Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Kamarádka zvažuje koupi držáku na 4 kola na kouli, co viděla v nějakém letáku Lidlu. My máme THULE, ale to je vůči tomu Lidlu za dvojnásobek. Nemá někdo s tím držákem z Lidlu konkrétní zkušenosti?

0e3be37a2bbd92245e498b6d1705f01d.jpeg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Jen tu, ze mi prisel strasne tezky, Sam mam Hakr a ten ma o nejaky 4kg min, coz je nejakych 25% . 

4 kola + 20kg drzak => na vetsinu zavesu to osazeny 4 kolama vlastne nesmis povesit. (leda bys mel fakt lehouckyej horak nebo silnicku, coz ale asi nekdo, kdo honi nejnizsi cenu, mit nebude.)

• Péťa changed the title to Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy
Odesláno

Kdyby třeba někdo ještě přemejšlel o nosiči 4 kol, tak já mám z autokelly tenhle: 

Car Face

image.png.be7d8ed15e70e92ab3fa806bf70ba597.png

Výhody:

• má jinak vymyšlené uchycení (nejsou tam ty konzole s rameny, ale středový "stojany s upínkama), takže nemusím vzpomínat kudy a kam a který kolo a jak...protože nic nikam neprovlíkám
  • sklopný
  • skládací, když nekam dojedu, tak ho složim a dám do kufru
  • celkově ty třmeny apod jsou dobrý
  • bytelný

Nevýhody:

• je těžkej
  • já to mám eště na matku, možná je i verze s rychloupínáním na kouli, nevim (mě to neva)
  • jinak nic

...to jen tak, když jste nakousli téma nosičů kol...

Odesláno (upraveno)

Ano přiznávám zkoušel jsem hledat dokonce tuším že tady nějaké podobné vlákno je. Ale tak seknu to sem když tak to páni moderátoři přesunou do správného vlákna. Spousta z Vás si všimla že jsem měl narozeniny osobně to nějak neprožívám a už x let ani neslavím ale letos jsem si řekl že bych si zasloužil nějakou odměnu za to jak jsem zvládnul přechod do nové dílny a že teda nechci to zakřiknout ale vypadá to že pesimistické scénáře se nenaplní a protože jsem člověk praktický a taky tak trochu skrblík tak jsem spojil dvě věci potřeboval jsem na novou dílnu pořídit pořádnou golovku a chtěl jsem se odměnit tak jsem ji pořídil. Je to pro mě teda neznámá značka ale z vícero zdrojů jsem zjistil že v zemi původu je tato značka nářadí synonymem kvality a výdrže. Na ořechy je doživotní záruka na ráčnu je záruka dva roky ale prodávají servisní balíčky jak na klasickou tak na malou ráčnu pokud by jí člověk strhnul tak jen vymění střeva a funguje dál. Firma dělá jak ruční tak elektrické i aku nářadí. Já jsem ji objevil na YT u jednoho človíčka který jezdí drifty a staví si závoďáky a jinak servisuje bavoráky. 

WP_20220329_17_03_48_Pro.jpg  WP_20220329_17_04_09_Pro.jpg

EDIT: Odkaz na e-shop: www.dniprom.cz

Upraveno uživatelem Péťa
doplněn odkaz
Odesláno

v práci ráčny odcházely dost, protože se používaly i jako trhák..., já měl jednu ráčnu zavařenou a používal jsem ji na dotažení na krev (nebo povolení i s trubkou), prostě místo trháku , no a ty nové nafasované jsem rozdával po rodině 🙊

Odesláno

Je to z Ukrajiny, kamarád tady co má stavební firmu , Ukrajinec,tak ji samo sebou má z doma priveženou. 

Tahle značka má snad zastoupení v HK co mi říkal. V ruce jsem to u něj při opravě taky držel.

Odesláno

Jo je to ukrajinský výrobek. Vypadá to dost bytelně už jen ten kufr většina golovek který se prodávají mají kufr bez pantu jen na ten plastový lámací tady je klasický pant resp. pant má železný čep po celé délce , zavírání je na dvě železné spony.

Odesláno (upraveno)

@Hafity v pohodě. Hele já když jsem to viděl poprvé tak jsem z toho byl taky trochu v rozpacích. Ale minulí týden jsem byl u strejce a strejc s bratránkem říkali že u nich v družstvu mívali golovku ještě z dob SSSR a že vydržela neskutečný věci. A bratránek má jinou značku ale je to taky dotažený z Ukrajiny v traktoru a říkal že bez jakýkoli úpravy ráčnu 24 ořech a dvoumetrovou trubku a jeho 110 kg a trhá s tím šrouby na nářadí za traktor. A ten kluk na YT taky říkal že to pořídil a video o tom vydal asi po 3 měsících když viděl jak se s tím dělá. A chválil v tom videu i ty AKU cajky. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Guest minimaxa
Odesláno

No jasný, proto jsem ji vzal 👍

Tak ještě 20V led reflektor a 20V horní frézku... 😁

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...