Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak máte zajištěné poklice kol?

Recommended Posts

Odesláno

Nemyslím stahovacíma páskama, u pežotu jsou většinou poklice jen naražené na disk, některé značky je mají připevněny aspon přes dva kolové šrouby, což je myslím lepší...,celkem se tady dost kradou...,nebo na to kašlete a je vám to jedno?

nápady jako kup si Alu kola necháme na jindy, joo :)

Odesláno

Pořádně je poškrábej o obrubník, pak ti je nikdo neukradne :aut ne, vážně... Myslím, že jinak jak stahovací páskou to nepůjde. Nebo jsou i na šrouby, ale to se málo kde vidí... A nebo si je přilep Mamutem :D

Odesláno

Normálka, taťkovi jsem koupil krásné poklice, stály balík, nebyly to ty běžné, ale takové \"gumové\".. Že se jen tak nepoškrábou a nelámou se... Na autě byly celé 2 hodiny. To je jako kdybych 1200kč vyhodil z okna,... A byli přidělány nenápadnou, skvěle schovanou, stahovací páskou. Měly totiž vzadu malinký prostor pro upevnění té pásky, takže ten kdo je kradl věděl o co šlo...

Odesláno

Puklice mám na zimákách a vzhledem k tomu, že v zimě jezdím většinou v sajrajtech, nikdo nemá potřebu se se špinavýma puklicema špinit - kór když v okolí najde kupu \"leštěnek\".

[upravil dne 8/12/2011 20:32 od Medvěd]

Odesláno

Mne sa ešte (chvalabohu) nepodarilo o puklice prísť,ani susedom a kolegom puklice nezmizli. :D Vôbec ich nezaisťujem páskmi alebo niečím podobním.A pretože hliníkové disky nemám a ,,nemusím,, tak mám dve sady puklíc ktoré zakladám vždy pri letnej a zimnej výmene kolies.:papa

Odesláno

Nijak.. Ale taky uz mi jednou corkli.. Stahovaci paskou je to pekne hnusny. To kdyz uz tak to udelat jak Wooody. Nicmene ja mam za to,ze kdyz znesnadnis parchantovi kradez nakrknes ho a sice Ti mozna nic neveme ale auto najdes prinejmensim s propichanejma gumama. . .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...