jarokare Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 Pěkný , ale v barvě by bylo hezčí Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 29. červenec 2024 Autor Odesláno 29. červenec 2024 Ještě přijde oživit. V barvě ne. Nárazníky a lišty na dveřích jsou taky černý. MJSytic, Hafity a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
MJSytic Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 před 59 minutami, jarokare napsal: Pěkný , ale v barvě by bylo hezčí Njn, šikovný lakýra, který má čas, to je dnes nedostatkové zboží radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 lakovat tuhle gumu, do toho jen tak nějaký lakýra asi těžko půjde jestli vůbec nějaký Já to tehdy na své 306 vzal černým plastidipem, vypadalo to parádně a nemusel jsem se bát nějakého "praskání" laku ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 Před hodinou, radim.1008 napsal: Ještě přijde oživit. V barvě ne. Nárazníky a lišty na dveřích jsou taky černý. To by muselo do barvy také. Citovat
Medvěd Odesláno 30. červenec 2024 Odesláno 30. červenec 2024 (upraveno) před 23 hodinami, Milan+ napsal: Na sklech nemá žádná nálepka co dělat. Zbytečné dohady. Max ty fólie s atestem. Když budou měřit propustnost tak to procentuelně nedá nic,protože ty nálepky jsou nepropustné. Opravdu ?? A co třeba tohle Jinak nejsem fandou takových polepů, ale vzhledem k tomu kolik aut (a třeba i autobusů) je takhle upravených jsem přesvědčený o tom, že nějaká samolepka ze srazu na třetím okně u MPV nemůže ničemu vadit (i kdyby jich tam bylo 10). Něco jinýho je to na oknech, kterými řidič sleduje provoz (čelní sklo, okna v bočních dveřích) a jsem ochoten připustit diskuzi o okně v PRAVÝCH druhých dveřích a oknem v pátých dveřích, třetí okno u MPV reálně málokdo v provozu využívá. Plechový dodávky jsou neprůhledný krom kabiny naprosto všude a je to cajk, tak bych to fakt nijak nehrotil. Upraveno 30. červenec 2024 uživatelem Medvěd Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. červenec 2024 Odesláno 30. červenec 2024 před 33 minutami, Medvěd napsal: A co třeba tohle To bude atestovaná dírkovaná folie, je přes ní vidět i ven. Vyhláška hovoří jasně, "v zorném poli řidiče nesmí byt nic co by překáželo výhledu" krom atestovaných folií, dřív jsi mohl mit zadní boční okna a zadní okno zalepený uplně, ale od jistý doby se bere zorné pole vše kam oko dohlédne a to i přes zrcátko či otočenou hlavu. radim.1008, Péťa a Rikic339 ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 30. červenec 2024 Autor Odesláno 30. červenec 2024 (upraveno) Dnes výlet na kopce, o tom jinde. Ale začal se mi z motoru ozývat v určitých otáčkách takový škrundavý zvuk. Za jízdy jsem si nejdřív myslel, že je to ložisko na kole, ale v zatáčkách se zvuk neměnil. Po zastavení auto smrdělo jak od spálených brzd, ale jel jsem proti kopci. Zkusil jsem to doma nahrát, ale mobil bere spíš cvakání ventilů než to, jak to v určitých otáčkách jakoby zaduní nebo jak ten zvuk v pozadí pojmenovat. VID20240730142356.mp4 VID20240730143118.mp4 Ty se budou při výměně oleje za cca 1500km seřizovat. Trochu se vlní řemenice na klimakompresoru. Upraveno 31. červenec 2024 uživatelem radim.1008 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. červenec 2024 Odesláno 30. červenec 2024 (upraveno) před 1 hodinou, radim.1008 napsal: Po zastavení auto smrdělo jak od spálených brzd, ale jel jsem proti kopci. Tak to bude spojka. Ten zvuk je jak vůle na nějaké hřídeli, nebo tak něco Upraveno 30. červenec 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
MJSytic Odesláno 30. červenec 2024 Odesláno 30. červenec 2024 To je popelnice Musíš se o to trochu starat. Ne jenom mýt a dělat tuning Milan+, Péťa, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 30. červenec 2024 Autor Odesláno 30. červenec 2024 před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Tak to bude spojka. Ten zvuk je jak vůle na nějaké hřídeli, nebo tak něco Vůle jak na hřídeli? Když strčím hlavu k motoru, tak ten zvuk jde někde zepředu a ze spodu. Což by mohla dělat ta spojka. Ten smrad jsem přikládal pořádnému protažení proti kopci. Předjížděl jsem i jednoho sudeťáka, co se rozhlížel po kraji a do zatáček brzdil. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. červenec 2024 Odesláno 30. červenec 2024 Předlohová hřídel takhle trošku rampluje při volnoběhu v otáčkách jsem to ještě neslyšel, ale klidně by mohla takhle rachtat i spojka, vzhledem k tomu že smrděla jak říkáš, tak bych to přikládal k tomu radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 30. červenec 2024 Autor Odesláno 30. červenec 2024 Díky, budu pozorovat jestli se to bude zhoršovat. Případně uděláme ještě spojku... Po druhé... Jinak to jede normálně. Zatím pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 30. červenec 2024 Odesláno 30. červenec 2024 před 5 hodinami, radim.1008 napsal: Trochu se vlní řemenice na klimakompresoru. Tak to zkus bez řemenu, jestli se zvuk nezmění.... Radek Hurvajz a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
poldiss Odesláno 31. červenec 2024 Odesláno 31. červenec 2024 Zní to trochu jako špatný ložisko, nezmění se ten zvuk při sešlápnutí spojky? Citovat
ozzy56 Odesláno 31. červenec 2024 Odesláno 31. červenec 2024 taky tipuju ložisko, ale pokud se zvuk při sešlápnutí spojky nezmění, bude to něco , co ženou řemeny Citovat
radim.1008 Odesláno 31. červenec 2024 Autor Odesláno 31. červenec 2024 Po vyšlápnutí spojky se zvuk nemění. Zítra zkusím schodit řemen na servo a klimakompresor. V sobotu odjezd na dovolenou. Tak to dál budu řešit po návratu. Citovat
MilanF1 Odesláno 31. červenec 2024 Odesláno 31. červenec 2024 Ten spoiler je originál takhle černý. Tak to má být, správně se šroubuje dlouhými šrouby skrz dveře. Ohledně lakování nevím, z jakého je materiálu, zda je vhodný na lakování. Co jsem dělal, nelakovatelny díly, tak pořádně obrousit, plnic na plast, který je zároveň naleptávací a pak to vždy drželo. Ale bez záruky. Nicméně už jsem starý na to, abych si hrál s takovými hračkami... on porad někdo něco chce a já směle odmítám. Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 1. srpen 2024 Autor Odesláno 1. srpen 2024 Takže po domácím bádání, hloubání, odborných radách a já nevím co ještě, je ko spojka na klimakompresoru. Stavil jsem se u známého v servise a našli jsme. Nejdřív to vypadalo na celý kompresor. Po dovolené se to ďoubne. pavelu96, OK406, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.