Stifler Odesláno 14. duben 2015 Odesláno 14. duben 2015 Trochu jsem se pídil po vlastnostech toho kompresoru, co je teď v Lidlu, a je to opravdu jen tak na nějaký ofuk a nahuštění míče. Určitě není určený (použitelný) na jakékoliv pneumatické nářadí (stříkání, broušení, rázové utahováky apod.), takže kdo hledá jen pomocníka na "ofuk" či "náfuk", tak v pohodě. Bude mít, řekl bych, stejné specifikace jako tento Einhell: http://kompresory.heureka.cz/einhell-bt-ac-180-kit/specifikace/#section Citovat
Šalda Odesláno 14. duben 2015 Odesláno 14. duben 2015 (upraveno) Já to chtěl jen na ofuk a na kola, žádnej vercajk sem na to zapojovat nechtěl, ale stejně ho nebudu kupovat, raději sem si objednal nový zadní lampy Upraveno 14. duben 2015 uživatelem Šalda Citovat
P607Olda Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 (upraveno) Švagr si koupil ten digitalizátor negativů. Dělá to dost rozmazané fotky. Máte někdo zkušenost? http://letaky.najdislevu.cz/lidl/letaksh/11623/37/ Já vytýkám, že film tam nemohu vložit v celku, budu je muset rozstříhat po 6 políčkách. Výstupky nejsou tam, kde jsou hranice obrázku, takže vložený film je mimo políčko. Nelze doostřit. No a subjektivní neúspěch: vzhledem k tomu, že mi švara nedal CD, tak se staženým softwarem jesm to pořádně nerozjel. Ty rozmazané fotky dělal švara se správným softwarem. Upraveno 4. květen 2015 uživatelem P607Olda Citovat
Pacho69 Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Na tom letáku se nedá přečíst, jaké to má rozlišení. Scan z filmu s rozlišením pod nějakých 2400dpi je dost na prd, přičemž 2400dpi odpovídá fotce cca 5-6 megapixelů. Pokud to má míň, bude to na nic. Já skenuju fotky na nástavci na stolní skener, v rozlišení 4800dpi. Bohužel, taky se musí film rozstříhat, ale to jsem měl, nenechával jsem to v ruličkách, protože se kroutil a škrábal. Bohužel film mám rozstříhaný po šesti polích a skener má v nástavci pruh, kde je 8 polí, blbě se s tím dělá a kus zůstane volný, takže nic není dokonalé. Přímo skener negativů (filmů) jsem kdysi měl tu čest s Nikon Coolscan 4000 a ten byl skvělý, s vhodným příslušenstvím dokázal prakticky skenovat sám, stačilo vložit film. Citovat
Haryk Odesláno 14. květen 2015 Odesláno 14. květen 2015 dneska jsem koupil příčníky 899 Kč a v Lanškrouně mají slevu 20% na vše, tak mínus 179,80 Citovat
Laďa Odesláno 25. červen 2015 Odesláno 25. červen 2015 Dnes jsem vyzkoušel čerpadlo na vysátí oleje a mohu doporučit. Stálo 300,-kč a pěkná čistá práce. Citovat
Lihous Odesláno 10. srpen 2015 Odesláno 10. srpen 2015 (upraveno) Zhruba pred rokem jsem stesti nemel ale dnes ano koupil jsem inzerovane bouraci kladivo tak uvidime prekvapilo me provedeni a dle papiru i pekny vykon vuci cene.Odpoledne v Nachode jich meli jeste asi 10 .....Docela me zaujal multifunkcni detektor - ma nekdo nejakou praktickou zkusenost? Upraveno 10. srpen 2015 uživatelem Lihous Citovat
Šalda Odesláno 10. srpen 2015 Odesláno 10. srpen 2015 Já ho mám, koupil jsem k němu i ty dlouhý vrtáky , kupoval jsem to obojí před cca rokem, kdy to měli taky v akci, a zatím jsem spokojen, nějakej ten beton a cihlu jsem s tím už rozbil a dobrý, koupil si to tehdy i kolega a taky zatím spokojenost. Hlavně teda vrtání jde jak po másle. Citovat
