Přejít na obsah

parolla

Uživatel
  • Počet příspěvků

    226
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Partner
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Liptovský Mikuláš
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

parolla's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Ako píše kolega hore - keď stálo auto naklonené dozadu,nafta spadla hneď,keď dopredu tak to bolo OK. Nakoniec mi naftu pri pumpovaní pretláčalo cez ručnú pumpu. Vyriešil som to tak ,že som vymenil celý hrniec na palivový filter aj s ručnou pumpou.
  2. parolla

    Je to podvod?

    Je to podvod! Škoda že sa mu nedá ,,agent,, poslať osobne medzi oči...
  3. Kryt som demontoval na služobnom Parťákovi,zvládol som to bez manuálu :-) a šlo to celkom ľahko.
  4. parolla

    partner nebo berlingo

    Tak teda veľa šťastných km bez nehôd a porúch. Ja nemám na svojom Parťákovi šúpačky na vodičovej strane,a panorama strechu. Závidím!
  5. Tak ja som zapájal kolegovi do Parťáka zadné repro.Pôvodne ich nemal,tak sme vymontovali originál repro s voza na vrakovisku.Repro boli zadara :-) No a musel som ťahať nové káble,ak v zadu nie je repro,predpríprava nejestvuje. Riešili sme ten istí problém.V predu to hralo nahlas,vzadu vôbec.Teraz je to OK! Ktosi tu píše,že origo zadné repro hrá zle.Nie je to pravda.Samozrejme,diskofilom to stačiť nebude,tak ako im nebude stačiť kufor Parťáka na umiestnenie reproduktoru.
  6. Chlapci,ja som tie mriežky mal chvíľku na aute namontované-páčili sa mi,no blbo sa umývali svetlá,tak som ich po mesiaci posunul dalej:(
  7. parolla

    Zadní náprava

    Ja som zadnú nápravu menil už dávnejšie,teraz je OK. Najskôr som ale na ňu vystriekal 200ml WD40 -nepomohlo. Naštastie,výmena za repas ma nestála skoro nič,akurát som bol dva dni bez auta.
  8. parolla

    ukážte svojho Partnera

    Ďakujem za poklonu,Šalda! Tak Parťáka mám už pekných pár rokov,a o alu kolesách som nikdy ani len neuvažoval.Nuž, každý preferujeme niečo iné Ja po každej sezone(letnej či zimnej)ošetrím pneu aj disky,a založím puklice.To mi stačí.A ked je puklica s prevádzky v horšom stave,za pár šupov ju vymením;) flacek - máš auto skoro ako ja ,až na ten znak,a šúpačky na vodičovej strane.Znak na maske nevadí,a šúpačky ticho závidím:aut
  9. parolla

    ukážte svojho Partnera

    Toto vlákno je už dlho mrtve,a tak chcem znova ukázať svojho Parťáka.Na svoj vek je to stále krásavec:D Chlapci ,ukážte svojich Parťákov!Hlavne dvojkovú radu.Raz budem také auto mať,tak nech mám čo závidieť.:aut [upravil dne 16/6/13 19:44 od parolla]
  10. parolla

    Vnitřní zpětné zrcátko

    Tak ja mám na tom pôvodnom navlečené panoramatické zrkadlo.Mám výklopné zadné dvere,a dozadu vidím výborne.
  11. Tak ja som si nenechával meniť remeň alternátora,robil som to s kolegom v dielni,ale môžem potvrdiť - presne takto sa mi remeň ,,rozsypal,,. Ináč k tej vymene remeňa: je tam ,,bohovský ,, prístup,ale podarilo sa.
  12. Ked som si prečítal príspevok parlamenta,bol som si skontrolovať svojho parťáka,či ma nečaká taká fajnová prácička. Parlament ,popísal si to super:D,zo slohu si musel mať jednotku,,a to vôbec nemyslím ironicky. Prajem ti,nech si to robil prví aj posledný krát:papa
  13. Ja deriem starého Partnera, a v tomto prípade sa nedá hovoriť o super francúzkom dizajne.Ale voz mi absolútne vyhovuje.Moje požiadavky splna dokonale.Len škoda ,že musím každú chvílku niečo riešiť... Tiež si všímam, aký ľudia jazdia v aute aké mám.A veru je to široká paleta osôb.Nájdu sa mladé ,,vytuningované,, baby.aj chlapíci v monterkách.Maminky na materskej,aj otcovia rodín. A ked raz pôjde Parťák do dôchodku,uvažujem o jeho modernejšom nástupcovi.
  14. parolla

    Repro ve dveřích

    Ja som mal takéto repro tiež v dverách. A viete čo som si myslel? Že sú to nejaké ošklbané nedorobky.A tu čítam,že to sú originál. Repráky som vymenil,ale kde som dal tie pôvodné...Hľadal som ich,ale nenašiel - bol by som ti ich daroval.
  15. parolla

    Katalyzátor

    Ja tiež parkujem vonku,ale toto by ma naozaj ani vo sne nenapadlo.Teda,že aj také niečo sa dá ukradnúť!
×
×
  • Vytvořit...