HORAL406 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Dobrý večer všem fanouškům tohoto krásného vozítka. Auto vlastním sice více jak 2roky, ale až dnes jsem si zavedl domů internet...no a první co jsem udelal bylo, že jsem se regnul na vaše stránky:papa Mám velmi spolehlivý kousek v černé metalíze, již MUX verze, bohudík bez FAP, žádný tuning, žádné úpravy krom slepeného podtlakového čidla:aut, bez tempomatu i výhřevu sedadel, digiklima atd, prostě klasika... Až se prokoušu k tomu jak vložit fota, hned nahodím....vím, že se musí zmenšit.... Všem krásný večer.... Citovat
Pepito Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Tak Tě tu vítáme a ať Ti Pežotek nadále slouží A snad se uvidíme na nějakém srazíku Citovat
Ferry Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 vitej a vlakno si zaloz v sekci Nase kary - odkaz zde http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=122 Citovat
MilanF1 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Velmi tě tu vítáme a mnoho spokojených kilometrů třeba i po cestě na nějaký sraz. Vzhledem k tomu, že toto vlákno bude nejspíše prezentace tebe a tvého plechového miláčka, bude nejspíše v dohledné době adminy přesunuta do sekce Naše káry - 406, aby jsi to pak zbytečně nehledal v modelech. Citovat
HORAL406 Odesláno 2. listopad 2012 Autor Odesláno 2. listopad 2012 Jj, své vlákno v této sekci založím eventuelně později. Jina na jednom minisrazu jsem již byl, pořádal ho uživatel Džana v Seifech u Trutnova.....hrozná smršt:) Citovat
HORAL406 Odesláno 2. listopad 2012 Autor Odesláno 2. listopad 2012 Kdepak, tímto minivláknem jsem vás chtěl pouze pozdravit, dále se tu rozepisovat nehodlám...přesto díky za upozornění Citovat
Medvěd Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Horale - modří vědí, že s Džáňou je to děsná smršť prostě vždycky. jinak vítej mezi námi Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 No nazdar, vitej mezi námi. Počitám že jsem tě na to sraziku viděl;) http://radekhurvajz.rajce.idnes.cz/2._Minisraz_Trutnov%2C_Retrokemp_Sejfy_2010/ [upravil dne 3/11/12 00:54 od Radek Hurvajz] Citovat
Péťa Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Tak to jsme se také potkali Můžeš se nějak na fotce označit? Já jsem ten, co má ruce v bok: http://radekhurvajz.rajce.idnes.cz/2._Minisraz_Trutnov%2C_Retrokemp_Sejfy_2010/#P8145881.jpg Citovat
Bigbadjohn Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Nazdar Horale, vítám Tě taky na klubu. My dva bychom se mohli vidět i dřív než na nějakém srazu, když bydlíme v jednom městě (no spíš to je vesnice ). Mě určitě nepřehlídneš, zelená cé osma tu asi jiná nejezdí, ale většinou s ní jezdí manželka. Přeju hodně kilometrů bez poruch a nehod Citovat
HORAL406 Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 jÁ JSEM TEN S NOHAMA KŘÍŽEM:) No a ta blondýna je moje paní, na nás se zapomenout nedá-nejvyšší pár z Krkonoš Citovat
Péťa Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Tak to už vím Je paráda, že jsi tady. Těším se na další setkání, na vás se opravdu nedá zapomenout. Citovat
HORAL406 Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 Peta: doufám, že v dobrém:papa Bigbagjohn: tak sejít se můžeme určitě, jen nevím jestli s tebou, nebo tvou ženou, když s C8 jezdí spíše tvá žena...:D:D Citovat
Bigbadjohn Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Horal406: No klidně se můžem sejít všichni Teď už jsme teda z Vrchlabí tři, ještě Minimaxa. Citovat
HORAL406 Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 jj, slyšel jsem..žárovky... Citovat
Stifler Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Tož tě tu vítám, Bohůšu. Taky ti furt slibuju návštěvu ve Vrchlabí na vlakáči, ale furt to nějak nevychází... A to občas projedu okolo,abych viděl, jestli tam tvé HDIcko stojí...viděl jsem ho tam snad jen jednou, ale když jedu okolo, tak obvykle spěchám. sice už nemám svou 406ku Luciferku, ale snad by ses se mnou ještě bavil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.