Milan+ Odesláno 30. leden 2022 Odesláno 30. leden 2022 Jestli děláš pár metrů,tak sekačka v poho,taky krom sbírání listí jede převážně aku. Citovat
Péťa Odesláno 30. leden 2022 Odesláno 30. leden 2022 Ten by to mohl klidně stříhat nůžkama a měl by za 1/2 hodiny hotovo MotoMoto, Stifler a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 23. březen 2022 Odesláno 23. březen 2022 (upraveno) Kamarádka zvažuje koupi držáku na 4 kola na kouli, co viděla v nějakém letáku Lidlu. My máme THULE, ale to je vůči tomu Lidlu za dvojnásobek. Nemá někdo s tím držákem z Lidlu konkrétní zkušenosti? Upraveno 23. březen 2022 uživatelem Medvěd Citovat
sitler Odesláno 23. březen 2022 Odesláno 23. březen 2022 Jen tu, ze mi prisel strasne tezky, Sam mam Hakr a ten ma o nejaky 4kg min, coz je nejakych 25% . 4 kola + 20kg drzak => na vetsinu zavesu to osazeny 4 kolama vlastne nesmis povesit. (leda bys mel fakt lehouckyej horak nebo silnicku, coz ale asi nekdo, kdo honi nejnizsi cenu, mit nebude.) Citovat
Medvěd Odesláno 24. březen 2022 Odesláno 24. březen 2022 Děkuju za reakci, nakonec - páč jí stačí jen na tři kola - půjde do THULE OK406 ohodnotil 1 Citovat
OK406 Odesláno 28. březen 2022 Odesláno 28. březen 2022 @Medvěd Thule je velmi dobrá volba, co se týká nosiče kol. Citovat
morepower Odesláno 29. březen 2022 Odesláno 29. březen 2022 Kdyby třeba někdo ještě přemejšlel o nosiči 4 kol, tak já mám z autokelly tenhle: Car Face Výhody: má jinak vymyšlené uchycení (nejsou tam ty konzole s rameny, ale středový "stojany s upínkama), takže nemusím vzpomínat kudy a kam a který kolo a jak...protože nic nikam neprovlíkám sklopný skládací, když nekam dojedu, tak ho složim a dám do kufru celkově ty třmeny apod jsou dobrý bytelný Nevýhody: je těžkej já to mám eště na matku, možná je i verze s rychloupínáním na kouli, nevim (mě to neva) jinak nic ...to jen tak, když jste nakousli téma nosičů kol... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. březen 2022 Odesláno 29. březen 2022 (upraveno) Ano přiznávám zkoušel jsem hledat dokonce tuším že tady nějaké podobné vlákno je. Ale tak seknu to sem když tak to páni moderátoři přesunou do správného vlákna. Spousta z Vás si všimla že jsem měl narozeniny osobně to nějak neprožívám a už x let ani neslavím ale letos jsem si řekl že bych si zasloužil nějakou odměnu za to jak jsem zvládnul přechod do nové dílny a že teda nechci to zakřiknout ale vypadá to že pesimistické scénáře se nenaplní a protože jsem člověk praktický a taky tak trochu skrblík tak jsem spojil dvě věci potřeboval jsem na novou dílnu pořídit pořádnou golovku a chtěl jsem se odměnit tak jsem ji pořídil. Je to pro mě teda neznámá značka ale z vícero zdrojů jsem zjistil že v zemi původu je tato značka nářadí synonymem kvality a výdrže. Na ořechy je doživotní záruka na ráčnu je záruka dva roky ale prodávají servisní balíčky jak na klasickou tak na malou ráčnu pokud by jí člověk strhnul tak jen vymění střeva a funguje dál. Firma dělá jak ruční tak elektrické i aku nářadí. Já jsem ji objevil na YT u jednoho človíčka který jezdí drifty a staví si závoďáky a jinak servisuje bavoráky. EDIT: Odkaz na e-shop: www.dniprom.cz Upraveno 29. březen 2022 uživatelem Péťa doplněn odkaz MJSytic, Fruktis, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. březen 2022 Odesláno 29. březen 2022 v práci ráčny odcházely dost, protože se používaly i jako trhák..., já měl jednu ráčnu zavařenou a používal jsem ji na dotažení na krev (nebo povolení i s trubkou), prostě místo trháku , no a ty nové nafasované jsem rozdával po rodině OK406 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 29. březen 2022 Odesláno 29. březen 2022 DNIPRO zní dost podobně jako DNĚPR.... Citovat
Milan+ Odesláno 29. březen 2022 Odesláno 29. březen 2022 Je to z Ukrajiny, kamarád tady co má stavební firmu , Ukrajinec,tak ji samo sebou má z doma priveženou. Tahle značka má snad zastoupení v HK co mi říkal. V ruce jsem to u něj při opravě taky držel. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. březen 2022 Odesláno 29. březen 2022 Jo je to ukrajinský výrobek. Vypadá to dost bytelně už jen ten kufr většina golovek který se prodávají mají kufr bez pantu jen na ten plastový lámací tady je klasický pant resp. pant má železný čep po celé délce , zavírání je na dvě železné spony. Citovat
Hafity Odesláno 29. březen 2022 Odesláno 29. březen 2022 @Vena garážmistr : ono to možná ode mně vyznělo trošku špatně, ale dej vědět, jak se s tím maká.... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. březen 2022 Odesláno 29. březen 2022 (upraveno) @Hafity v pohodě. Hele já když jsem to viděl poprvé tak jsem z toho byl taky trochu v rozpacích. Ale minulí týden jsem byl u strejce a strejc s bratránkem říkali že u nich v družstvu mívali golovku ještě z dob SSSR a že vydržela neskutečný věci. A bratránek má jinou značku ale je to taky dotažený z Ukrajiny v traktoru a říkal že bez jakýkoli úpravy ráčnu 24 ořech a dvoumetrovou trubku a jeho 110 kg a trhá s tím šrouby na nářadí za traktor. A ten kluk na YT taky říkal že to pořídil a video o tom vydal asi po 3 měsících když viděl jak se s tím dělá. A chválil v tom videu i ty AKU cajky. Upraveno 29. březen 2022 uživatelem Vena garážmistr Hafity ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. duben 2022 Odesláno 5. duben 2022 (upraveno) No to to trvalo. Už je skladem a hned jsem ji objednal https://www.lidl.cz/p/parkside-aku-sekacka-na-travu-prma-20-li-a1-bez-akumulatoru-a-nabijecky/p100345038 Upraveno 5. duben 2022 uživatelem minimaxa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. duben 2022 Odesláno 5. duben 2022 Tak na tu tvoji plantáž by stačili i nůžky Ale myslim že tohle bude super Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. duben 2022 Odesláno 5. duben 2022 No jasný, proto jsem ji vzal Tak ještě 20V led reflektor a 20V horní frézku... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. duben 2022 Odesláno 5. duben 2022 Ten reflektor chci taky, jen pořád není Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. duben 2022 Odesláno 5. duben 2022 No, bohužel, ale trpělivost růže přináší Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.