Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dvanáct dnů později (od minulého tankování) a ceny opět na onu v JH nižší-N95-E10 za 37,90 tj p kačku méně než před těmi 12 dny, ropa za 34,9. Jako doplnění-LPG Tomegas cena stejná 16,5; N98-E5 40,5 a diesel+ 35,5

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nafta dnes:

Kiwi, samoobsluzna, Pardubice: 34,50 za litr

O kousek vedle Globus, s obsluhou, 34,50. Vedle Onebit, 34,50... a o kousek dal klasika, MOL, 39,50, Benzina, Shell... 39.50... No, tankoval jsem na Kiwi. 5Kc na litru je az dost.

Odesláno

No ono to s tou naftou je malinko složitější ne každý má možnost jezdit služebákem nebo kamaráda který má firmu a proplácí  lístky😃. Takže vůbec nevidím problém v tom že někdo tankuje na nejlevnější pumpě v okolí naopak čím víc se na těch levných bude tankovat tím vyšší kvality nafty z těchto zdrojů se dá dosáhnout.  V minulosti ty jezeďácké pumpičky kde bylo o 3-6 korun litr méně by taky neměli tak velký problém s kvalitou jenže měli velké nádrže mnohde i nadzemní a ta nafta tam stála dlouho protože měli malou výtoč když měli 40 000 l nádrž a denně se vytočilo v řádu stovek litrů v sezonně a mimo sezonu v řádu desítek litrů tak ta kvalita šla dolů protože se to v nádrži neobměňovalo.  Taky tankuju na pumpách kde je nejlevněji v okolí třeba na AVII ve Vinoři mají naftu běžně o 3-4,5 Kč/l levnější než v okolí ale téměř denně tam stojí tanker a stáčí čerstvé produkty jakou mají výtoč.

Odesláno

Taky nejčastěji beru na ONU ( obyč nafta 33,90 ), akorát když jsem viděl včera frontu ve Štěrboholích, tak jsem jel dál a vzal v Měcholupech ;) nevím proč, ale tam fronta nebyla ( ale taky jsem ji tam zažil), takže jsem jenom počkal na volný stojan, nabral a jel dál :roker

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

dnešní zážitek mi nebudete věřit, ale ať se propadnu do NSR...😂, přijedu na MOL, benzín za 38.50.-, najel jsem od posledního tankování skoro 200 km (naposledy jsem tankoval v garáži z kanystru po hrdlo), říkám si 10 --11 litrů by se mohlo vejít, strčím tam pistol a taky že jo-- stojan ukazuje 11.1 litru, jdu dovnitř, hlásím jedničku stojan, baba říká 139 korun 😯, opáčím že se asi spletla, natankoval jsem 11 litrů..., nee pane, mi to ukazuje 3.61 litru, u mě je to OK říká 😯,  pro 3.5 litru jsem se tam určitě nestavil odpovídám, opakuju stojan číslo jedna, ale paní si nedá říct, takže platím za 11 litrů 139 korun 👍

edit: tohle se mi ještě nikdy nestalo ;)

Upraveno uživatelem ozzy56
  • O 2 týdny později...
Odesláno
V 29. 4. 2024 at 19:27, radim.1008 napsal:

Dnes v Letohradě na EuroOilu Optimal Diesel bez bioložky za 37,90,-. :myslim :nevim

IMG20240429175557.jpg

Letohrad EuroOil Optimal Diesel bez bioložky 35,90,-. :)

To by se mi líbilo, co tankování -2Kč na litru. :D

IMG20240629202032.jpg

Odesláno

Už zase přitlačili! Včera v 8:12 na místním T-Ono (v JH)  tankoval ropu za 33,9kč, po poledni už stála 34,5kč N95-E10 nevím ale nyní je za 36,5kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...