Lihous Odesláno 10. srpen 2015 Odesláno 10. srpen 2015 JJ vrtaky jsou taky doma na nejake kabliky bude min jeden z nich dobry .... Citovat
MilanF1 Odesláno 10. srpen 2015 Odesláno 10. srpen 2015 (upraveno) Taky potvrzuji dobrou funkčnost vrtacího kladiva. Jenom přepínač na boku jde otáčet jen velmi ztěžka, již od novoty ... používám na to kleště. Nereklamoval jsem to, protože jsem potřeboval hned bourat. Upraveno 10. srpen 2015 uživatelem MilanF1 Citovat
Šalda Odesláno 10. srpen 2015 Odesláno 10. srpen 2015 To je pravda, ten boční přepínač jde ztuha, ale mě teda jen sem tam, ne vždy, myslím si že za to může ta hlava, asi je někdy to ozubený kolo na blbým místě a potom to nejde přepnout, mě stačí trochu s tou hlavou pootočit a už to jde dobře. Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. srpen 2015 Odesláno 11. srpen 2015 Ja vam do toho nechci moc kecat ale poradne kladivo jste asi v ruce nemeli co? Me to prijde ze to je takove kinder kladivo Citovat
Ducatista Odesláno 11. srpen 2015 Odesláno 11. srpen 2015 na obycejny zdivo a zdegradovanej beton uplne dostacujici. Vcera po koupi jsem ho pokřtil asi pul hodinou prace a bez problemu. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. srpen 2015 Odesláno 11. srpen 2015 (upraveno) Hele znám lidi který ničím než profi nářadím nedělají a nad podobným nářadím ohrnují nos. A pak znám spoustu lidí který i do firem na profesionální využití kupují " akční zboží " a jsou spokojeni. Kamarád dělá topenařinu a instalateřinu při rozjezdu firmy když dělal sám s bráchou a občas jim chodil pomoct někdo z rodiny nebo blízkých kamarádů tak měli většinu vercajku v profi provedení a jen opravdu renomované značky. Pak se to rozjelo více a bylo potřeba vybavit naráz tři montážní auta tak přešel na tzv. lepší hobby varianty nářadí a stačilo to jenže pak se párkrát stalo že buď auto někdo vykradl na stavbě nebo někde u ubytovny kde montéři nocovali a nebo zkrátka neměl štěstí na zaměstnance a vercajk mu rozkradli oni. Takže už drahnou dobu pořizuje vercajk v akcích v řetězcích a tvrdí že tu záruku to makat vydrží a pak se holt pořídí nové. A pokud potřebuje na větší bourání těžké kladivo nebo lepší vercajk tak si ho zkrátka půjčí v půjčovně. Upraveno 11. srpen 2015 uživatelem Vena garážmistr Citovat
morepower Odesláno 11. srpen 2015 Odesláno 11. srpen 2015 Ja vam do toho nechci moc kecat ale poradne kladivo jste asi v ruce nemeli co? Me to prijde ze to je takove kinder kladivo to je ftipný ... Docela me zaujal multifunkcni detektor - ma nekdo nejakou praktickou zkusenost? mám ještě starší verzi, a na doma dobrý...za ty prachy... Citovat
Šalda Odesláno 11. srpen 2015 Odesláno 11. srpen 2015 Schratchi, až budeš mít odděláno tolik let s bouracím kladivem jako já, i když vím že nějaký zkušenosti s tím máš, tak potom přijď ;-) ale opravdu si nebudu kupovat domu kladivo za 20 tisíc když to doma použiju 5 hodin za rok ;-) A pokud jsi měl na mysli "jiný" kladivo, tak klidně přeměříme, toho se taky nebojím :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.