Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

na 125ccm motorku s automatickou převodovkou stačí jen řidičák sk. B

Recommended Posts

Odesláno

No to je pěkný ... ale pro mě to není, já bych si troufnul maximálně na Babettu, ale snad s tou mohu už teď, ne? Ono mi stačilo tlačit nějaký skútr a měl jsem problém ho udržet v přímém směru, takže já na jednu stopu - bojím:bojim bojím :bojim - na kole jezdím, ale tohle ne ...

Doufám, že není moc těch co já, ale s tím rozdílem, že sednou a nabijou si někde hubu ...

Odesláno

no tak urcite zajimave ty prdici 50 jsou o nicem ale pro nas co bydli v panelaku je to stejne na dve veci. A o tom ze si to nekdo koupi aby usetril taky pochybuju vetsina lidi by stejne mela auto a k tomu skutra a kdyz clovek spocita naklady na porizeni + provoz toho skutra a muze na tom jezdit tak 60 dni v roce tak nic moc! docela me dostala veta \"Největší radost z novinky mají motoristé uvažující o lacinějším způsobu dopravy (spotřeba běžně 3 l/100 km) a pak samozřejmě prodejci skútrů.\" ja mam ted na palubaku rovne 4l/100km :cool:

Odesláno

Vítek1: Jak 60 dnů v roce? :o:D Tam není omezení, že na tom můžeš jezdit jen když svítí sluníčko a je 30 nad 0 :D

Pro mne na cestování 20km do práce úplně ideální - 20min do práce a 20min z práce :D:super

Odesláno

zdarec ;) mam 50 a jezdím skoro pořád pokud neprší nebo pokud není sníh dokonce jsem jel do prace (cca 10 Km)když bylo -7°C ale to už byl extrém,vím o tom uz dlouho a sleduji to jen nevim jestli najdu prachy na 125

Odesláno
Vítek1: Jak 60 dnů v roce? :o:D Tam není omezení, že na tom můžeš jezdit jen když svítí sluníčko a je 30 nad 0 :D

Pro mne na cestování 20km do práce úplně ideální - 20min do práce a 20min z práce :D:super

no moc blazu co na tom jezdi v desti a v mrazu neni a v tech 30 stupnich to po meste taky neni sranda - chce to dobre odvetranou helmu

Odesláno

Na skútry zimáky existujou. Pak taky existuje teplý oblečení a termoprádlo, čili nevidím důvod, proč by se na tom nedalo jezdit v zimě.

Mně akorát přijde divný, že ten, kdo dělal papíry na Mko, bude teď mít stejný oprávnění, kterej v životě na ničem jednostopým s motorem neseděl a papíry udělal ve Favoritu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...