potah odlepil na dvou místech, zrovna pod čelním a zadním oknem v rozích, takže přemýšlím taky buď o koupi zdravé, nebo přečalounit starou Citovat
oddie Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Koupit jinou stropnici, lepit to nemá cenu. Citovat
Marcel505 Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 Koupit jinou stropnici, lepit to nemá cenu. To by bylo lepší, ale aby se brzy neodlepila... V tomhle je zrovna ten blbě hnědej interiér... A pak, jak jsem zjistil, 405 je na díly asi drahá. Musím lépe hledat, protože nevěřím, že každý chce za díly na 405 ty neskutečné ceny které jsem párkrát slyšel. O tom, že bych to udělal lepidlem ve spreji, jsem také uvažoval. Teď jde jen o to, aby se stropnice pak nezcvrkla... Citovat
Tomhais Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Blbost. Sám jsem teď vyhodil tři téměř kompletní auta, protože díly z toho nikdo nechce a ta moje mrcha se ne a ne rozbít. Stropnici koupit novou, hezky to asi nenalepíš. [upravil dne 7.1.2013 02:20 od Tomhais] Citovat
P607Olda Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Na Š105 jsem to lepil lepidlem, které jsem tam vstřikoval injekcí. Ale fleky byly vidět, chtělo by to nějaké míň nasákavé lepidlo. Citovat
Marcel505 Odesláno 8. leden 2013 Autor Odesláno 8. leden 2013 Blbost. Sám jsem teď vyhodil tři téměř kompletní auta, protože díly z toho nikdo nechce a ta moje mrcha se ne a ne rozbít. Stropnici koupit novou, hezky to asi nenalepíš. [upravil dne 7.1.2013 02:20 od Tomhais] Bohužel v okolí Prahy dělají ze 405 vzácnost. Novou - jako v metráži? Citovat
Medvěd Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Marceli - nabízel jsem tu v létě bráchovu 405ku s padlým motorem, nakonec šla za 1500,- Kč. To je drahá? [upravil dne 8/1/2013 02:03 od Medvěd] Citovat
Marcel505 Odesláno 14. leden 2013 Autor Odesláno 14. leden 2013 Blbost. Sám jsem teď vyhodil tři téměř kompletní auta, protože díly z toho nikdo nechce a ta moje mrcha se ne a ne rozbít. Stropnici koupit novou, hezky to asi nenalepíš. [upravil dne 7.1.2013 02:20 od Tomhais] Škoda, že jsem o tom nevěděl, potřeboval bych nějaké drobnosti blbosti. Jsi zapomněl že tu mám i 405 viď? Marceli - nabízel jsem tu v létě bráchovu 405ku s padlým motorem, nakonec šla za 1500,- Kč. To je drahá? [upravil dne 8/1/2013 02:03 od Medvěd] Pokud vím, tak jsi mi o tom volal. To byl ten motor co byl trápenej až do Francie nebo kam? Mě jde o díly - přijet, vymontovat a odebrat, rozumně se domluvit na ceně. Potřeboval jsem tedy díly, ne celé auto - akorát by s tím byli další starosti. Měl jsi ji zkusit na Aukro - občas nechápu, za kolik je tam někdo schopen 405 vydražit... Citovat
kokosák Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 To Marcel505: ještě jsou potřeba nějaké ty díly? Citovat
Marcel505 Odesláno 1. únor 2013 Autor Odesláno 1. únor 2013 To Marcel505: ještě jsou potřeba nějaké ty díly? Možná něco ano, co máš k dispozici? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.