Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobre rano,

mam problem, kdyz mi vykradli auto tak mi ukradli i protikus k bezpecnostnim sroubum na kolech. Takze jsem usoudil ze nejjednodussi cesta k sundani kol bude, navarit kulatinu na sroub, vysroubovat ho ven, urezat a pokracovat na dalsi sroub.

mam ale strach jestli se neco nestane autu kdyz budu pouzivat elektrickou svarecku. Bude stacit odpojit baterku a eventuelne pojistky od zesaku, radia apod.

A nebo ma nekdo jiny napad??

Diky moc za rady ;)

Odesláno

My keď niečo na tatrách zvárame, tak iba odpájame baterky. Ale na ty už tej elektriky máš podstatne viac, tak radšej zožeň protikus a je to určite jednoduchšie.

Odesláno

proud teče od jedný elektrody k druhý nejkratší cestou, ne?

Kamarád na oktávce z důvodu nenalezení ořechu navařil matky na šrouby. Jen potřel kola tím sprejem na hořák (né šroub), aby se případné prskající kuličky nepřichytily na kolo. Baterku odpojil, řídící jednotky nechal tak, jak byly. Nic neshořelo, bagy nevylítly :papa

Odesláno

Samozřejmě to musíš při sváření ukostřit co nejblíže, tzn na vedlejší šroub. Elektřina je líná a jde nejkratšší a nejjednoduší cestou k zemi. Rozhodně se ti nebude toulat po rádiu a Ř.J. :)

Jinak pneuservisy mají většinou různá udělátka na povolení všelijakých bezpečnostních šroubů bo je k tomu vychovali zapomětlivý zákazníci :)

Odesláno

Mal som podobný problém až s tým že bola poškodená hlava bezpečnostnej skrutky, stačilo odpojiť baterku, ukostrenie dať čo najbližšie a môže sa zvárať.

Nezabudni si potom nahodiť nové bezpečnostné skrutky aby sa tí darebáci nevrátili aj po kolesá.

Odesláno

:xvul no, pokud to ma mcgard, tak bude mit nejspis smulu i s naklepnutym orechem i se strhavacem, servis si na nem zkurvil celou novou sadu :D ... musim potvrdit, ze mcgardy jsou spicka :super

sel dolu pouze navarenim

[upravil dne 15/3/12 13:11 od BV406]

Odesláno

opacyn kabel zvaracky daj aspon na kotuc, nech elektricky prud neprechadza loziskami. tecie tade dost vysoky prud a nemusi to vazelina zniest...

urcite by som to riesil ako ti tu radia a snazil by som sa zohnat protikus, alebo aspon narazit dobry orech...

to ze na octavke niekomu nevyletely bagy alebo neodisla RJ tak je to, resp. moze byt vec stasteny.

ja by som odvahu asi nemal...

Odesláno

Vyrobit náhradní ořech, třeba na origo šrouby pežo, mi trvalo tak půl hodiny. Vzal jsme kus tvrzené kulatiny, uříznul 4 stejně dlouhé kousky a navařil na vhodný ořech a šel povolovat...

Odesláno

Zrovna loni jsem v pneuservisu viděl ,jak boříci statečně vaří matku na ukroucený šroub jedné A6. Neodpojovali nic a odjel. Prostě pohoda. jo a ještě měl nastartováno, protože se to snažili povolovat a musel jim stát na brzdě :roker

Odesláno

no, diky za rady ;) garaz nepripada v uvahu po zkusenostech mych a nebo mych pratel. Navic nemam karticku od sroubu takze nekde dohledavat garaz kde mi to udelaji aniz by me okradli ci neco znicili, by bylo mrhani casem. Takze to skonci navarovanim. Navic musim vymenit pneu co nejdrive at nemam problemy s bengama. Uz tak mi tady davaji zabrat jako cizinci :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...