Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

lakovat tuhle gumu, do toho jen tak nějaký lakýra asi těžko půjde :P jestli vůbec nějaký :D Já to tehdy na své 306 vzal černým plastidipem, vypadalo to parádně a nemusel jsem se bát nějakého "praskání" laku

Odesláno (upraveno)
před 23 hodinami, Milan+ napsal:

Na sklech nemá žádná nálepka co dělat. Zbytečné dohady.  Max ty fólie s atestem. Když budou měřit propustnost tak to procentuelně nedá nic,protože ty nálepky jsou nepropustné.

Opravdu ??

A co třeba tohle
image.png.02d7d7bc6b3d30570653f804d4c98088.png

Jinak nejsem fandou takových polepů, ale vzhledem k tomu kolik aut (a třeba i autobusů) je takhle upravených jsem přesvědčený o tom, že nějaká samolepka ze srazu na třetím okně u MPV nemůže ničemu vadit (i kdyby jich tam bylo 10). Něco jinýho je to na oknech, kterými řidič sleduje provoz (čelní sklo, okna v bočních dveřích) a jsem ochoten připustit diskuzi o okně v PRAVÝCH druhých dveřích a oknem v pátých dveřích, třetí okno u MPV reálně málokdo v provozu využívá. Plechový dodávky jsou neprůhledný krom kabiny naprosto všude a je to cajk, tak bych to fakt nijak nehrotil.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 33 minutami, Medvěd napsal:

A co třeba tohle

To bude atestovaná dírkovaná folie, je přes ní vidět i ven.
Vyhláška hovoří jasně, "v zorném poli řidiče nesmí byt nic co by překáželo výhledu" krom atestovaných folií, dřív jsi mohl mit zadní boční okna a zadní okno zalepený uplně, ale od jistý doby se bere zorné pole vše kam oko dohlédne a to i přes zrcátko či otočenou hlavu.

Odesláno (upraveno)

Dnes výlet na kopce, o tom jinde. Ale začal se mi z motoru ozývat v určitých otáčkách takový škrundavý zvuk. Za jízdy jsem si nejdřív myslel, že je to ložisko na kole, ale v zatáčkách se zvuk neměnil. :myslim Po zastavení auto smrdělo jak od spálených brzd, ale jel jsem proti kopci. :D

Zkusil jsem to doma nahrát, ale mobil bere spíš cvakání ventilů než to, jak to v určitých otáčkách jakoby zaduní nebo jak ten zvuk v pozadí pojmenovat. :myslim

Ty se budou při výměně oleje za cca 1500km seřizovat. Trochu se vlní řemenice na klimakompresoru. 

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, radim.1008 napsal:

Po zastavení auto smrdělo jak od spálených brzd, ale jel jsem proti kopci.

Tak to bude spojka.
Ten zvuk je jak vůle na nějaké hřídeli, nebo tak něco

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Tak to bude spojka.
Ten zvuk je jak vůle na nějaké hřídeli, nebo tak něco

Vůle jak na hřídeli? :myslim Když strčím hlavu k motoru, tak ten zvuk jde někde zepředu a ze spodu. Což by mohla dělat ta spojka. Ten smrad jsem přikládal pořádnému protažení proti kopci. Předjížděl jsem i jednoho sudeťáka, co se rozhlížel po kraji a do zatáček brzdil. :D 

Odesláno

Po vyšlápnutí spojky se zvuk nemění. :( Zítra zkusím schodit řemen na servo a klimakompresor. :myslim V sobotu odjezd na dovolenou. Tak to dál budu řešit po návratu. :myslim

Odesláno

Ten spoiler je originál takhle černý. Tak to má být, správně se šroubuje dlouhými šrouby skrz dveře. 

Ohledně lakování nevím, z jakého je materiálu, zda je vhodný na lakování. Co jsem dělal, nelakovatelny díly, tak pořádně obrousit, plnic na plast, který je zároveň naleptávací a pak to vždy drželo. Ale bez záruky. 😄

Nicméně už jsem starý na to, abych si hrál s takovými hračkami... on porad někdo něco chce a já směle odmítám. 🤣

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...