Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý večer všem fanouškům tohoto krásného vozítka. Auto vlastním sice více jak 2roky, ale až dnes jsem si zavedl domů internet...no a první co jsem udelal bylo, že jsem se regnul na vaše stránky:papa

Mám velmi spolehlivý kousek v černé metalíze, již MUX verze, bohudík bez FAP, žádný tuning, žádné úpravy krom slepeného podtlakového čidla:aut, bez tempomatu i výhřevu sedadel, digiklima atd, prostě klasika...:roker

Až se prokoušu k tomu jak vložit fota, hned nahodím....vím, že se musí zmenšit....

Všem krásný večer....

Odesláno

Velmi tě tu vítáme a mnoho spokojených kilometrů třeba i po cestě na nějaký sraz.

Vzhledem k tomu, že toto vlákno bude nejspíše prezentace tebe a tvého plechového miláčka, bude nejspíše v dohledné době adminy přesunuta do sekce Naše káry - 406, aby jsi to pak zbytečně nehledal v modelech.

Odesláno

Jj, své vlákno v této sekci založím eventuelně později. Jina na jednom minisrazu jsem již byl, pořádal ho uživatel Džana v Seifech u Trutnova.....hrozná smršt:)

Odesláno

Nazdar Horale, vítám Tě taky na klubu. My dva bychom se mohli vidět i dřív než na nějakém srazu, když bydlíme v jednom městě (no spíš to je vesnice :D ). Mě určitě nepřehlídneš, zelená cé osma tu asi jiná nejezdí, ale většinou s ní jezdí manželka.

Přeju hodně kilometrů bez poruch a nehod :papa

Odesláno

Peta: doufám, že v dobrém:papa

Bigbagjohn: tak sejít se můžeme určitě, jen nevím jestli s tebou, nebo tvou ženou, když s C8 jezdí spíše tvá žena...:D:D:D

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Tož tě tu vítám, Bohůšu. Taky ti furt slibuju návštěvu ve Vrchlabí na vlakáči, ale furt to nějak nevychází... A to občas projedu okolo,abych viděl, jestli tam tvé HDIcko stojí...viděl jsem ho tam snad jen jednou, ale když jedu okolo, tak obvykle spěchám. :mad: sice už nemám svou 406ku Luciferku, ale snad by ses se mnou ještě bavil. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...