Vena garážmistr Odesláno 13. únor 2017 Odesláno 13. únor 2017 No Oldo já zase znám koumáka kterej tvrdil že dát za rozbrušku 4-5tis. může jen blázen, že sice vydrží ale když si koupí v levnou v akci okolo tisícovky tak to práci udělá stejnou a pak se mu neválí tisíce v nářadí které použije párkrát do roka. A když náhodou to které nářadí umře v záruce tak většina těch obchodů to neřeší a vrací peníze nebo vymění za nový kus. Samozřejmě že to záleží od toho jaké nářadí člověk intenzivně používá mě třeba by ta pájka stačila protože ji použiju když hodně tak dvakrát či třikrát do roka ale zrovna rozbrus se u mě namaká hodně takže ten bych vzal lepší. Citovat
oddie Odesláno 13. únor 2017 Odesláno 13. únor 2017 Takovejch koumáků znám tuny, co tohle tvrdí. Akorát si pak nelze nevšimnout zatraceně velkýho rozdílu v produktivitě práce, a leckdy i v kvalitě. Jenže to těm zhusta jednodušším "koumákům" zpravidla nedocvakne, že když se tím živí, díky lepší produktivitě práce si na to dražší nářadí vydělají za chvilku a pak už jsou v plusu. Citovat
dusan2 Odesláno 13. únor 2017 Odesláno 13. únor 2017 (upraveno) Jednu peknú pájku mam doma ale bola o dosť drahšia ako ta v Lídli Väčšinu náradia doma mám HILTI. Upraveno 13. únor 2017 uživatelem dusan2 Citovat
P607Olda Odesláno 13. únor 2017 Odesláno 13. únor 2017 (upraveno) Můj příspěvek nebyl o kvalitě a životnosti, ale o vybavení, možnosti nastavit přesnou teplotu. Tzn zda ten nástroj něco umožňuje, nebo ne. Upraveno 13. únor 2017 uživatelem P607Olda Citovat
dusan2 Odesláno 13. únor 2017 Odesláno 13. únor 2017 Ja som tou pájkou narážal na vlákno kde som zháňal niekoho čo by mi ju kúpil na aukro. Ta pájka má 40 a viac rokov Citovat
KoudaK Odesláno 4. březen 2017 Odesláno 4. březen 2017 Náhodou nájezdy pod auto teď asi v akci nejsou, co? Citovat
Laďa Odesláno 4. březen 2017 Odesláno 4. březen 2017 Pokud Ti nechodí leták do schránky, tak to jde najít na internetu http://www.lidl.cz/cs/index.htm Citovat
rhinos Odesláno 29. březen 2017 Odesláno 29. březen 2017 budou mit zase odsavacku na olej a naftu...kupoval to v minulosti nekdo?Je to pouzitelne misto vypousteciho ventilu oleje...?Nebo tam toho v motoru zustane moc? Citovat
oddie Odesláno 29. březen 2017 Odesláno 29. březen 2017 Já tu odsávačku používám od loňska. Teď možná vyměním klasicky, protože budu vypouštět i převodovku, ale jinak už pod to potom nepolezu. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. březen 2017 Odesláno 29. březen 2017 jedine ze by tim tahaly naftu z ochcavek a pak s tim topily v kamnech Citovat
jirka307 Odesláno 29. březen 2017 Odesláno 29. březen 2017 Když už jde o lidl kde se daji sehnat nahradni dily na znacku parkside prasknul mi řemen na hobliku Citovat
RichVa Odesláno 29. březen 2017 Odesláno 29. březen 2017 https://www.kompernass.com/index.php?_route_=Parkside Citovat
peter23p Odesláno 30. březen 2017 Odesláno 30. březen 2017 odsává někdo z vás z 1.4 KFX, mám načatej závit na vaně a potřebuji pravděpodobně naposled vyměnit olej tak že bych to radši odsál než ten závit zničit úplně Citovat
ozzy56 Odesláno 30. březen 2017 Odesláno 30. březen 2017 už o to čerpadélko není takový zájem, ještě teď ho u nás mají v regále Citovat
vasek733 Odesláno 30. březen 2017 Odesláno 30. březen 2017 Mám 206 sw 1,4 KFW motor.Odsávám pomocí čerpadla z lidlu.Po odsátí jsem povolil vypouštěcí šroub a ani kapka oleje.Ještě se s tim krásně vysaje olej po vyndání filtrové vložky.Zatim mi funguje dobře. Citovat
rhinos Odesláno 30. březen 2017 Odesláno 30. březen 2017 no jo bylo jich tam hodně. Tak už je taky doma a čistič brzd...tím jsem vyčistil skvrny od nafty u víčka nádrže jenom u toho čerpadla jsem podcenil způsob napájení...já mám totiž na svém autě baterku v kufru ještěže mám víc aut tak to vyřeším takto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.