Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

Já dneska pořídil tu našku a měřák gum. Jen musím ověřit přesnost měření, nějak se mi to nezdá (ukazuje méně, ale také byly jen 4°C ...)

Odesláno

No kouknul jsem tam, lopata mě přišla děsně malá takže nic, měřáku nevěřím, mam starej, hliníkovej, da se šroubkem kalibrovat kdyby se rozhodil. Kompresor jsem vzal a vcelku dobře funí, nafouknul rezervu (dojezdovku) za chvíli na 4,2 bar měla už jen 1,5:mad:, tak snad nějakou dobu vydrží, za ty prachy.

[upravil dne 11/10/12 22:20 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Koupen kompresor a 15\" kolo nafoukl z 1.9 na 2.6 za 1:06 takže spokojenost, předtím jsem měl podobnej ale plastovej za cca 200.- a 15\" nafoukl za cca 5 minut :D

Takže spokojenost a díky Radkovi za napsání komentáře o tomto kompresoru, jinak bych do něj asi nešel:super

Odesláno
Já dneska pořídil tu našku a měřák gum. Jen musím ověřit přesnost měření, nějak se mi to nezdá (ukazuje méně, ale také byly jen 4°C ...)

Dneska jsem vytáhl kompresor, kde je noname měřák a seděly údaje z měřáku z lidlu, takže předek jsem měl jenom 2,1, zadek jsem musel taky dofukovat ... na to, že jsem ty gumy dofukoval od jara poprvé, tlak držely :)

S měřákem tedy spokojenost, i s digitálním měřením hloubky dezénu, ač tam výrobce píše odchylku +/- 0,4mm:o:bacha

Odesláno

Tak jsem včera v Liberci také navštívil Lidl. :D Pořídil jsem ještě další tašku (už třetí) a koupil jsem si ještě ten stojánek na kola a \"otvírák\" na olejové filtry. :D Příští týden plánuju návštěvu Lidlu opět. :D

Odesláno
Kupujete někdo tu ochranou na přední sklo, aby nezamrzalo a vy jste nemuseli v mrazech škrábat?

jo už 2 rok a nemusím škrábat pohoda,jen sundáš a jedeš....ale nesmí pršet a pak mrznout,přilepí se a pak se roztrhne,udělal jsem si z mirelonu síly 6mm a ten je dobrej....

• O 2 týdny později...
Odesláno

Asi si pořídím směs do ostřikovačů, nic jiného mě nezaujalo. Jinak minulý týden jsem si kupoval sadu příslušenství k přímé brusce a sadu vrtáků se závitníkama, tak doufám, že bude alespoň kvalita odpovídající ceně. :)

Odesláno

Jo, ta nemrzka je OK a udávaná výdrž do -60 je za ty prachy skvělá (funguje to i jako rozmrazovač na okna).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...